Mali Mimi još jednom čestitke odBaš sam sretna zbog tebe, uživajte ti tm u svakom novom danu. Pusa.
Strategija, Sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mali Mimi još jednom čestitke odBaš sam sretna zbog tebe, uživajte ti tm u svakom novom danu. Pusa.
Strategija, Sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam cure na podršci...ali ja vjerujem da je sve ok...neznam šta nebi bilo..pa folikuli su mi danas između 10 i 13...za dva dana će narast još...
Mali mimi cestitke
Mary ma digli buku i dobro sta sad, tvoji folikulici rastu i sve je ok i nema razloga da šize bezveze, ~~~~ za te folikule da budu kako treba
sandrić drago mi je da ste vi dobro i da ste svakim danom sve veći!
Mimi, čestitam draga na prekrasnim vijestima.
Zaslužili ste definitivno.
mimi, čestitam!!!!!!!!
a svim ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god trebate!!!!!!!!!!!!!
Da i ja jednom poslužim kavicu,čaj,nesicu i sl.
svim suborkama/cima veliki alt gr1 za sve što vam treba
J&D i Mimi čestitke!!!!!!!!! Kako lijepo!!!!!
Mary - ne snalazim se još u tome svemu - ali ~~~~~~~ za uspješan postupak!!!!!!!!!!
sonja, hvala na kavi!
vibrr za lijepe vijesti danas!
Sonja, pa stvarno si uranila...ja ću se poslužiti jednim toplim čajem! Hvala!!!
![]()
Sonja29 hvala na posluzi..ja ću kavicu jednu..hvala...ostalim curama hvala na podršci...puno mi to znači....puno ~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!!
Joj,kako se vi rano budite, ja prije 10 ne mogu iz kreveta..uzas!!
Evo ja cu se tek sada posluziti crnom kavom..bas pase
Nisam sigurna da li sam smjestila pitanje na pravo mjesto, pa eto isprike unaprijed... Znaci, sutra je zadnji dan pilula i cekamo m i krecemo u 1.ivf, medjutim u utorak idem kod zubara, nisam bas na ti sa zubarom pa rado biram injekciju, da li moze doci do nekih komplikacija zbog kombinacije injekcija ili sam samo previse uzbudjena i imam bujnu mastu?![]()
Ma neće ti biti ništa od inekcije to samo u trudnoći treba paziti
tina_julija ne brini, nece se nis desiti... ja idem u petak i radije biram bez injekcije, jer poslije ne mogu jesti 2 sata a to nije dobro ondasretno!!!
Svim suborkama želim sreću da ovaj put dobiju i rat, a ne samo bitku!
I za to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
Sonja29 avatar ti je![]()
Veče !
Evo da prijavim da sam službenu u postupku, danas preuzela lijekove i sad čekamo 2 dc i krećem s pikanjem.
mami 2 javi kad krenes s pikanjem da te stavim na listu pikalica![]()
Jutro!!!!! Kava!!!!![]()
![]()
I svima puno, puno ~~~~~~~~~~~~~
Al nam je nesto ova godina mirna na forumu.... Sve mi je cudno... Ali dobro potpisujem... Bolje nikakve informacije nego lose informacije!!
Svima puno svega!!!!! Da nam krene... I da nam ova godina bude sto plodnija!!
ja prijavljujem neoplodjenu js u prirodnjaku (ovo mi je bio 9.ivf)
mali mimi pa divne vijesti , predivne , cestitam !!!!
zeljkice, vjerujem da nemate novaca za cito, ali ako imas nekoga u zg za smjestaj , mozda smo dosadni ,ali razmisli ....
pirice, tako mi je žao... Pretpostavljam da ste prirodni pokušali zbog nedavne stimulacije... no, kad bi mogla ići u stimulaciju?
Pirice![]()
piriceodmah te biljezim za svibanj, i tjeram is-is prerane crnjake!
strategija puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenog borca, imaj snage, nek vas sve cuva andjelcic!
PROSINAC 2012. (8)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
valiana (PFC Prag) 28.01.
luc, (PFC Prag) 1. AID
hannah8 (PFC Prag) 29.01.
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 04.02.
inna, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 01.02.
medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
jejja, Ri, 1. IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); kleopatra, SD, IVF; inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); bmaric, PFC Prag, 1. AID; hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF); elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Anemona (VV)
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
Lotta81, Vg, 1. IVF
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
mima32, SD, 1. IVF
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Posljednje uređivanje od bubekica : 24.01.2013. at 14:03
... ispricavam se na nekoliko malih gresaka, pobrkali su mi se neki podaci, ispravim prvom prilikom...
Piriceda u svibnju tvoje tijelo iznenadi i tebe i dr. i da odlično reagira pa da vas to dovede do malog
ispod tvog
Drži se!
Mali Mimi cestitam od srca! Bas si me razveselila, zelim vam da i dalje sve bude skolski savrseno!!!
Pirica pa sto se to vama dogadja, jesu rekli sto, jel js bila nezrela ili sto? Drzim palceve za dalje...