eto upravo tako nekako , nisam inače prezadovoljna tetama i tad sam im prvi put odlučila nešto reći , ali i to sam i m rekla tek nakon što sam promislila (popodne na tom domjenku) i bilo mi je čak i neugodno išta im reći jer sam po prirodi nekonfliktna osoba, a one su se ponijele poprilično nezrelo.
nije državni nego gradski vrtić , zaletila sam se jer je netko ranije napisao da se možda radi o privatnom vrtiću pa kao tete moraju možda pazit na količinu hrane koju daju djeci.

ma dobro dobila sam različita mišljenja, ali ovdje raspravljamo o tetama i njihovom postupku ,a ne o mom kašnjenju. dijete ima godinu i pol i ne znam kako bi moje javljanje tetama da kasnim pomoglo mom djetetu.

nisam zadovoljna s dosta stvari u tom vrtiću, ali drugi roditelji su zadovoljni pa čak i ta gospođa koja ne stavlja vegetu u hranu. tako da nema se smisla bunit ako su svi ostali zadovoljni. možda se jednostavno previše opterećujem svime i trebala se pomiriti sa situacijom, ali kao što ste primjetile to je sasvim jedna druga tema.
potražit ću te teme koje me zanimaju i tamo pisat tako da ovdje ne širim dalje raspravu.