Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: kako s djetetom koje ima pogovor na sve?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj sin će uskoro 9 i ovih 60 dana otkako sam polupokretna , dosta radi po kući, čak i dovršava jelo.uglavnom smo sami i on je taj koji se brine sam o sebi idosta o meni.

sigurno nije oduševljen što je promoviran u mog osobnog batlera, ali život je takav, pun promjena ,

na svu sreću da na van nema ispada s kojima protestira zbog matere poluinvalida i svojih povećanih obaveza jer bih ja pukla skroz.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    sjecam se iz juulove knjige nekog govora koji pocinje ovako--"smatram da sam se prema tebi ponasala pogresno u zadnje vrijeme i zelim to promijeniti.." mislim da je to sasvim ok uvod u razgovor. i daje mjesta tome da se dogovorite, ti da kazes s cim konkretno ne mozes, ona svoje, pa probajte naci neku sredinu s kojom bi obje bile (vise/manje) zadovoljne
    Slažem se, ovo je odličan početak razgovora.

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    moj sin će uskoro 9 i ovih 60 dana otkako sam polupokretna , dosta radi po kući, čak i dovršava jelo.uglavnom smo sami i on je taj koji se brine sam o sebi idosta o meni.

sigurno nije oduševljen što je promoviran u mog osobnog batlera, ali život je takav, pun promjena ,

na svu sreću da na van nema ispada s kojima protestira zbog matere poluinvalida i svojih povećanih obaveza jer bih ja pukla skroz.
    Mene ne čudi da nema ispada, jer je situacija kristalno jasna i nema mjesta vrludanju. Mama ne može i izvoli se prilagoditi. Želim reči da takve situacije bez gluma i lažnih osjećaja, "bez maske" djeca prihvate bez problema.

Samo kad se mi u sebi lomimo nastane drek.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •