Čestitam !!!![]()
Uživajte!![]()
Od sveg srca cestitam, zelim sve naj, uzivajte u sreci!
Pisi nam, sve je interesantno, sveeeee
![]()
![]()
![]()
Čestitam od srca! Mali anđeo je našao topli dom!!!!
kakav divan dan! dvije prekrasne vijesti!
čestitam :D
Za početak, hvala svima na čestitkama.
Krajem 4. mjeseca saznali smo da smo postali roditelji. Mjesec dana smo čekali rješenje Centra i tako je naša mrvica došla doma 26.5.06. Psihologica u domu nam je rekla da Leo malo zaostaje cca 2 mjeseca u odnosu na svoje vršnjake (što mi uopće nismo primjetili). Sa svojih godinu dana Leo nije niti hodao niti pričao (navodno je trebao). Danas on sasvim normalno hoda i priča.
Na početku, moram priznati nije bilo lagano. Prva dva dana Leo nije htio silaziti sa ruku i išao je samo k meni, čak nije išao niti tati. Ako sam ga samo na trenutak spustila, neutješno je plakao. Nije htio spavati pa smo imali besani tjedan. Sada smo se uhodali. Leo je pravi mali vražićak. Voli ići pa-pa (kao mama), a najsretniji je kada papa. Samo se smije i zavađa sve tete koje vidi (nitko ne može odoljeti njegovom šarmu). Naravno, ponekad i naljuti mamu i tatu jer najviše voli (kao i svako dijete) raditi ono što ne smije (npr. najbolje je papati zemlju, kamenje, pijesak...) i ne podnosi kada mu se nešto brani (onda se jako glasno ljuti). Sve u svemu, dan kada je došao doma je bio najljepši dan našeg života i ne bi ga mijenjala nizašto na svijetu jer su se toga dana ispunili svi naši snovi.
Ups, otišlo četiri puta. Sorry!
odra prvotno napisa
![]()
![]()
Chris, prekrasno!!! :D
![]()
Ajme, kako mi je ovo promaklo? Čestitam :D !!!!!
chris, vama čestitke, Leu![]()