Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: kako s djetetom koje ima pogovor na sve?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi ti rekla zapali jednu
    flopice, sad sam nasla ovu temu i ko da vidim svoju u tom opisu osim sto je jos premala da posoli juhu, al nije za x drugih stvari i ne nabraja kako je se ne voli i kako je nesretna, al ocekujem i to s godinama. od kad je dosla prinova imam filing da se samo svadjamo i da cupamo jedna drugoj perje. nije mrgud al je drama kvin i za sve treba 3x vise energije no sto j ekšli imam.
    moja mama za nju govori da sam ista ja. ista. sve ono na sta ja pizdim ona kaze da sam ko mala ja radila, da je c/p mene, osim sto sam ja sve suteci radila, a ona se ne zatvara.
    posto sam ja c/p moj stari, a pol zivota se tako natezem s njim, posto sam se ulovila da gledam nju i mog starog kak se natezu i vicem prestanite, isti ste, posto MM nema takvih problema s njom, zakljucujem da je to iz razloga sto smo preslicne i ja pizdim na njene/moje pizdarije.
    citiram ovo sto je napisala aleksandra jer je to reko meni MM. poslusala sam. imam svoju spilju. posaljem sve kvragu i zatvorim se s laptopom na balkon na deset minuta (il dok se ne smrznem) i regeneriram se.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 19.02.2013. at 22:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •