Ginger, jos jednomza duplanje
Ginger, jos jednomza duplanje
Ginger ja tek sad ovo vidim, cestitam i neka bude skolski do kraja! Jako mi je drago
Nisam u toku pa saljem ~~~~ svima!
Cestitam svim curama na lijepim betama ! Bravo samo naprijed![]()
Evo i mene s prvoga uzv
Imamo 1 GV +kčs
Sljedeći petak opet uzv pa ćemo čuti i naše srčeko
Danas sam 5+2![]()
moja beta 2,9....ali digli smo glavu gore i u 07 mj idemo dalje, ovaj puta sve ispočetka
Cure drage sad sam cekalica, vracene mi dvije, a dvije su zamrzli.
Evo i mene u cekalicama, jedna blastica kod mene a dve na smrzavanjusad cekanje...
Kjara....glavu gore
Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svježe trudnic e ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
jejja,tonkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ se mrvice čvrsto prime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Jejja i tonkica neka vam je sa srećom, da se blastice prime![]()
Evo samo da javim, bila na 1.folikulometriji i prošao voz juče, skratio se ciklus, al to sam i sama skužila i rekla dr. prije pregleda, tako da čekamo 6.mjesec m pa su me stavili ovaj put 6.danprvi pregled!Sara, pridružujem ti se!
![]()
Jejja, Tonkica! Za mrve da se prime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kjara![]()
hvala cure, zaista se nadam da cu ovu zadrzatiKiki30 di si?? Javi seeee
Hvala cure
Evo mee... javljam se s jednom lijepom blasticom u buši
Beta je jakooo daleko 07.06-opet čekanje...
jejja,ma ova ostaje kod tebe!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam curke moje, ne odustajemo, imat ćemo mi seku ilibracu
hrpa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trenutnei buduće trudnice, mame, za sve vas
Kiki, jejjajako dobro odradjen postupak.... Saljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro!
moje odbrijavanje je završeno,jučer stigla prava m,tak da nema smisla u utorak ići vadit betu...žalosna sam,ali niš idemo na jesen probat opet
Iberc zao mi je ali samo hrabro naprid, svu srecu svita ti zelim za jesen.
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (11)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
MajaPOP, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET)
clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET)
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
zeljka84, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 15.05.
valiana, PFC, FET (nakon 1xIVF) 25.05.
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 25.05.
orhideja., VV, 1.IVF 26.05.
jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
tonkica, Petrova, 1.IVF
kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 07.06.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Bea, KBC Osijek, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); kika222, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET); ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI);
bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kameleon, RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 3xIVF/ICSI, 6xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI);
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF); dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 5xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); amy2004, Petrova, AIH;
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, Ruthy, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zelimo_bebu, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 20.05.2013. at 11:43
Iberc...žao mi je draga....hrabro naprijed...
Ah kako se je lijepo nać na listiOdmah se drugačije osječam hvala bubekica
evo liste za pocetka radnog tjedna!
lberc, kjara
paty ~~~~~~~~~~~~~~~ da iduci mj. ulovite JS i da bude dobitni postupak!
inaa, nov@ sretno i uspjesno pikanje!
betocekalicama saljem puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete!
zna li netko gdje nam je LOTTOS?
clematis sretno na UZV sutra!
i jos malo koletivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wooow...lista trudnica nam je sve veca iz mjeseca u mjesec.. Neka nam se tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~
slabo stojimo s postupcima ovaj mjesec, jako puno curki je na ON-GO ali se ne javljaju...
Ja čekam odgovor iz Maribora kada trebamo biti na FET-u. U subotu je bila ovulacija tako da bi transfer trebao biti u četvrtak. Javim još.
Sretno svim curama.. u postupcima i čekalicama!![]()
Bubekice tražim ja sebe i tražim na tvojoj listi, kad vidim da si me smjestila u 07/2013, a ja idem u 06/2013 na FET, pa me možeš prebacit.
Iberc puno mi je žaoznam da je teško, al drži se , doći će i jesen a dotad ćeš skupit snagu!!
sara10 znam, to sam slucajno fulala kad sam copy/paste-alasry.
Jejja- startam od M koju ocekujem 4.6...ima jos do toga.. Kako si ti?
Iberc, Kjara, žao mi je
jedna podnevna zdravica za svih na čekanju:
a tko se nije upisao magarac je bio:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica
hahahha, argente od viska glava ne boli.