uhh zbilja je postalo tesko pretrazivat forum, pari mi se daje sve vec receno, al onda kad trazim nikad ne mogu naci
daklem, curka ima 7,5 mj i sve ide 5..dojenje 6 mj, sad dohrana +3 dojenja dnevno i najcesce 2 po noci.
nedavno smo poceli preskakati jedno dojenje..sa 4 dnevno smo pali na tri.. i iako toliko citam i znam o dojenju ne mogu se oteti dojmu da mi "nestaje mlijeka"
razlog tome je sto sve kasnije i kasnije osjecam let down, ponekad malena postane i ne mirna dok ne krene.. onda se obicno zagrca kad krene
podoj takodjer traje kratko. znam da to nije nikakvo mjerilo...al nekako mi tesko za povjerovat da popije 500ml dnevno...po noci samo zacicka da se ponovo uspava.. kontam kad padnemo samo na jutarnje i vecernje dojenje da je to sve skupa malo.. a ja sam namjestila glavu da cemo duuugo dojiti
ajde utjesite me i ponovite sve sto vec znamo... trebam li se bojat da mlijeka nestaje? ili se moje dojenje jednostavno promjenilo u odnosu na prvih 7 mj i ne znaci nista lose? ako i nestaje mozda tako treba biti za nas dvije? ili nekako povecati ponovo proizvodnju?
uhh koma su ovi zenski umovi, to much thinking!!