-
Izvještaj o prvoj zajedničkoj noći bez dojenja
Uspavljivanje navečer - ja, na rukama, detaljnije o tome 2-3 posta iznad. Zaspala oko 21:20. Prvo buđenje malo prije 23:00. Do nje otišao MD i uspavao je nazad, na rukama pa polegao...trajalo je neko vrijeme, morao je pokušavati nekoliko puta. Onda sam otišla leći, probudila se iza pola noći i krenulo je tuljenje jer je nisam odmah digla... Mislila sam da je mogu uspavati dok ležimo tako da je mazim i šapćem, ali to ju je samo iznerviralo i krenula je plakati najglasnije što može. Ionako već prestrašenu, ovo me je dodatno prestrašilo, zar će tako biti stalno...morat ću je nosati po cijele noći...aaa. Tura ruke u usta, vrišti, nakon nekog vremena procijenili smo da ima problem sa zubima jer strašno glođe ruke i urla i ne smiruje se čak ni u naručju. Odlučujemo se dati 5ml Panadola. Nakon par minuta se smirila, nakon desetak utonula su san. Polegnem je...zaspem.
Sljedeće buđenje u ...4! Kratko, odmah sam ju uzela, zagrlila, par minuta, vratila u krevet i nastavile spavati...do 7:40!
Dakle, od kad je zaspala do kad se probudila, samo 3 buđenja! To nam se nije dogodilo...12 i pol mjeseci, zadnji put je tako dobro spavala s 3, 3 i pol mjeseca...
E sad, je li možda za to zaslužan Panadol? Ili to što ne cica?
Inače, nije tražila cicu (ja sam za svaki slučaj obukla duplu majicu ako se bude htjela sama poslužiti), ali taj neki nemir kad se probudi još ne zna riješiti i neobično joj je, vjerujem, biti kraj mene u ovakvoj novoj situaciji, nije svjesna da je cica ta koja joj fali, ali nesvjesno kuži da nešto fali...
Ujutro kad se probudila smo se grlile, napravila je pokret prema cici, ali ponovo ne namjeran i svjestan, već više naučen i nije inzistirala, samo me zagrlila i onda smo ležale i gledale se na jastuku...
Promijenila pelenu (duplo praznija nego kad se nacicavala po noći), otišla joj zagrijati dva deci mlijeka iz tetrapaka (to joj je MD radio dok me nije bilo) i fino ga je popila na čašu (bocu nismo htjeli uvoditi), voli mlijeko.
Krenula igra...malo prije doručkovala...
Eto, bolje nego što sam mislila, iako se ne želim prerano radovati.
Detaljna sam zbog onih koji bi mogli biti u sličnoj situaciji...evo sillyme, nadam se da si i ovdje dobila neke odgovore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma