-
Cure, dođoh reći - mi smo izgubljen slučaj.
Opet ne spava, ne znam muči li ju nešto ili je jednostavno to to, ona nije spavalica. Prva 2-3 tjedna nakon prestanka dojenja bilo bolje, u međuvremenu smo liječili gljivice (uh) pa je dobila virus (proljev od 5-6 dana, temperatura 2 dana) i bilo mi je jasno da ima razloga za nespavanje... Ali ona se i dalje budi praktički svaki sat, a ima jedno buđenje između 2-4 kad želi da izađemo iz sobe i hodamo stanom i tad zna bit budna po sat vremena. Ako odbijem izlazak iz sobe, kreće deranje (kao i ako odbijemo bilo što što si zamisli). Budi se još ranije nego prije, sad između 6 i 7, i kad se ona probudi, istog trenutka hoće van iz sobe, inače plač...
Uglavnom, oduvijek je bila davež, ali sad postaje još gori. Plače, njurga, protestira doslovno za svaku sitnicu, za sve što nije kako si je zamislila, sad i odmah, a zamišlja svaku sekundu nešto drugo, ta ne provede ni 5 minuta dnevno da ne zna što bi.... Sluđeni smo. Ali to je druga tema.
Uglavnom, da zaključim, kako sada stvari stoje, prestanak dojenja nije nam pomogao. A vjerojatno je i odmogao u ovoj cijeloj tarapani s gljivicama i crvenilom koje traje već skoro mjesec i pol (i to je druga tema).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma