Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
Slucajno sam stisla posalji.

Mojca, mene ti recimo manje brine emocionalni aspekt ukidanja nocnog dojenja, a vise fizicki. Emocionalno, i dalje sam tu kraj njega, i mazim, i grlim, i polegnem na sebe, i pjevusim, i njega to zaista brzo umiri i utjesi, i uspava. Al mene brine, jel on gladan, zedan, zakidam li ga za vrijedne hranjive sastojke i antitijela, i tome slicno. Al s druge strane mislim se da bi mu bilo zdravo da se lijepo naspava, a ne da se svako malo budi. Sve mi se cini da u meni sve vise sazrijeva odluka da prestanem s dojenjem po noci, a kad mi je prije mjesfc dana prija koja isto ima jednogodisnjaka rekla da je ukinula nocno, to mi je zvucalo kao sf.

Zuska, to zvuci super. A svidja mi se sto ti i Trina slicno pisete, da su vam cure nekako narasle preko noci.
Da, taj fizički dio je dodatna komponenta. Smjehuljica ima 15 mj i 8700 grama. Slabo jede preko dana, pa kontam da joj zbilja treba da nadoknadi preko noći. Sad ćete možda reći da bi bolje jela preko dana da ne nacicava noću...
Danas je mjesec dana da sam počela raditi. Mjesec i pol da je s čuvailcom... nisu to male promjene. A biti će ih još u sljedećih par tjedana. Pa bar nek joj ta noć ostane takva kakvu želi/treba.