ajme ja sam se sve pomotala od silno lijepih vijesti tak da više neznam kome kaj čestitati!!!
samo tako neka se nastavi taj lijepi niz!
svima kolektivno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa se slobodno poslužite!
puse!
ajme ja sam se sve pomotala od silno lijepih vijesti tak da više neznam kome kaj čestitati!!!
samo tako neka se nastavi taj lijepi niz!
svima kolektivno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa se slobodno poslužite!
puse!
Konacno nam je poceo rasti broj trudnica!
amazonka buduci si javno "priznala", stavila sam te na listu, od srca ti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
magi7 bit ce to lijepa beta sutra!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (9)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET)
clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 15.05.
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu) 17.05.
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF) 22.05.
valiana, PFC, FET (nakon 1xIVF) 25.05.
lberc, SD, IVF ( nakon 5XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET) 21.05.
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 25.05.
orhideja., VV, 1.IVF 26.05.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); tonkica, Petrova, 1.IVF; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Bea, KBC Osijek, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za drugu bebu; Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF); inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH)
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF);
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
09/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, Ruthy, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zelimo_bebu, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Magy i Amazonka super vijesti, cestitam
magi bravo i za tebe!!!
a kad smo već krenuli s lijepim vijestima... da nastavim niz
jučer sam, na 10dpt trodnevne 8stanične mrvice, popiškila jedan lijeeepi plus (tj. lijepu crticu)
danas, na 11 dpt, ta je crtica još ljepša i deblja, a ß je 184,31![]()
ginger,čestitam!!!danas je divan dan,da se tako i nastavi!!!
Ginger, čeeeeestitam...
ovo je proljeće....fakat...![]()
Ginger, i ovdje![]()
Gingeeeeer, predivnooooo, cestitam!!!!! Koji savrsen dan!
dok sam ja provodila dan po pregledima ovdje cuda-amazonka, cestitam!
magi, bravo, skupa smo krenule u ljubljanu
ginger, jedan special kiss za trece!
Gingercestitam!
Ginger, Amazonka, čestitam i Vama.
Hvala svima na čestitkama, javljam sutra nadam se trocifrenu betu.
Aaaaaaaaaaa,kojih lijepih vijesti ovdje
Čestitam svim plusekima i pozitivnim betama!!!![]()
Ginger.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......ideš koka....rekla sam ti da će biti treći mali CAR!!!!! Bravoooo.....
![]()
Ginger što i ti si trudna danas je stvarno puno lijepih vijesti, čestitam!
Ginger, čestitam! Ti si kraljica IVF-ova u prirodnom ciklusu!
I napokon imaš lijepu betu (do sad su uvijek bile niske na početku)!
amazonka,magi,ginger čestitam vam od srca i želim vam dosadno školsku trudnoću![]()
amazonka, magi, ginger , bravo cure![]()
![]()
!!!! Želim vam uredne i mirne trudnoće!!!
amazonka, baš sam se pitala gdje si, što je s tobom, kad ono, super!!!
Ginger cestitam, ovaj tjedan je stvarno odlican
baš divan tjedan,čestitke i od mene svima plusekima i betama!
ja se vratila sa svog pregleda štitnjače,hormoni super,samo mi se malo moj čvorić proširio pa mi je doktorica za svaki slučaj napravila punkciju,mada nije ništa alarmantno,nadam se da nalazi budu dobri ko i uvijek!
![]()
GingerSretno!!! Ajme, pa osmjeh mi ne silazi s lica od kad sam pročitala pp!
Posljednje uređivanje od Snekica : 14.05.2013. at 17:30
What a day! Napokon malo sunca na ovom topicu!
Cure drage, čestitam od srca na prvom, drugom i trećem plusiću!
Ginger, carice!![]()
Ginger...počni tražiti posttotak od Dr R...nešto mi to sumnjivo s vama dvoma......ili daj sinu ime po njemu
....
Ginger, pa to je fantastično! Čestitaaaam!!!
Hoćemo li mi to dobiti prvu forumsku trostruku-al-u-nizu IVF mamu?
Čestitke svima! Još malo pa bu više trudnica nego čekalica![]()
![]()
s puregonom sam počela 7.3 svaki dan po 225 a 15.3 sam primila štopericu,još sam primala nešto uz to nije cetrotid nego nešto slično samo drugo ime,.a gonale sam po 3 inekcije dnevno isto nekih 10-tak dana i isto cetrotide ali njih nisam odmah njih sam mislilim samo 3 inekcije dobila.
ajme koja ludnica danas tu pa zato treba i nazdravit za naše nove trudnicei naravno i za buduće
svim trudnicama čestitam od srca!!!!!!!!![]()
Ajme nema me cili dana a ono se forum trese od lipih beta.
Ginger, Amazonka,Magičestitam od srca.........
![]()
Ginger cestitke :D neka se nizanje lijepih beta nastavi!!!,
Moram se i ja malo javit na ovako lijep dan
Čestitke na betama i plusićima ~~~~~~~~~~~~ Za
Čekalicama
A svima
Ja dogovorila stimulirani u 9 mj. a do tada misija "Skidanje kg"; za sad -8-9
Baš je danas veselo tu, samo tako neka nastavi, čestitam trudnice![]()
Posljednje uređivanje od innu : 14.05.2013. at 20:18
Cure čestitam od srca,prekrasan dan!
Posljednje uređivanje od hrki : 14.05.2013. at 20:49
Ginger bravo!!! Čestitam!Kako si se samo skrivala.
![]()
Cestitke i od mene, leeloo77, CorinaII, Ginger, amazonka, magi7, bravo curke!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vase rastuce bete!
Ovdje je stvarno veselo danasčestitke svima od srca!
Tužnicama velikisamo hrabro dalje cure
ajme curke, totalno ste me raznježile
hvala vam svima još jednom na čestitkama
o daaaa, konačno!! ostala sam u šoku kad sam vidjela brojku
hmmm.... pa čini mi se da da... nema puno dovoljno ludih za tako nešto
zelimo_bebuluđakinjo
al vidi ti nje, ona uvjerena da je muško
a i dr. je isto - kaže da su s curama bile kilave bete i da je ovo prava muška beta
tetadoktor posebanza tebe
da ne nabrajam dalje, hvala i pusa svima, a posebno mojim "šetačicama"
Joj koji lijep dan! Trudnice, stvarno dajete nade i snage, šaljite malo te trudničke prašine za nas u postupku![]()
![]()
![]()