Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1096

Tema: TRUDNICE 2013. ( dvojke , trojke.......)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja nisam nikakvu potvrdu potpisivala o datumu poroda

Leva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Ja i moje dvije kuckalice smo novi na temi. Danas smo 18 tt, bebe su dvojajcani blizanci nastali uz pomoc vantjelesne oplodnje. Ovo mi je prva trudnoca ikada u 7 godina pokusavanja. U 9.tt sam zaglavila u bolnici zbog strahovitog krvarenja uzrokovanog hematomom i pravo cudo je sto su oboje ostali. U 14. tt su se pojavile kontrakcije, registrovane su i UZ a svakih 7-10 dana budu odvratne. Na mirovanju sam jos od 9. tt, dozvoljene su mi lagane setnje i sjedenje ne duze od 2h. Odavno sam se pomirila sa cinjenicom da ovo nece biti ni malo jednostavno i to me cak vise ni ne uzbudjuje previse. Idem na kontrole svakih 14 dana, dobijam Clexan od punkcije, brdo progesterona, Aspirin 100. Uzimam jos i vitaminske dopune naravno, magnezij i Voltaren cepic kada me srede te strasne kontrakcije jer je moj tim IVF doktora iz Turske protiv upotrebe Apaurina prije 18. tt. U glavnom rastemo i oni i ja, brojimo dane i sanjarimo o 37 tt. Nadam se da nas primate u raju
    P.s. Nisam dugo pisala na forumu pa se bojim da bi se mogli pojaviti dupli postovi. Sorry

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •