Stranica 14 od 22 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1096

Tema: TRUDNICE 2013. ( dvojke , trojke.......)

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tinich cestitam!!! Srecice, dobro nam dosle! Uzivajte i mazite se!

Cure mislim da je vrijeme da se i ja uguram na listu. Ja, kako cijelo vrijeme strahujem, nekako se glupo praznovjerno jedva tu i tamo javim na forum, a skicam vas stalno.
    Termin je 29.11. stizu dva decka.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

WUUUUUUHUUUUUU!

čestitam Tinich, a bebačima najveća!
    nadam se da se već na veliko mazite i cickate i da se čim prije idete doma!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cestitam tinich

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tinich cestitam
    ana ja izracunala 3.3. termin al dr jos se nije izjasnio o terminu tako da je to po mojoj racunici.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Tinich čestitam!! Baš je lijepo čuti takve dobre vijesti odmah u jutro.
    boss, datum ti je odličan!!! To je moj rođendan Meni je doktorica izračunala 2.3., a prema mojoj računici (i svih internet kalkulatora) ispada 5.3. U svakom slučaju, bit će najljepši mogući poklon za 30.ročkas

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nama je termin 18.2
    tinich čestitam
    medonija tebe čekamo,nek bude što lakše

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tinich, cestitam, super da ste toliko izgurali i da su tako veliki
    mare i djurdja, cure moje drage, samo laganini
    medonija, cekamo vas

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

je, i ja isto

tu i tamo se ponadam jer me nešto zažulja u leđima, pa nešto presječe oko mjehura, BH kontrakcije su sve češće, jučer sam ih imala preko 20, posljepodne sam se ponadala jer se to žuljanje-presjecanje zaredalo 4-5 puta s razmakom od ca 20-30min, ali je onda sve stalo i ništa od onda... znam da to tako može i 2-3 dana, a može i sve bit gotovo u narednih par sati....

navečer sam prošetala(napokon ) po shoping centru i mogu vam reći da je hodanje pola sata-sat u ovom stanju pravi extremni sport! od sve te količine i težine u trbuhu, donji dio trbuha(ono gdje je rub gaća) i ligamenti iznad prepona su me toliko pekli i zatezali da sam mislila da će sve popucat i da će djeca samo izletit!

p.s. moram podjelit s vama: bojala sam se da bi se moglo dogodit da sve krene po najvećem nevremenu pa da ne moramo doma po stvari, vozili smo torbu za rodilište u gepeku

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitam Tinich!!!

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tinich,pa to su mrga i mrgica!!!
    Cestitam!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala! jako sam ponosna na svoju djecicu, decko je nevjerovatno miran i dobar, rijetko kad place a kad je budan samo gleda okolo i spava po 4-5 h u komadu a curica je malo zivahnija, cijela bolnica mora znati kad je gladna i kad je pelena puna pedijatar je jako zadovoljan napretkom, ja nazalost ne mogu dojiti jer ima strasno uvucene bradavice pa cu se morati rucno izdajati. Uz njih cak stignem i odspavati jer kad se fino napapaju spavaju ko bubice
    zelim dobrodoslicu buducim mamama! I daj medonija rodi vise

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinich prekrasno<3, i bravo za djecicu, a cura se ponasa ko prava Princeza!
    Kod nas nista novog, svi simptomi su tu, samo cekamo da pocne "ono pravo"... Inace, danas punih 39tt!
    Posljednje uređivanje od medonija : 12.08.2013. at 11:57

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

TRUDNICE U 2013.g. (termini poroda)

marina64 - 10.07.2013. ? jel nam zna ko o curama kaj
    jele2405 - 11.07.2013. ? da ih se upiše u listu rodilja

medonija - 19.08. 2013.
    petarmali - 18.09.2013.
    legal alien - 10.10.2013.
    pilek - 27.10.2013.
    Lela86 - 09.11.2013.
    Branka - 10.11.2013.
    Leva - 13.11.2013.
    Pinar - 26.11.2013.
    *mare* - 29.11.2013.
    Angel_26 - 08.01. 2014.
    leeloo77 - 19.01. 2014
    đurđa76 - 18.02.2014.
    sybylle - 02.03.2014.
    boss - 03.03.2014.

RODILE U 2013.g.

amyx - 03.01. cura i dečko
    adria13 - 07.01. 2 cure
    Tikica78 - 14.01. cura i dečko
    elizabeta - 17.01. cura i dečko
    dada.star - 21.1. 2 dečka
    danci3107 - 28.01. cura i dečko
    TamoNeka - 02.02. 2 dečka
    BigBlue - 10.03. cura i dečko
    finger - 16.05. cura i dečko
    mileraj - 28.05. cura i dečko
    malena85 - 28.05. 2 dečka
    mare41 - 28.06. 2 cure
    Bab - 12.07. cura i dečko
    frenkay - 12.07. cura i dečko
    Heli - 20.07. 2 dečka
    mery-0065 - 26.07. 2 cure
    Tinich - 09.08. cura i dečko

medonja čekamo vas s nestrpljenjem
    *mare* dobro nam došla i da se napokon opustiš uz ovaj veseli pdf. sa najviše bebica

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

cestitam tinich!!!! Uzivajte <3 <3

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo mog nalaza ogtt, glukoza 4.0 ref vrijednosti od 4.2 - 6.2 a nakon popijene one slatke vode 6.7 s tim da pise da je poremecena glikemija 6.1-7 i po tome kaj imam poviseni secer ? ne kuzim?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pilek, to je uredan nalaz
    medonija, cekamo

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne kuzim zakaj onda famozno SLOVO H pored toga,vadila sam iz vene ne iz prsta jer sam u domu zdravlja radila...
    Ma po meni isto onak djeluje ok nalaz
    Medonija daj više

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

samo da vam se javim, ako ste mislile da jesmo, e pa nismo

danas na kontroli ništa novog, ponovno u petak kontrola i dogovor za prijem, jer u ponedjeljak će biti termin i ako se do onda ništa ne dogodi bit će carski ili indukcija....

Tinich nadam se da si se već bar malo oporavila i da se pomalo spremate doma

ostalim dupličkama velika od nas troje!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svaka ti čast Medonija!!! Treba izgurati blizanačku trudnoću do kraja.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Medonija, ja sam zbilja mislila da jesi s obzirom da te nije bilo Svaka čast! Da bar sve uspijemo tako!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

medonija ja taman otvaram temu i vidim post reko evo gotovo je , kad ono ti jos uvjek 3 u 1. de im malo zaprijeti mozda upali pa krenu vani.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala cure što mislite na nas

ako nije do sad krenulo, meni sve više čini da to neće ići nikako drugačije nego indukcija nakon termna... ono što svakih 2-3 dana pomislim da bi moglo nešto biti, zapravo sam skužila da me boli i probada kompletno zdjelica i ligamenti i prepone i križa i trbuh od 3-4 sata sjedenja u TA za kontrolu... jer sad kako nisam bila 5 dana, sam bila ko nova! ko da sam mjesec dana manje trudna! i onda jučer kontrola i noćas i jutros me sve živo boli...

sybylle ne morate baš ovoliko, mislim da je idealno-dovoljno 38tt, ne treba pretjerivat...(ko neki)...

boss ne pomažu ni prijetnje a bogme ni kretanje... zadnjih par dana sam i usisavala i prala podove i ribala kupaonu i peglala i hodala.... i niš

ja se samo nadam (i zbog meni zbog nje) da me neće još i petarmali prestić!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Joj medonija svaka ti čast!!! Dječici se neda vani Pošto će vjerovatno biti velike bebice želim ti brz i što lakši porod!!!

Mi smo jučer došli kući, pedijatar je jako zadovoljan s bebicama, mama sutra ide skidati šavove i već se puno bolje osjeća Moje srećice su pravi mali anđeli, napapamo se jako i spavamo po 4-5 sati u komadu

Ja ne dojim, zbog terapije koju uzimam je bolje ne dojiti da djeca ne bi to dobivala preko majčinog mlijeka, dobila sam tabletice za zaustavljanje mlijeka i oni su sad na (kršitelj koda)u cc za bebe rođene carskim rezom i na čaju od komorača pošto ta hrana nije ko majčino mlijeko i da ne bi imali tvrdu stolicu. Nije mi žao što ne dojim jer sam stvarno imala jako uvučene bradavice i teško bi išta mogla s njima, jedino izdajat se ali su rekli da im ne bi bilo dovoljno svejedno. Uglavnom super smo i uživamo!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinich pa vi ste već doma! i bravo za dobru dječicu, iskreno se nadam da će moje barem jedno biti takvo...
    iako će te možda ovdje na forumu neke osuđivati zbog ne dojenja, ne uzbuđuj se, imala si želju i volju ali ako ne ide - ne ide, bez brige, bit će dječica zdrava i velika i ovako

je, moje bebice su već jako velike... u ponedjeljak sam bila kod mog gina po uputnice, a pošto sam ja već počela brinut da nešto ne štima jer te svi ubjeđuju da blizanci ne mogu do termina(kaj ne bi mogli! ) , malo smo škicnuli na uzv kod njega i uglavnom, kako se čini, Naopaka Princeza ima već 3500g, a Princ Zlo 3000g! Za nju je rekao da misli da bi mogla imati i više!
    znam da su dosta moguće pogreške u procjeni, ali sad si već razmišljam da ne bi imala ništa protiv da se ništa ne pokrene do ponedjeljka pa onda carski....

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Neka osuđuju meni je bitno zdravlje moje djece, kortikosteroidi i hormoni štitnjače ne mogu dobro utjecati na bebe. Uglavnom nije ni bitno pedijatar je rekao da i mama mora biti zadovoljna i u dobrom psihofizičkom stanju....

Mogu mogu medonija do termina, neki dan moja mama pričala s poznanicom, izdržala do 40+, pješke s koferom došla u bolnicu rodila bebice teške 4000kg i 3000kg

Uhh carski, sad mi je jasno šta je šumsko pričala zašto ne inzistirati, lakši i brži je porod ali oporavak duži, ja sam tek sinoć uspijela bez bolova spavati na jednom i drugom boku, ipak se tu reže i trbuh i maternica. Vidjet ćemo koliko će sve to skupa trajati. Aliii veliko mi je iznenađenje bilo vidjeti u cijelosti moje noge bez imalo vode. jedva čekam stati na vagu...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro! ja evo ne mogu spavati, valjda uzbuđenje oko pregleda i tako to, a i dječica me izšutirala u rano jutro

znam da je duži oporavak od carskog, ali opet ovo su sad već velike bebe, a ja se ne otvaram, bojim se da ću se na kraju toliko izmrcvarit na porodu da ću se jednako dugo oporavljat i od vaginalnog... i iako je prirodno-prirodno, opet ni indukcija gelovima, dripovima i sl. nije prirodno.... ne znam... vidjet ću danas što kaže dr...

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Medonija,doktor ce napraviti kaj je najbolje samo bez straha,jos te mozda samo sati djele da vidis ta malena stvorenja!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

medonija tvoji kad se rode moci ce u vrtic odmah kako su veliki. drzim ti palceve da sto prije ih upoznas .
    Tinich uzivaj u svemu a to sta ko prica o dojenju pusti nemoj se stim opterecavati bitno je samo da su oni tebi zivi i zdravi .

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    medonija tvoji kad se rode moci ce u vrtic odmah kako su veliki.
    baš!

iako meni opće nije jasno gdje oni stanu u mom trbuhu?! gledam u čekaoni u TA, ja sam "ispodprosjećna" i svi me blijedo gledaju kad kažem da su duplići i to u 40om tt... mm me zeza da imam veliko dupe, da jednog očito nosim u dupetu, i da sva sreća da ih je dvoje jer trudnoću s jednim valjda ne bi ni primjetila

btw boss n egdje si pitala za utriće, koliko dugo s blizancima... vidjet ćeš s dr-om, naravno, sve ovisi o povijesti bolesti, ja sam ih koristila samo do 12tt i to sam ih zadnja 3-4 tjedna uzimala oralno, dr je rekao da probam ako mi ne izazivaju mučninu, jer bolje možda malo manji učinak nego da izazovem infekciju "čačkanjem" dole 3 x dnevno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Medonija moja, svaki put kad otvorim temu, očekujem da ću ti napokon čestitati. Kad ono ti još 3u1
    Makar, nisi prva. Kad sam ja bila trudna, jedna forumašica je oborila sve rekorde - rodila u 41tt
    Glavno da si nam ti pokretna (ono - čistiš, pereš, šećeš... - bravo!) Izdrži još malo i obori rekorde

Tinich - drago mi je da sve ide kako treba. Pretpostavljam da si i ti zbrisala doma na svoju odgovornost 3. dan nakon poroda, pa ideš 5. dan vadit šavove. I ja sam tako
    Samo se ti lijepo odmaraj, zaliječi ranu od carskog i spavaj koliko god možeš, dok možeš. Pusa od nas 3

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

medonija sto se tice utrica moj ih ginekolog uopste ne spominje , sad cu napuniti za dan dva 12 tt a on nista ne spominje , koliko sam skontala ni on nema pojma pa zato cuti , neznam sta da mu kazem covjek se prvi put susrece sa ivf trudnocom pa je sav izgubljen jos ni termina nemam , ni jednom me nije izvagao, zadnji put mi je reko da cu mi jajnici ogromni na sta sam ja njemu rekla pa sta ocekujete nakon hiperstimulacije da budu ok, i on opet zacuti , idem sledece sedmice opet na kontrolu pa me zato ineteresuje kad se skida sa utrica da mu bar ja njemu kazem kad on meni nezna reci. a vise su mi dosadili i poceo mi iscjedak biti zuckast a i ne bio kad non stop guram dole prste.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Boss mozda bolje da onda trudnocu vodis odmah u bolnici gdje mislis roditi, nije za zezat se blizici i jos iz ivf-a
    gdje si mislila rodit?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pa i kontala sam se prebaciti uskoro u bolnicu samo trebam prvo da vidim ko bi mi bio najbolji pa da onda ganjam vezu kakvu dobru da me primi .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, čekamo tvoju djecu, ajt već jednom, držim vam fige, očito djeca nisu nestrpljiva ko mi

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Sumskovoce sad 5. dan možeš tražiti a 7. dan se vade šavovi, tako da sam to danas obavila. Puno se bolje osjećam i puno toga mogu i stvarno sam zadovoljna sa svojim srećicama i mogu reći više manje naspavana divan ti je avatar, dečki su krasni

medonija ja isto nisam imala veliki trbuh, kome god bi rekla da nosim blizance ne bi vjerovali a prevelik im je bio za jednu bebu, a vidjela sam trudnice sa dosta većim trbuhom od mene a ono jedna beba unutra sada imam jaaaako mali trbušćić kad budeš vidjela te dvije bebice nikako ne nećeš moći shvatiti di su se smjestili...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

samo da vam se javim, obavili pregled i ctg, naravno nema nikakvih novosti, dječica ne pokazuju baš interes za vanjski svijet, tako da idemo prema planu i programu: u ponedjeljak na prijem na PT2 u Petrovu, pa ćemo vidjeti što i kako dalje...
    kaže meni danas dr: ako ne rodite do ponedjeljka, a očito nećete....

Tinich drago mi je da se brzo oporavljaš i obzirom da su nam se bebači "pratili" u trudnoći, ja se iskreno nadam da će se moji ugledat na tvoje i nakon poroda ma barem nek jedno bude takva dobrica!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    pa i kontala sam se prebaciti uskoro u bolnicu samo trebam prvo da vidim ko bi mi bio najbolji pa da onda ganjam vezu kakvu dobru da me primi .
    iskreno ne znam koliko ti je bitna veza, obzirom da obično kad stisnu trudovi, porodi te tko stigne u smjeni
    vidi obzirom na roming-in i druge politike koje su različite po bolnicima gdje bi ti bolje odgovaralo... ima na forumu tema s iskustvima o svakom rodilištu

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Medonija, danas je tvoj dan! Držim fige!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Zna li netko ima li novosti od Medonije?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Znam ja!
    Nema nikakvih novosti osim sto vise nismo doma nego na PT2! I dalje nema naznaka skorog poroda, dr-i kazu da za sad nema potrebe za pozurivanjem jer su svi nalazi i dalje odlicni pa za sada cekamo Majku Prirodu da istjera moju djecicu van
    svima, budite mi dobro i mazite buse!

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ja mislila ti već rodila držim fige da krene što prije ) očisti im malo po bolnici možda krene

Moram vam reći da su moja dječica super, fino papamo, dečko nam je jako fin i dobar ali i miran dok onaj mali vrag od cure više ne plače nego samo vrisne :D kad se probudi ako u 2 min nije spremno za jesti smo svi nadrapali... sve će nas dovesti u red :D

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, a ja očekivala već čestitke, sretno!
    tinich, imamo i mi jednu takvu sirenu-papica mora biti odmah, i kad je uzbuna- cika ne pomaže nego bočica, inače cike obje, al bočica je ipak lakša

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Medonija - čitam te na drugom topicu - 40 +2 WOW!!!! Bravo draga!
    Kako se osjećaš?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma ja sam super! Cini mi se da sam najpokretnija tu na odjelu! Istina tu i tamo nesto presjece i zaboli ali nista bitno...za sada nema nekih naznaka, a opet moze sve krenut za 5 min...cekamo prirodu da se pokrene...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

??? medonija ???

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    ??? medonija ???
    Doista, Medonija??

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Recite, sto vas zanima?!
    jos smo u paketu, naravno da bi vam javila novosti Pricaju tu na odjelu da je jedna duplicka prije par mjeseci rodila s punih 41tt, meni se cini da moja tvrdoglava djeca zele biti u svemu naj pa idemo oborit rekord... Nadam se samo da ce tako uporni biti i u skoli

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Medonija saljem malim tvrdoglavcima! Nisu tvoja djecica bedasta, kaj ce vani kad je kod mame najljepse?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mislim da je ovo najcekaniji porod na forumu, cekamo!

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

medonija, svaka čast!
    Mare 41 koji su ti to bonboni na avataru? , preslatke su!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •