Stranica 13 od 22 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1096

Tema: TRUDNICE 2013. ( dvojke , trojke.......)

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

i tebi i meni je presudan taj utorak, sve ćemo saznati tada a ja pokušavam ležati što više al ni tako mi ne paše, jer okrenut se s jednog boka na drugi su užasne patnje...
    meni su noge crvene s bijelim točkicama od jutra odmah, cirkulacije nema...s vremena na vrijeme napravim ono toplo hladno pod tušem al ne pomaže
    tek sad mi kažeš za taj čaj? sline mi idu kad sam pročitala pijuckam ga hladnog uhhh...meni je želejzo školski jer uzimam heferol kapsule...

medonija još malo, možemo mi to

đurđa gotovo je sad sve će doći na svoje... nemoj se brinuti unaprijed...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a ježi ga sad za čaj, ali svejedno si ga uzmi jer sam čitala da je dobar i za nakon poroda za oporavak maternice i svašta još nešto, evo vidi tu npr:
    http://alternativa-za-vas.com/index....ovi-u-trudnoci
    ili
    http://trudnicebebe.blogspot.com/p/c...-trudnice.html

ja sam to slučajno naletila jer sam tražila rješenje za oteknute noge jer mi cijeli život natiču po ljeti, ali sam do sad pila čaj od lista celera i peršuna, no kako to nije nikako preporučljivo u trudnoći, tražila sam alternativu... mogu ti reći da je kopriva zakon kao diuretik, rekla bi da djeluje puno bolje...
    i ja pijem heferol ali mi je svejedno krvna slika bila malo lošija, sve vrijednosti malo snižene, ništa strašno za trudnoću, kaže moj dr "pojela te djeca", ali kako pijem koprivu i to se sve popravilo...
    od samog početka trudnoće se patim sa zatvorom i hemeroidima, a i heferol je tu još dodao svoje, ali i to se unormalilo čajem od koprive! dogodilo mi se da ne popijem čaj dan-dva kao neda mi se, ne moram stalno i odmah se vrate problemi na staro!
    mah mogla bi napisati hvalospjeve toj koprivi!

joooj, jedva čekam utorak!!! znaš, Tinich lovi me pomalo ono "uh, ne mogu više, dosta mi je" pa si kažem, ajd još do utorka ću izdržat i onda dosta! eto sve se slaže pomalo na svoje mjesto i pokazat će se točnim da kad ti dođe da je dosta, slijedi porod za 2-3 dana

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

đurđa ti bar imaš praksu, a kaj ćemo mi "zelene" mame
    ja se tješim da su duplići možda manje zahtjevni jer od prvog dana nije da je jedini i da se svijet vrti oko njega, nego ponekad mora čekati svoj red

molim iskusne mame dupličke da mi ne rabijaju ovu iluziju, imam i ovako dovoljno panike kako ću ja to hendlat, hvala.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    đurđa ti bar imaš praksu, a kaj ćemo mi "zelene" mame
    ja se tješim da su duplići možda manje zahtjevni jer od prvog dana nije da je jedini i da se svijet vrti oko njega, nego ponekad mora čekati svoj red

molim iskusne mame dupličke da mi ne rabijaju ovu iluziju, imam i ovako dovoljno panike kako ću ja to hendlat, hvala.
    medonija, samo da kažem-ha ha ha, živi u iluzji, a možda budeš i sretna pa ti oboje djece budu mile bebice

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mare tebi i curkama
    pa naravno da će biti mile bebice, nego kakve?! pa evo i tvoje curke ne možeš reći da nisu, vidi ih kako mirno pavaju na avataru

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako bih usporedila stariju kcer i blizance rekla bih da se ipak nauce strpljenju....
    Naravno radi se o sekundama
    A prilagodis se trenutku... Jedno je uvijek zahtjevnije, pa opsluzis njga/nju prvo....a onda dobrijan/dobrijanka....

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

hvala medonija, morati ću mamu osigurati za čaj neka ga sprema...
    uhh zatvor i hemeroidi? strašno....magnezij piješ? ja uz heferol imam normalnu probavu 2-3 puta na dan...i kuc-kuc-kuc sa hemeroidima nemam problema...
    joooj i ja jedva čekam, ne veslim se bolnici jer je 50 stupnjeva tamo al samo da mi kažu kad će bebice i sve ću izdržat utorak je taj dan

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ma i magnezij i svašta sam probala ali tek zadnjih mjesec-dva je redovno točno kako pijem taj čaj...

a čaj nije neka nauka, ja kupim kod travara na placu oni kaj imaju razne čajeve i med i tako to... vrečica pola kg je 10 kn i to mi je ca 10 dana, zavisi koliko ga piješ... i vidila sam pišu razno kuhaj ovako-onako, ma ja stavim u kipuću vodu ca 1 jušna žlica za 2-3 dcl, poklopim i za ca 10-15min(ili kad se sjetim da sam ostavila čaj) procjedim... ako voliš zeleni ledeni, onda će ti se svidjeti i ovaj hladan s malo limuna unutra

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

zapravo i ne volim zeleni ledeni ali sve što je zdravo i nije baš nekog divnog okusa, ali moram pretrpiti. Kad sam bolesna pijem čaj od đumbira i stvarno mi je odvratan al stvarno pomaže tako da mislim da ću preživjeti i ovo, a uostalom možda bi se baš bude svidio ha ha

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, mi imamo jednu dobricu i jednu haharicu, al da kucnem-ne spavaju loše po noci, a jos uvijek spavaju dosta po danu, izmedju treniram bicepse

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

baš pričam s mm da bumo vidjeli kakvi će naši bit, da li će se potvrdit predviđanja prema onome kako se ponašaju u trbuhu: mislim da će on biti hahar, zato je u startu dobio nadimak Zlo, jer tek zadnja 3 dana ima faze od možda pola sata kada ne divlja, nego valjda spava, do sad me stalno lupao i divljao... a nju će izgleda biti lakše oblačit nego nahranit(mamina curica), čim nešto stavim u usta nakon minute počinje njen tulum i to 3 x jači nego što braco divlja cijeli dan! Sunce mamino već vidim da će imat guzicu ko mama! uostalom na zadnja 2 uzv mjerenja ona i je veća i naprednija...

joj pojeli me komarci noćas, idem uz kavicu surfat šta koristit protiv komaraca u sobi s tako malim bebama... ugodan klimatizirani dan vam želim svim
    Posljednje uređivanje od medonija : 04.08.2013. at 08:20

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

joooj medonija ko da ja opisujem svoje bebice, identično....dečko nam divlja non stop, stvarno neznam kad nađe vremena za spavat, i stalno nešto rukicama pipa po stomaku a cura nam se veseli samo kad treba jesti i kad sam gladna, tad počinje njeno vrijeme, naša debeljuca mala

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinich a jesu se tvoje bebice općenito umirile sad? moji su skroz mirniji jučer i danas, mislim znam da je normalno pred porod, ali opet čitam o brojanju bebinih pokreta pa ne znam da li se trebam brinuti?
    jasno mi je i da nemaju više baš mjesta, a i možda mi je naglo promjena sad jer su do sad bili super aktivni, pa mi ovo čudno....... a onda opet, malo prije sam vidjela pokrete na trbuhu ali mi je valjda toliko sve nategnuto i rastegnuto jer ja to stvarno nisam osjetila!
    mah, izgleda da je krajnje vrijeme da rodim

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

jesu, jesu, u zadnji par dana dosta...osjetim ih al manje, prije 2 tj su mi dali papir za praćenje fetalnih pokreta, al je to nemoguće s blizancima, probala sam al nije išlo...ne brinem se, jučer je ctg bio dobar, a i od utorka će mi ga raditi svaki dan.... ne brini, sve je to normalno...normalno da je krajnje vrijeme, spremni su oni još od 36 tjedna

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medonija dobro da sam išla malo googlati za čaj od koprive jer piše da je odlično za zgrušavanje krvi, a ja baš uzimam inekcije koje su protiv zgrušavanja tako da to ne bi bila dobra kombinacija... ali našla sam još par zanimljivih čajeva pa kad rodim ću makar to piti. Hvala svejedno

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajoj Tinich sorry, onda bolje nemoj prije nego se savjetuješ s dr iako za to zgrušavanje krvi za koprivu ja sam našla jedino kao da pomaže u prestanku krvarenja maternice nakon poroda...

btw mi smo ponosni na naših punih 38tt danas!
    ako se ne varam vama je punih 37tt?! čestitam!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Nema veze, baš sam se veselila naći ćemo nešto drugo već

uh, uh leti vrijeme,nama 37 tt da da. Vi ste već defintivno spremni za izlazak držim fige da sutra dobiješ odgovarajuće informacije
    Mene već lagano trta hvata za sutra...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro! ja evo pijem kavicu i idem se onda uredit pa na pregled

iskreno, nadam se da će me zadržat, odlučila sam - dosta je! noćas sam užasno loše spavala, a od jutra me rastura i trbuh i prepone... nisu to trudovi, nego me donji dio trbuha peče kao da puca, a leđa me bole ko da sam cijelu noć kanale kopala...
    tko zna, možda u čekaoni počnu i trudovi, pa uđem "preko reda"

Tinich sretno danas na pregledu!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, to su pripremni trudovi, mogu trajat koji dan, sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma šta još niste rodile vas dvije
    Reklo bi se mojim krajevima - Ja ne znan ča čekate
    Sretno drage Tinich i Medonija. Jedva čekam čestitke

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sumsko onda ćeš se nas još na čekat... mi se vratili doma, stanje ne promijenjeno: cerviks i dalje 1.čl. uloživ vrh prsta, CTG ne bilježi nikakve trudove, aktivnost bebica uredna, kontrola za 2 dana, kaže dr ponjeti torbu, pa ćemo vidjet što se tiče prijema...

nisu moja djeca ni luda, naravno da im je 3 x bolje u maminom bazenu na 36-37, nego na ove vanjske uvijete, ne bi ni ja na njihovom mjestu

inače danas je u Petrovoj bilo opsadno stanje, najveća gužva ikad! pa su fakat radili ko na traci(u mesariji), dr je na prvu htjeo da ponovim OGTT zbog mojih +20kg i kontrolu za tjedan dana, onda mu je sestra napomenula da su gemini, pa se "skoncetrirao"...

Tinich, raport?!
    Posljednje uređivanje od medonija : 06.08.2013. at 17:40

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jooj medonija jadne ja i ti...eto ja dosla na prijem u 8, izvadili krv, uzeli urin i moram 24 h skupljat urin zbog proteina i ako su poviseni carski za dan-dva, sutra su nalazi pa cemo znati vise. Doktorica kad je vidjela noge sano je rekla 'pocelo je' a sestra je skoro u nesvjest pala drage moje ja uzivam na +40 bez truncice zraka...eto nadam se da ce taj porod biti ovaj tjedan, i tebi medonija isto tako sumsko ne preostaje nista drugo nego da nam drzis fige da rodimo sto prije dr je samo napomenula da su bebe lijepe i velike i.spremne za izlazak....

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a joj, jadna ti
    meni su na sreću proteini negativni, tlak i dalje nizak, šećer...sve školski...
    Tinich naravno da će porod biti ovaj tjedan, uopće ne razmišljam drugačije, nemam namjeru ulazit u 40tt

ma ja si baš mislim da sam još tako zatvorena zbog ovih vrućina pa realno ca 20sati dnevno ležim, onih 4 sata je na nužno: wc, tuširanje klopa... da je ugodnije vrijeme bila bi sigurno puuuno aktivnija i doma i vani jer nije da ne mogu, pa bi se već 3 puta počela otvarat...

ček, zapravo sad čitam tvoj post opet i nije mi jasno: primili su te u bolnicu ili si doma?!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Da, da u bolnici sam, takav je bio dogovor prosli tj pa d,a cekam carski u bolnici, meni je tlak skolski al kazem noge ajme meni, jedva stojim koliko bole...nase drage forumasice ce izludiiti.s nama, svi smo u velikom iscekivanju. Sutra javljam nove vijesti a od tebe slusamo prekosutra

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a joj, pa kaj nije ništa klimatizirano?! a šta da ti kažem, drži se, nadam se da ćeš čim prije doma s 2 mirišljava "paketića pod rukom"

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure, čekamo s vama, još malo

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

još malo curke!!!
    mi jučer obavili kontrolu,bebači po 860 i 850 grama,ona glavom dole- on gore,ja zatvorena... rekli mi da sad usporim,no kaj i mogu po ovim vrucinama
    vama drzim fige da cim prije drzite svoje bebače....

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medonija draga ma kakva klima, nemozes ni roletu sspustit kad bis ti, prica se o renoviranju svaki put pred izbore sl uvijek nista. Dragi mi je donio ventilator da varem neksko prezivim. Uglavnom nalazi su mi dobri, bila na uzv danas i u petak carski. Ni sama neznam kako se osjecam

Pilek super bebice napreduju

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a joj draga Tinich, drži se!

bitno da su nalazi uredu, jesu ti mjerili na uzv koliko su velike bebice?

mene je noćas kod svakog pomaka, okretanja, ustajanja na wc... toliko bolilo i peklo u preponama, zdjelici, trbuhu da sam bila ziher da ću najkasnije ujutro završit u rodilištu... ali opet ništa... sve mi se čini da je to ipak od 4-5 sati sjedenja u Petrovoj jučer jer danas me ništa ne boli ni upola kao noćas... mislim da nisu ni pripremni trudovi jer valjda bi me bolilo i danas, i nevezano za micanje, a ne samo kad sam se pomaknula...ne znam... više mi ni dječica nisu mirnija, bili možda 2 dana i prošlo ih, sad su opet "ludi ko puške"! a ja samo jaučem, mamicu im njihovu!

a ja sam danas, da možda sve skupa malo "pokrenem", zglancala kupaonu i wc, malo štednjak, sudoper, oprala podove, oprala i objesila 2 mašine veša... odradila pravo "gnježdenje"..... a sad ćemo vidjeti šta će me noćas sve bolit...
    Posljednje uređivanje od medonija : 07.08.2013. at 17:55

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Uzv je radila na brzinu, cura ima oko 3 kg decko malo manje, nije se izjasnila, re kla je vidjet cemo unpetak kad ih izvadimo
    Haha jesi luda medonija, barem ce ti sve biti sredjeno nadam se dobrim vijestima sutra kod tebe..drzim fige da sto prije rodis

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A cuj, sutra ak me vrate doma za vikend perem prozore

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj zene svaka vam cast.
    ja sam sutra punih 31 tjedan. i evo danas prvi put da mi je tesko. jedva sam se vratila s kupanja. inace mi treba 15ak minuta laganog hoda a danas laganog geganja pola sata za istu rutu koju btw kad nisam trudna predjem za 5 min. najradje bi stalno bila u moru jer sam tako lagana i pokretna. cim izadjem sila teze me prizemni.
    malo cu usporiti ritam jer su mi danas malo cesce BH kontrakcije. i neka bol u donjem dijelu trbuha. treba izdrzati 3u1 jos barem 5 tjedana.

imate li vas dvije neki savijet kako ste tako dugo dogurale?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Imala sam srece i Bogu hvala
    Salu na stranu, samo polako i slusaj svoje tjelo. Ja imam bh kontrakcije jos od ca 16-18tt, kad bi se zaredale znacilo je da moram leci i za taj dan "dignut rucnu", eventualno popit jos jedan Mg
    Vidis, zanimljivo je to: do 36tt sve strikamo da izdrzimo sto dulje, a onda 2-3 tjedna kasnije skoro molim dr da ih vadi van!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Isto kao i kod medonije, mene je uhvatilo u 33-34 tt kad sr trbuh poceo spustati i pritiskati zdjelicu i kad su se liganenti poceli rastezat i kretanje mi uvelike otezava oticanje nogu...sad kad je vruce odmaraj i uzivaj, za malo vremena neces imati kada

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

legal, ja sam do 37, to što dođe teško je meni išlo u fazama, ovisno kako se djeca smještaju, al dođe pa prođe, al da postane teško-da, pa se adaptiraš ša guraš dalje, pa postane još teže pa si misliš-ono prije ni nije bilo teško, nije vam lako u svakom slučaju, medonija i tinch-još malo i bebe stižu!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mare i sumsko, mislim da ćete zgubit kladu, mene vratili doma...

bili na kontroli, sve zbavili, na ctg-u čak pola sata, sve apsolutno uredno: nizak tlak, nema šećera, nema proteina, nema trudova, ctg uredan, bebači super aktivni, oboje na glavu, idemo vaginalno..... nisu znali šta bi samnom, jer ih s jedne strane plaši gemini iz IVFa, u 39tt - trebali bi hospitalizirati, s druge strane sve školski uredno... pa je sestra zvala mog dr jer on nije danas u TA da šta da rade? on je rekao ako je sve tako uredno nema razloga da ležim u bolnici i čekam trudove, ugodnije mi je doma...istina... ako kojim čudim ne rodim do tada, kontrola tek za tjedan dana!

a sve skupa je izgleda sad stvarno pitanje trenutka jer ajde, nešto se počelo događati: cerviks skraćen, smekšan, ali i dalje uloživ-zatvoren, no vjerujem da ni to neće još dugo...

Tinich nadam se da si dobro i da se nisi otopila na vručini u bolnici

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Neka je sve super, to je bitno al nedaju se bebice stvarno se nadam da ce krenuti samo od sebe sto prije da se mozete maziti i uzivati ja sam sve potpisala, vadili krv, pricala sa anesteziologom i samo cekam tocno vrijeme kada sutra medonija čak i nisam, ima zraka danas i ventilator pomaze sutra najavljuu nevrijeme pa ce biti lakse svima )curke uzbudenje raste ali jos neznam sta me ceka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Drage cure svaka vam čast što ste tak dugo izdržale... nek vam je sretno na porodima!!!
    Mi evo brojimo skoro pa 3.mjesec uživanja sa mojim twinsićima i mogu vam eć da su super, spavaju cijelu noć, cicaju, i guguću... smiju se na sve živo... nek vam to bude motivacija ! Držim vam fige

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

finger klincima, lijepo je čitati takve postove

Tinich, drži se sutra, jedva čekam da nam se javiš kad malo dođeš sebi

p.s. malo ti zavidim, ja kao svaka prvorotkinja prilično se bojim trudova i samog poroda, pa još duplići! i nekako sam se "potajno nadala" možda carskom, ali znam da je ipak prirodno- prirodno i lakši oporavak i puno bolje i za mene i bebe i kako su milijarde prije, tako ću i ja i to je priroda....sve si to stalno mantram...
    super mi je kako svi dr-i koji su me pregledali u zadnje vrijeme su oduševljeni! da će blizanci ići vaginalno, a ja si svaki put pomislim u sebi: je, ne morate ih vi izgurat dvoje u 10 min

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Slobodno vam se pridruži jedna nova, friška trudnica? Sad sam prošla 10.tjedana i na trenutke mi se čini kao "tek" i u nevjerici brojim dane do idućeg pregleda, a onda mi sine "pa četvrtina je već prošla "

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sybylle čestitke i dobrodošla!

želim ti lijepu i urednu trudnoću i što duže 3u1! i samo uživaj! meni sad ulovi da mi je žao što je došao kraj jer sam bila te sreće da je cijela trudnoća prošla bez ikakvih problema i baš mi je bilo prekrasno pogotovo ovih 4-5 mjeseci doma; bez žurbe, bez stresa, šetnjice, kavice, odmaranje uz filmove i knjige i slatke brige o beby opremi...

a evo, sad su na vratima neke nove preslatke brige koje će nam napraviti tulum od života i jedva ih čekam!
    a ovo bez žurbe, bez stresa.... će pričekat tek opet penziju

e da, stavi ako znaš termin, pa da te ana ubaci na listu
    Posljednje uređivanje od medonija : 09.08.2013. at 09:17

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure evo i mene u 10 tt jos malo pa 11tt . iznenadila sam se danas kad sam vidjela da na rodi postoji tema dvojki , da medonija nije spomenula u mpo nakon svega ja ovaj dio foruma nikad ne bi nasla.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

boss i vama čestitke od !
    da se ne ponavljam, naravno, sve ovo gore upućeno sybylle ide i tebe!

eto, 2 u odlasku, 2 u dolasku, bitno je držati ravnotežu na forumu

Tinich cijelo jutro mislim na tebe, nadam se da ste dobro

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

TRUDNICE U 2013.g. (termini poroda)

marina64 - 10.07.2013. ?
    jele2405 - 11.07.2013. ?

medonija - 19.08. 2013.
    Tinich - 26.08.2013.
    petarmali - 18.09.2013.
    legal alien - 10.10.2013.
    pilek - 27.10.2013.
    Lela86 - 09.11.2013.
    Branka - 10.11.2013.
    Leva - 13.11.2013.
    Pinar - 26.11.2013.
    Angel_26 - 08.01. 2014.
    leeloo77 - 19.01. 2014
    đurđa76 - ?
    sybylle - ?

RODILE U 2013.g.

amyx - 03.01. cura i dečko
    adria13 - 07.01. 2 cure
    Tikica78 - 14.01. cura i dečko
    elizabeta - 17.01. cura i dečko
    dada.star - 21.1. 2 dečka
    danci3107 - 28.01. cura i dečko
    TamoNeka - 02.02. 2 dečka
    BigBlue - 10.03. cura i dečko
    finger - 16.05. cura i dečko
    mileraj - 28.05. cura i dečko
    malena85 - 28.05. 2 dečka
    mare41 - 28.06. 2 cure
    Bab - 12.07. cura i dečko
    frenkay - 12.07. cura i dečko
    Heli - 20.07. 2 dečka
    mery-0065 - 26.07. 2 cure

dobrodošlica novim trudnicama đurđa76 i sybylle

našim skorašnjim mamica što ljepši porod i susret sa srečicama

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala svima na dobrodošlici, posebice medoniji . I ja sam, kao i boss našla ovu temu zahvaljujući tebi
    Moj termin 2.3.2014.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sybylle pa mi smo tu negdje sa terminom,.
    medonija hvala ti sto si nam ukazala slucajno na ovaj dio foruma , i ocekujem da ces uskoro da nam javis novost bar bi bio red.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

joj cure, stvarno nema na čemu
    ja bi vam rado javila novosti, ali novosti nema... čekamo zahlađenje, ko je vidio ići rađat po ovoj vrućini!

idem navečer malo i prošetat, ako ne osvježi, barem po nekom shoping centru, jer već sam se ucrvala doma a i možda hodanjem malo potjeram dječicu van...

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage moje 9.8.13 u 8:59 rodio se nas princ tezak 3010 i dug 51 a u 9:00 rodils se nssa princeza teska 2880 i duga 49,5 predivni su i jako smo dobri. Veceras nece biti samnom da se odmorim a od suta smo skupa po cijeli dan i noc. Ja sam dobro, boli me rez, dobila sam opcu anesteziju tako da sam svoje srecice vidjela tek nakon 6 h, danas je definitvno bio dan za radjanje jer sam i trudove dobila buduce mame zelim vam svu srecu da viditi sto prije svoje andjele a pogotovo tebi medonija. Puse

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

TRUDNICE U 2013.g. (termini poroda)

marina64 - 10.07.2013. ? jel nam zna ko o curama kaj
    jele2405 - 11.07.2013. ? da ih se upiše u listu rodilja

medonija - 19.08. 2013.
    petarmali - 18.09.2013.
    legal alien - 10.10.2013.
    pilek - 27.10.2013.
    Lela86 - 09.11.2013.
    Branka - 10.11.2013.
    Leva - 13.11.2013.
    Pinar - 26.11.2013.
    Angel_26 - 08.01. 2014.
    leeloo77 - 19.01. 2014
    đurđa76 - ?
    boss - ?
    sybylle - 02.03.2014.

RODILE U 2013.g.

amyx - 03.01. cura i dečko
    adria13 - 07.01. 2 cure
    Tikica78 - 14.01. cura i dečko
    elizabeta - 17.01. cura i dečko
    dada.star - 21.1. 2 dečka
    danci3107 - 28.01. cura i dečko
    TamoNeka - 02.02. 2 dečka
    BigBlue - 10.03. cura i dečko
    finger - 16.05. cura i dečko
    mileraj - 28.05. cura i dečko
    malena85 - 28.05. 2 dečka
    mare41 - 28.06. 2 cure
    Bab - 12.07. cura i dečko
    frenkay - 12.07. cura i dečko
    Heli - 20.07. 2 dečka
    mery-0065 - 26.07. 2 cure
    Tinich - 09.08. cura i dečko

Tinich draga čestitke na bebicama žalim ti brz oporavak i najljepše maženje sa malim štrucama

novim curama dobrodošlica i molim ako nije problem datume termina da se dodaju

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tinchi,čestitke,brzo se oporavi,a male srečice će te od sad nadalje svaki dan uveseljavati... .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •