-
Osoblje foruma
Ja bih ovdje koliko mogu pomirljivo rekla da smo mi i hipersenzibilne što se tiče bilo kakvih argumenata, polu-argumenata i laži što se tiče MPO-a i uzroka neplodnosti...... naša je reakcija zasigurno i opravdano ali ne umanjuje našu hipersenzibilnost.
Statistički pretile žene s BMI iznad 30 će teže zatrudnjeti (bilo spontano ili pomoću MPO-a), ali to ne znači da znamo u svom bližem okruženju masu žena koje će spontanu začeti bez ikakvih problema i to s BMI od čak 37. Statistički će žene izm. 20-25 godina brže spontano začeti nego žene 35-40 g., isto tako su rezultati MPO postupaka kod žena do 25 izrazito uspješni - a kod žena s 39 godina mnogo manje uspješni, što ne znači da u svom okruženju ne poznajemo žene koje će bez problema zatrudnjeti spontano i u svojoj 41.godini.............
I ja ću ovdje reći da je ono s HPV-om ustvari netočno da uzrokuje neplodnost pa ajmo bar mi ovdje vrlo oprezno s neprovjerenim ili čak netočnim informacijama, pa nek stavi sad naočale tko god hoće!
Cure su uglavnom sve rekle, dugo su nas pratile glasine i još nas prate da smo promiskuitetni, da zbog toga i jesmo neplodni, da smo sami krivi za svoju neplodnost, zato nama toliko i smeta bilo kakav sličan kontekst i u najbojoj namjeri.
Ali na koncu..... i dalje mislim kao naša Ivarica, sad kad imamo iole normalan zakon...... valjda je vrijeme da mirno progovorimo i o drugim aspektima MPO-a......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma