eto ovih zadnjih par postova govori sve. vrtići su različiti i tete su različite. nije da vrtić nije za mene i da ja ne mogu prihvatiti takav način skrbi o djeci nego ne mogu prihvatiti loše odgajateljice. malo truda, razmišljanja , angažmana i vrtić bi bio puno bolji. tete u našem vrtiću koje rade sa starijom djecom su puno bolje od ovih mojih teta.
ponavljam glupo mi je što je fokus na meni kao osobi koja ne može prihvatit kompromise pa sad kao radi od buhe slona. uostalom neke od vas očito ne razumiju da ja nemam izbora- radit moramo ja i muž i to baš zbog nedostatka novca , a ne zbog izgradnje karijere ili dosade, nitko mi ne može čuvati dijete besplatno. glupo je kukati i živcirati se oko stvari koje ne mogu promjenit i prihvatit ću sve što se događa u tom vrtiću samo mi treba vremena.
kao što sam već pisala nisam inače zadovoljna tetama,ali ne da mi se na ovoj temi više razvlačit. a i manjkavost je ovog oblika komunikacije što se puno toga izostavlja i vi ne znate cijelu situaciju u vrtiću i ovdje doista raspravljamo o nebitnoj stvari. nisam dosad bila sklona ovakvom načinu komuniciranja, a od sad ću još i manje bit sklona jer je ovo doista neprirodno . nema do razgovora oči u oči.
zahvaljujem svima, ja odlazim s ove teme ,a vi nastavite ako mislite da ima potrebe za tim.