flopice, sad sam nasla ovu temu i ko da vidim svoju u tom opisu osim sto je jos premala da posoli juhu, al nije za x drugih stvari i ne nabraja kako je se ne voli i kako je nesretna, al ocekujem i to s godinama. od kad je dosla prinova imam filing da se samo svadjamo i da cupamo jedna drugoj perje. nije mrgud al je drama kvin i za sve treba 3x vise energije no sto j ekšli imam.
moja mama za nju govori da sam ista ja. ista. sve ono na sta ja pizdim ona kaze da sam ko mala ja radila, da je c/p mene, osim sto sam ja sve suteci radila, a ona se ne zatvara.
posto sam ja c/p moj stari, a pol zivota se tako natezem s njim, posto sam se ulovila da gledam nju i mog starog kak se natezu i vicem prestanite, isti ste, posto MM nema takvih problema s njom, zakljucujem da je to iz razloga sto smo preslicne i ja pizdim na njene/moje pizdarije.
citiram ovo sto je napisala aleksandra jer je to reko meni MM. poslusala sam. imam svoju spilju. posaljem sve kvragu i zatvorim se s laptopom na balkon na deset minuta (il dok se ne smrznem) i regeneriram se.