Nama je ova noc bila onako. Skoro do sest ujutro smo izgurali bez cike i nije bilo vise prepunjenosti desne dojke (vjerojatno zato sto sam ga na njoj uspavala). Al on se budio pet sest puta i dosta sam ga teze uspavljivala. Lamatao je rukama i nogama i sjedao, prevrto se, i nije bas bio zadovoljan. Za jedno uspavljivanje sam ga i nosala po sobi 20ak minuta i ponudila sam mu sisu u slucaju da je gladan, zedan, al nije htio, povukao je par puta, i opet se unervozio, tako da sam ga do kraja uspavala nosenjem. Al uspio je odspavat i 2 puta po 3 sata u komadu, i ja sam se ok naspavala.
Al je zato cijelo jutro mazan i ne p usta me iz vida. A dolazi nam moja prija koja ce ga cuvat kad ja odem radit svako jutro, i uglavnom ih ostavim same malo il malo vise, al jutros nikako. A sad izgleda da ce se prija bas zaposlit pa cemo morat trazit i novu tetu cuvalicu i cini mi se da ce malisa dozivjeti sto promjena odjednom (i otac mu je vec dva tjedna na putu) i ja ga uopce nisam spremna ostavit i ic radit, i sad mi se cini da je to odustajanje od nocnog dojenja greska, i da mu jos treba. Uf, sva sam zbunjena i jadna.
A opet mi ove vase price o djeci koja spavaju cijelu noc il skoro cijelu daju nadu da je to dobro.

Odgovori s citatom
Jedino sto mi je ok je ostaviti ga kad idem na jogu - to sam se vec navikla, a i super mi je na jogi. Ali ostavit ga i onda nesto radit po kuci (ako su oni vani) ili neke gluposti vani obavljat koje mi se zapravo i ne da radit, kad bi mogla bit s njim... uf :/ evo sad su otisli na plazu i mislim da ce njemu bit super, a ja tu za kompom i bas mi se ide kod njih...
zapravo da cu ga probati uspavati drugacije, ali ako vidim da se buni i da trazi sisu da cu mu je dati. Zao mi ga kad vidim da hoce sisati, a ja mu ne dam... bas mi ga bude milo. Tako da sam sinoc to iskusala (znam, znam, jadno dijete, samo ga zbunjujem) i bilo je ok, cak sam se i naspavala najbolje u zadnjih tjedan dana. Dva tri puta sam ga uspavala mazenjem, a dva puta dojkom, i to prvi put oko 4 ujutro! - inace uopce ne gledam na sat po noci ni kad se probudio ni kad je dojio, ali zadnjih tjedan dana kako isprobajem sta vise pase i meni i njemu mjerim napredak satom - bah, i to je blesavo.