haha medonija, meni je sve po stanu al nikako da složim u torbu :D danas ću se potruditi to srediti

kod mene su isto nalazi više manje ok, proteini su bili nešto povišeni zadnji put, tlak je cijelu trudnoću 110/70 heh al svejedno su oprezni(i bolje ipak su tu dvije bebice), danas bila vaditi krv pa ćemo vidjet sutra kakvi su nalazi.
Točno znam kako si se osjećala jučer, ja sam jedva dočekala da se moja dr vrati s GO, primjer kod mene, dođem kod drugog dr i on me pita da zašto mi je uterus toliko visoko ?! hmm možda jer su blizanci u pitanju, i on ah da nisam ni vidio papire....na uzv me pita jesu dvije posteljice da sad ne tražim drugu ??? strašno, eh da im to nije posao još malo medonija pa ćeš sve saznati odužilo se nešto ovih zadnjih mj dana :D

petar mali još malo, dosta smo sve izgurale... za noge neznam ni da li da pišem meni su sad već od jutra otečene full, i listovi također, jedva hodam :D...zdjelica me rastura a i trbuh mi se dosta spustio pa stvara još veći pritisak. Možemo mi to! drži se