Zuska prvotno napisa
Ovako mi idu misli: jučer, nakon što sam je uspavala u roku od 10 minuta ležeći na krevetu (bez cice, naravno, iako sam je 14 mjeseci svake noći uspavljivala na sisi i sve drugo izgledalo mi je nemoguće), sjedam na kauč u nelagodi jer "sad će se opet probudit", onda pomislim, ah, pa počela je spavati i neće se skoro probuditi, pa me po ne znam koji put opere nevjerica, pa onda ponovo sumnja "možda je ovo samo neka kratkotrajna faza", pa kako vrijeme odmiče mislim si, pa ona fakat spava, čime sam zaslužila takvu milost, pa onda opet ne vjerujem, pa vjerujem, ali onda stiže i strah da će se dogoditi nešto loše jer ne može sve biti kako treba....
I nisam normalna, ne mogu se opustiti, ne mogu uzeti knjigu navečer ili se odlučiti na gledanje filma...tu naviku u proteklih 14 mjeseci u potpunosti izgubila jer mi je svaka večer bila jedno dugačko uspavljivanje...
Imam PTSP. Recite mi da je normalno da dijete spava samo sa dva buđenja i da me zbog toga ne treba prati nevjerica, nesigurnost i strah da ću to platiti na drugi način.