Pokazuje rezultate 1 do 50 od 234

Tema: Meni je dosta, njemu nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Super, hvala ti na odgovorima!

p.s. ne znam koliko moje mlijeko zadovoljava njenu glad, ali ona oko 6 baš marenda - sjedne kraj mene dok ja spavam, odmakne pidžamu i baci se najprije na prvu sisu i halapljivo guta...nikad kraja...i onda se baci na drugu...i jede, jede, jede, to traje...i onda se u nekom trenutku samo ponovo izvali na krevet i zaspe. Zato sam stekla dojam da je riječ o pravoj gladi. Probat ću da joj ne dajemo ništa...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Super, hvala ti na odgovorima!

p.s. ne znam koliko moje mlijeko zadovoljava njenu glad, ali ona oko 6 baš marenda - sjedne kraj mene dok ja spavam, odmakne pidžamu i baci se najprije na prvu sisu i halapljivo guta...nikad kraja...i onda se baci na drugu...i jede, jede, jede, to traje...i onda se u nekom trenutku samo ponovo izvali na krevet i zaspe. Zato sam stekla dojam da je riječ o pravoj gladi. Probat ću da joj ne dajemo ništa...
    A cicala je i moja na isti način ali....ne znam što da ti kažem..ja s jedne strane imam blagu grižnju savjesti jer se bojim da je nisam oštetila za onaj osjećaj sigurnosti kojeg ona ima dok je dojim, a s druge, luda sam ko kupus od dojenja i nespavanja. Pa sam izabrala sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •