Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: stolice od eko kože

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno stolice od eko kože

vidjela sam krasan stol ovalni boja trešnje i uz njega idu stolice od eko kože tamno kafene boje tj.boja čokolade. noge do pola nisu presvučene i one su boja trešnje. prelijepo izgleda, ali ne znam koliko je lako/teško za održavati. i nisu skupe, košta svaka oko 300 kn. ima li tko kakvih iskustava?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mi imamo slicnu garnituru, s tim sto je sto kvadratni, dvije plohe (zapravo drvena okvira s brusenim staklom u sredini) koje se razvuku i 6 krem stolica. drvo je isto tresnja.

stolice prebrisem vlaznom krpom i sve super, doduse imamo ga tek nesto duze od godinu, ali ja sam jako zadovoljna

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

za eko kožu kažu da se straaaašno brzo izliže i da za 2/3 godine (ako ne i prije) izgleda očajno :/ ...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bruni prvotno napisa
    za eko kožu kažu da se straaaašno brzo izliže i da za 2/3 godine (ako ne i prije) izgleda očajno :/ ...
    Točno! Mi imamo kutnu garnituru od eko kože asad već evo tri i pol godine. Tamnoplavu, koja se počela"lizati" što od sunca. što od korištenja i sada izbija nekakva ljubičasta, fuj! Jedva čekam da to promjenimo i nkad više nikakvu kožu. I još jedna stvar. Po ljeti se sav zakeljiš kad sjedneš na to, a po zimi je hladno

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ok, ali ne mozete porediti garnituru za dnevni boravak i stolice za trpezariju, sto se habanja tice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, sad ste me stavile na vagu zbog ovog habanja. idem sad u shopping pa ću vidjeti ima li išta drugo da mi se sviđa.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bruni prvotno napisa
    Mi imamo skroz svijetlobeige ganituru od eko kože i zasad jako dobro izgleda. Naravno da ju svakodnevno koristimo, a o načinima na koje ih koristi Fiona neću ni početi pričati.

Čak je i uspjela zašarati sofu kemijskom, to smo djelomično skinuli, a djelomično se skinulo samo, valjda smo oprali našim guzama, no garnitura zaista odlično izgleda i ponovno bih uzela taj isti materijal.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Po ljeti se sav zakeljiš kad sjedneš na to, a po zimi je hladno
    Možda i eko-kože ima raznih vrsta; naša je uvijek ugodna i ljeti se ne lijepi za tijelo kao prava koža.

A zaboravih napisati da i u blagovaonici imamo stolce od eko kože, ali tamnosmeđe, gotovo crne, i njima smo također izuzetno zadovoljni.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja imam stolice od eko kože plave cca 3 godine i još uvijek se nisu ništa pohabale,scufale...izgledaju isto kao kad sam ih kupila.
    Brišem ih vlažnom krpom i to je to

evo da vidiš
    http://www.makar-promet.hr/ponuda-stoloviistolice.html
    moje stolice su Komfort ne zelene nego plave

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A mislim ako neko misli da se stof ili fibra nece pohabat vremenom...grdno se vara.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja imam svijetlo bež stolice od eko kože nešto više od godine i u poprilično lošem su stanju, doduše i dvije mačke su dale svoj doprinos

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo svoje stolice kupili nakon nove godine, znači da su stare manje od 2 mjeseca. Nažalost već se na kutevima naslona počelo primjećivati habanje. To me jako razočaralo.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi imamo garnituru od eko kože već 5 godina i u super je stanju, mislim da to ovisi i o eko koži, kao uostalom i kod prave kože, imaš kvalitetniju imaš manje kvalitetnu. Čistimo je (i njegujemo) sredstvom za njegu prave kože.
    Ja zadovoljna

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    Ja imam stolice od eko kože plave cca 3 godine i još uvijek se nisu ništa pohabale,scufale...izgledaju isto kao kad sam ih kupila.
    Brišem ih vlažnom krpom i to je to

evo da vidiš
    http://www.makar-promet.hr/ponuda-stoloviistolice.html
    moje stolice su Komfort ne zelene nego plave
    evo i ja iste
    plave sa sivim nogama
    iste kakve su bile prije 2ipol godine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove