Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Ja radim već mjesec dana i svaki dan mi je sve teže otići na posao.
Meni ga tesko ostavit i na sat dva s prijom Jedino sto mi je ok je ostaviti ga kad idem na jogu - to sam se vec navikla, a i super mi je na jogi. Ali ostavit ga i onda nesto radit po kuci (ako su oni vani) ili neke gluposti vani obavljat koje mi se zapravo i ne da radit, kad bi mogla bit s njim... uf :/ evo sad su otisli na plazu i mislim da ce njemu bit super, a ja tu za kompom i bas mi se ide kod njih...

Ja sam se djelomice i odlucila ukinuti nocno dojenje zbog brzog povratka na posao i straha od cjelonocnih nacicavanja. Ja ne mogu funkcionirati bez sna.
Al sam se u medjuvremenu predomislila i odlucila da ipak necu ukidati nocno dojenje zapravo da cu ga probati uspavati drugacije, ali ako vidim da se buni i da trazi sisu da cu mu je dati. Zao mi ga kad vidim da hoce sisati, a ja mu ne dam... bas mi ga bude milo. Tako da sam sinoc to iskusala (znam, znam, jadno dijete, samo ga zbunjujem) i bilo je ok, cak sam se i naspavala najbolje u zadnjih tjedan dana. Dva tri puta sam ga uspavala mazenjem, a dva puta dojkom, i to prvi put oko 4 ujutro! - inace uopce ne gledam na sat po noci ni kad se probudio ni kad je dojio, ali zadnjih tjedan dana kako isprobajem sta vise pase i meni i njemu mjerim napredak satom - bah, i to je blesavo.