-
Evo da se i ja javim sa iskustvom našeg HP-a. Odnjela sam čistać na paru na popravak u Radničku u Top shop. tražila da me zovu kada je gotovo da dođem po njega, a oni ga poslali poštom jer su inventure ( ???????? ) . Na Badnjak dobila papirić da podignem paket u pošti, iako smo bili kod kuće i to s porukom da podignem paket u pošti kojoj ne pripadamo . OK, 27 pokupim djecu, papirić i odem na spomenutu poštu gdje me u čudu gledaju, što ja tražim kod njih to nije tu. Zovu glavnu poštu oni ne mogu naći, ostavljam broj moba jer moram sa djetetom na cijepljenje, nitko me ne zove. Obavila dr. idem u glavnu poštu ( prošlo više od sat i pol) i tamo prvo čekam pola sata da dođem na red, djeca luda, najmlađa ima godinu dana i ona cendra, nitko te ne pita ništa, ne pušta preko reda. Napokon došli na red, paketu ni traga, traže još bar pola sata moj paket i uspiju ga pronaći. Na papiru je bio broj pošiljke, nema potpisa poštara koji je papir predao, krivo napisao poštu. Ma sve u svemu koma i još ni da bi rekli obično OPROSTITE.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma