Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Nakon šetnje

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno Nakon šetnje

Moja beba će za 6 dana imati puna dva mjeseca. Unazad tri dana smo intenzivno krenuli u šetnje,tj. svaki dan po minimalno sat i pol, dva. Prije smo išli neredovito i po 15-tak minuta.
    Rezultat: beba spava doslovno cijeli dan i noć! Pojede,čini mi se puno manje nego inače i na sisi zaspi.Po noći se ne budi za hranjenje a prije je to bilo redovito svaka tri sata. Jutros smo čak imali potpuno suhu pelenu u pol 7 ujutro a presvučen je u 11 navečer

Sve je to potpuno različito od bebe kakav je bio prije tih dugih šetnji.

Zanima me dal je toliko spavanje normalno? I strah me ako izostanu noćni podoji i ovi preko dana ostanu ovako slabi tj.slabiji nego su bili da će prestat napredovat ( sad je bilo kilo i pol u mjesec dana) i još gore da ću izgubit mlijeko! Razmišljam da se počmem izdajat dok se situacija ne popravi, jel mi to pametno? I kako da ga razbudim barem dok pojede do kraja?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Koliko mokrih pelena inace ima, je li taj peroid sa suhom pelenom bio izuzetak?
    Koliko cesto doji po danu?
    Ako se bojis da premalo doji, mozes mu ponuditi dojku u polusnu. Moze i u setnji, na klupi u parku na primjer.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moja vec sad 10mj beba! Je isto tako sa 2mj pocela spavati cijeu noc! Ujutro pelena! Suha! Medjutim skuzila sam da nakon jutarnjeg budenja nakon cca 30min pelena bude full mokra! Odlucila sam ga dizati u snu i davati podoje! Jer sam se i ja izdajala, pa izdajlica lupa,pa probudim skoro straijeg ili muza,pa se ja razbudim,ujutro ne naspavana! Nakon cca.tjedan dana poceo se sam buditi! I super je napredovao 1400,1300,1100! Mozda da zaista pokusas u snu ponuditi dojku! I neces morati izdajati, a koje je to tek olaksanje

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ovo sa suhom pelenom je ipak bio izuzetak! Spavanje se nastavlja, i spava od 11 do 6 ali mu oko tri pokušam dat jest onako u snu i prihvatio je.Tako da sam sad što se toga tiče mirna.Ma izdajalica je i meni muka, izdajala sam se na početku jer su mi dojke bile prepune,on nije mogao toliko pojest,ali se sad to donekle ustalilo i izbjegavam izdajalicu koliko mogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •