Drago mi je da je tema otvorena. Prvi sam stimulirani IVF odradila 2004. i stvarno poznam veliki broj parova koji su se lijecili ili se lijece od neplodnosti. Zaista nema drugih pacijenata koji se toliko moraju braniti od napada politikantskih "moralista". Definitivno dijelim misljenje s dragim trudnicama Argente i BB, al mi je drago procitati i Zuskino misljenje.
Osobno me najvise boli to osudjivanje zbog promiskuitetnog ponasanja, uz onu odurnu sintagmu "feminiziranje intelektualnog kadra". Cim netko to jeftino izvuce iz ladice, puls mi ode na 110 min-1.
I da, potpis na Kadaunu pogotovo sto se tice opreza kod dezinformiranja da je HPV uzrok neplodnosti, prema danasnjim saznanjima ne dovodi se u vezu s neplodnosti, nego su neki tipovi u korelaciji s pojavom karcinoma grlica maternice.
Inace bih zahvalila ministrici Opacic na podrsci koju nam je dala kad nam je trebala. Ne vjerujem da je namjerna pogreska. Nadam se da se nece dalje povlaciti taj nespretni argument. Podupirem i ZO od srca!