Dakle, word 2010: ne mogu utipkati čšđćž kada kliknem mišem na dokument. Ako utipkam bilo koje slovo, space ili enter mogu, ali kao prvo slovo ne. Solutions???
Napominjem da imam one sve Croatia i croatian postavke.
Dakle, word 2010: ne mogu utipkati čšđćž kada kliknem mišem na dokument. Ako utipkam bilo koje slovo, space ili enter mogu, ali kao prvo slovo ne. Solutions???
Napominjem da imam one sve Croatia i croatian postavke.
Posljednje uređivanje od Cubana : 27.12.2012. at 20:15
Ne mogu ti pomoći i suosjećam s tobom, ja se još uvjek nisam do kraja sprijateljila sa 2008 verzijom i još patim za 2003-om i nikako da me itko shvati![]()
Posljednje uređivanje od oka : 28.12.2012. at 09:24
Možda ti je ostalo nešto formatirano.
Stisni Ctrl+A
i onda odi na edit-clear-clear formating
pa probaj
teško je napamet pogađati...
Ja sam isto zbunjena - jucer dok sam pisala mi je sve i pretvorio u bi, nakon entera zadnjoj rijeci dodao veliko slovo M, nece mi brisati kad oznacim tekst i pritisnem backspace ili paste neceg drugog nego svaki put moram sa del obrisati i ona dalje... probala sam nesto podesiti u opcijama ali ima ih tooooliko da sam ostala totalno zbunjena... I to nakon 15 godina office alata...
Ako netko zna neki jednostavno trik kako ga natjerati da radi samo ono sto ja zelim a ne da " misli" umjesto mene bila bih zahvalna![]()
Ja imam samo jednu riječ - Linux! Od kad koristim linux nemam nikakvih problema. Windowsi su me ubijali...
Ne znam uopce sto se dogodilo.
Nasrecu, na godisnjem sam, a komp je na poslu.
Clear formating sam ispucala, nije to.
Nadam se da će, ako ništa drugo, reinstaliranje pomoći.
Najgluplje je to što uopće nemam ideju što napraviti. A opcija je milijardu.
Ovaj je legalni. Onaj koji nije nema nikakvih problema :/
A sad ozbiljno....
Cubana, ima neki štos kako se pritiskom na neku tipku "poprečki" prebaci tipkovnica na englesku. Bez obzira što si napisala da imaš na alatnoj traci namješteno sve na HR, probaj prebaciti na neku drugu (englesku ili ako imaš bilo koju drugu) jer to se zna zablesaviti.
Tek nakon toga vrati natrag, pa možda proradi. Ili vidi ovdje kako bi to trebalo ići: http://office.microsoft.com/hr-hr/wo...010356057.aspx
Drugo što mi pada na pamet je zamjena kodne stranice - to je kod nas na poslu znalo zafrkavati prije nešto godina. Ne znam ti detalje (a sin koji bi mogao znati sad već spava). Evo, našla neki link gdje se govori o tim postavkama: http://www.informatika.buzdo.com/s710.htm
Sretno!
OT sjetila sam se starog vica...
Kako Bill Gates popravlja auto?
---
Izađe pa ponovno uđe...
.
Ponekad naprosto nema pametnog i logičnog rješenja.