Mi smo završili s dojenjem s 18 mjeseci jer je meni bilo upravo ovako kako ti opisuješ. Prvo smo ukinuli to cjelonoćno sisanje tako što je muž s njom spavao u sobi, a ja na kauču. Iako je po karakteru slična tvom malcu plakala je zaista minimalno, on bi je mazio i šaptao joj i smirila bi se i zaspala. Nisam mogla vjerovati. U nekom trenutku joj je počeo davati vodu iz kljunašice kad bi se probudila i na moje veliko čuđenje to je prihvatila. Po danu smo i dalje dojili, zadnje bi bilo prije spavanja na kauču, onda bi je muž vodio na spavanje, ujutro bi dotrčala do mene i prikopčala se. To je trajalo nekih 15-ak dana. Onda smo izbacili to dojenje prije spavanja, pa dnevno i na kraju jutarnje. Sve skupa je trajalo nekih mjesec dana. Ja sam se tek nakon mjesec dana vratila u krevet i kad bi se probudila dala bih joj vode i to je bilo to. Vodu smo imali par mjeseci, a onda smo i to izbacili bez problema. Ja sam jako zadovoljna kako smo to odradili - nježno, postupno i bez frustracija, nadam se da će i kod vas biti tako![]()