Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: nisu joj dali jesti..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ardijana prvotno napisa Vidi poruku
    što da sam taj dan stvarno kasnila jer sam imala prometnu i teško stradala. muž mi se ne javlja na mobitel jer ne smije na poslu koristit mobitel. sva djeca pojedu idu spavat, a moja u hodniku čeka mamu jer ne ruča i ne spava u vrtiću zato što su takva PRAVILA!!!!!!
    Da li smatraš da bi se to stvarno dogodilo u slučaju takve situacije?
    Ako je tvoj odgovor da, makni dijete iz tog vrtića.

Dogodila se iznimka. Tebe nije bilo, tete su očekivale da dolaziš za minutu dvije. Počele su s ručkom i pomalo je minuta dvije prerasla u 5-10 minuta. Dijete je kako kažeš tražilo hranu, dobilo je kruh, jer eto mama taman stiže. Gotovo.

Da nisi stigla, tete bi sigurno išle provjeriti što se događa, nahranile, zbrinule dijete i negdje nakon predviđenog vremena dolaska pokušale nazvati i vidjeti u čemu je problem.

Ako smatraš da se to ne bi dogodilo, stvarno promijeni vrtić.

Moje dijete je krenulo u vrtić, ja sam vidjela 1000 zamjerki od najmanje do največe i odustala sam od vrtića, jer smatram da nije za nas.
    To uopće ne znači da je naš vrtić loš, nego da ja u kombinaciji s našim vrtićem ne funkcioniram.
    Netko može preko nečeg, nekome to uopće nije bitno, različiti smo.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 28.12.2012. at 09:28

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Da li smatraš da bi se to stvarno dogodilo u slučaju takve situacije?
    Ako je tvoj odgovor da, makni dijete iz tog vrtića.
    ...
    Ako smatraš da se to ne bi dogodilo, stvarno promijeni vrtić.
    Mislim da je gore spomenuto da je to jedini vrtić jer se radi o maloj sredini.

Kao osoba koja je, eto, veći dio dosadašnjeg života provela u manjoj sredini, mogu reći da su ljudi u takvoj okolini uglavnom manje spremni na promjene, kompromise i prilagodbu općenito. Naravno da to nije znanstveno dokazana činjenica, već moj osobni dojam.
    Neću reći da su te tete nesposobne, neodgovorne, loše ili ne znam šta, ali je također u maloj sredini veća vjerojatnost da će netko dobiti posao preko veze i iz podobnosti. Moja je frendica završila predškolski odgoj i trebala je, nakon godine volontiranja, dobiti posao u vrtiću. Već je i krenula raditi i samo je trebala potpisati ugovor, kad se odjednom pojavila rođakinja gradonačelnika tog malog grada koja je (reću ću navodno jer nemam dokaze) kupila diplomu u susjednoj zemlji i odjednom dobila taj posao. Roditelji nisu zadovoljni jer se dreči na djecu, ne poznaje didaktiku i metodiku, ali eto, nedodirljiva je dok god joj je rođo gradonačelnik. Ne kažem da je to i ovdje slučaj, ali možda baš je. Možda tetu stvarno baš briga jer zna da je nitko ne može ugroziti.
    Mislim da je u Zagrebu ipak veća šansa da se to ne dogodi jer je veći pritisak roditelja, svjesni su svojih prava i, na kraju krajeva, imaju mogućnost izbora.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku

Kao osoba koja je, eto, veći dio dosadašnjeg života provela u manjoj sredini, mogu reći da su ljudi u takvoj okolini uglavnom manje spremni na promjene, kompromise i prilagodbu općenito. Naravno da to nije znanstveno dokazana činjenica, već moj osobni dojam.
    Neću reći da su te tete nesposobne, neodgovorne, loše ili ne znam šta, ali je također u maloj sredini veća vjerojatnost da će netko dobiti posao preko veze i iz podobnosti. Moja je frendica završila predškolski odgoj i trebala je, nakon godine volontiranja, dobiti posao u vrtiću. Već je i krenula raditi i samo je trebala potpisati ugovor, kad se odjednom pojavila rođakinja gradonačelnika tog malog grada koja je (reću ću navodno jer nemam dokaze) kupila diplomu u susjednoj zemlji i odjednom dobila taj posao. Roditelji nisu zadovoljni jer se dreči na djecu, ne poznaje didaktiku i metodiku, ali eto, nedodirljiva je dok god joj je rođo gradonačelnik. Ne kažem da je to i ovdje slučaj, ali možda baš je. Možda tetu stvarno baš briga jer zna da je nitko ne može ugroziti.
    Mislim da je u Zagrebu ipak veća šansa da se to ne dogodi jer je veći pritisak roditelja, svjesni su svojih prava i, na kraju krajeva, imaju mogućnost izbora.

jeeeeee! o tom ti ja pričam. nema promjene jer je to skoro pa nemoguće. svi su preko veze upali i boli ih briga. da se razumijemo ne smeta me to što su se tako zaposlile, neka cure rade i zarade si plaću. ali malo truda ne bi škodilo.

zato si i nastojim olakšat frustraciju komunikacijom s nepoznatim ljudima da vidim da ima onih koji me razumiju.

ja sam to njima rekla na lijep način i to poslije kad sam se ohladila jer ih nisam htjela uvrjedit, ali one ništa.....
    Posljednje uređivanje od ardijana : 28.12.2012. at 09:59

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku

I ja sam u maloj sredini, cijeli život i jako dobro znam kako takva sredina funkcionira.
    Vrtić jedan, škola jedna,...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •