-
koksy ja ti nemam ništa pametno za reći,jer se trenutno nalazim u istoj situaciji..moja ima 15,5 miseci i isto tako nacicava se skoro cilu noć..ima nekad par noći da se skoro ni ne probudi,ali takve noći su rjetke..ima već 12 zubi tako da em što se nacicava cijelu noć,em grize tu i tamo,razvlači bradavicu ko žvakaću..luda sam skroz već..preko dana uopće ne cica...i ja uopće ne vidim načina kako to prekinuti..jednu večer bila je preumorna,jer popodne nije odspavala skoro ništa i zaspala je dok sam ja ovoj starijoj pričala priču..šok..pozitivni šok..i od te večeri čim ja završim sa pričom ili pjesmicom za laku noć počinje dernjava dok ja ne otkrijem ciku..valjda je svjesna ta je onu večer zaspala bez cike i sad je panika ako joj tu istu sekundu ne dam ciku na izvolite...ne znam što je u pitanju,ali ona je tako dobro spavala noć od početka,od 6. mjeseca je spavala noć bez buđenja,rjetko bi se desilo da se probudi...ovo sada je na granici moje izdržljivosti..ja sam sama sa njih dvije 24sata na dan(suprug je pomorac i trenutno je odsutan) stvarno sam i psihički i fizički iscrpljena..baš mi triba makar jedna noć da odspavam u komadu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma