Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: nisu joj dali jesti..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

helo ekipa, ne očekujem čudesa od teta niti različit tretman moga djeteta. i nisam naglasila da ja to NISAM znala da je ručak u 11.30!!!!! nisam javila da "kasnim" jer znam da moje dijete ima boravak do 12 i nisam se uzbuđivala oko toga previše. na roditeljskom u 9.mj. su rekle roditeljima djece koji ostaju na ručku da daju ručak ranije, ali nisu rekle ni kad ni kako niti sam o tome razmišljala poslije.
    ne učekujem da mi ljube i nose dijete 3 sata ako se razbije, ali 2 minute su dosta da se dijete smiri , bar moje dijete , osim ako nije skroz polomljena !!! teta koju boli briga kako se dijete osjeća po meni nije dobar odgojitelj. ne treba ih nosit cijelo vrijeme i ljubit i ne znam što izvodit. ali treba na neki način reagirat ako je dijete nezadovoljno ,ako to ne predstavlja zanemarivanje ostale djece. dakle konkretna siuacija:

postavljaju stol za djecu , krenu ih hranit i moja mala negoduje(poznam ju dobro i znam kako reagira) . kuhinja je odmah u nastavku jaslica. njih 3 su tu jer i mi kuharica pomaže, 9 djece je sve skupa. i što činiti? njima se fućka, a lako je mogla kuharica donijet još jedan tanjur!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ali Peterlin, što bi bilo da mama svaki dan dolazi u podne? To mene zanima...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa očito da sa organizacijom u tom vrtiću nešto ne štima, jer ako nude poludnevni program bez ručka, onda nema nikakve logike da ručak bude u vrijeme dok traje poludnevni program.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma. Da sam ja to dogovarala, moje dijete imalo bi ručak svaki dan i ja bih pričekala da pojede. Vjerojatno.

Mami koja je pokrenula topic očito to nije problem. I naši su jasličari u vrtiću dobivali ručak u 11.30 zbog kapaciteta kuhinje (12 grupa po najmanje 20 djece) i to je bilo ok. To su stvari koje pitaš kad upisuješ dijete u vrtić. Prilagode se oni tebi, ali moraš malo i ti njima. Ne mogu oni čekati s ručkom zato što jedno dijete koje ima poludnevni boravak nema uplaćen ručak. Ne mogu ni organizirati za veliku gomilu djece ručak točno u 12, nego imaju pomak. Ja bih porazgovarala sa zdravstvenom voditeljicom što se nudi. Varijante su razne - dogovoriš sendvič, kakao ili juhu koja je u vrtiću svakodnevna. Dogovoriš "što ako" za slučaj hude sile.

I nisam tak pametna bila od prvog dana - naučila sam to tijekom 6 godina koliko su moja djeca provela u vrtiću. Učili smo usput, na greškama. To može svatko. Ali treba razgovarati pa se obično nađe neko rješenje koje je svima prihvatljivo.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ali treba razgovarati pa se obično nađe neko rješenje koje je svima prihvatljivo.
    Žena je pokušala razgovarati. Izignorirale su je. To je i bilo pitanje na početku same teme i spomenuto je još nekoliko puta.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Žena je pokušala razgovarati. Izignorirale su je. To je i bilo pitanje na početku same teme i spomenuto je još nekoliko puta.
    Prema mom iskustvu (ne kažem da je univerzalno) ovo je krajnje nevjerojatno. Ili sam ja takva osoba koju nije baš lako ignorirati, ne znam.

Uostalom, takve bitne stvari se kao prvo s odgajateljima ne dogovaraju, a niti ne rješavaju.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ili sam ja takva osoba koju nije baš lako ignorirati, ne znam.
    Ovo je puno vjerojatnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •