helo ekipa, ne očekujem čudesa od teta niti različit tretman moga djeteta. i nisam naglasila da ja to NISAM znala da je ručak u 11.30!!!!! nisam javila da "kasnim" jer znam da moje dijete ima boravak do 12 i nisam se uzbuđivala oko toga previše. na roditeljskom u 9.mj. su rekle roditeljima djece koji ostaju na ručku da daju ručak ranije, ali nisu rekle ni kad ni kako niti sam o tome razmišljala poslije.
ne učekujem da mi ljube i nose dijete 3 sata ako se razbije, ali 2 minute su dosta da se dijete smiri , bar moje dijete , osim ako nije skroz polomljena !!! teta koju boli briga kako se dijete osjeća po meni nije dobar odgojitelj. ne treba ih nosit cijelo vrijeme i ljubit i ne znam što izvodit. ali treba na neki način reagirat ako je dijete nezadovoljno ,ako to ne predstavlja zanemarivanje ostale djece. dakle konkretna siuacija:
postavljaju stol za djecu , krenu ih hranit i moja mala negoduje(poznam ju dobro i znam kako reagira) . kuhinja je odmah u nastavku jaslica. njih 3 su tu jer i mi kuharica pomaže, 9 djece je sve skupa. i što činiti? njima se fućka, a lako je mogla kuharica donijet još jedan tanjur!