Tiki i PetraP,jako,jako mi je zao..nemam pametnu rijec!
Linalena,tebi ~~~~~~~do neba i nazad,da nam napokon objavis veliku beturinu!!! I svima ostalim ~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 31.05.2013. at 18:20
tkki draga, ne znam sto reci....grlim te
PetraP zao mi je
linalena~~~~~~~~~~
Napokon sam doma, nakon 15 dana. Hvala vam svima
Seetno svima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cekam neke ljepse vijesti da malo poskocimo...ovo s neuspjelim postupcima me bas zalosti.. Cure moje saljem puno ~~~~~~~~~~~ za one tuzne da se sto prije oporave, za one u postupcima i one koje cekaju betu...
Mi bi po nekom planu za sad trebali poceti s pikanjem cim M dodje..trebala bi u utorak.
![]()
tikki, petra, baš mi je žao
linalena, ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra, sretno ljube, čuvam fige da bude dobitni![]()
mima32 zao mi je sto si to morala proci
nadam se da ces se brzo oporaviti
Mima32 baš mi je drago da je ipak na kraju sve dobro završilo, tj. da nema operacije i da si napokon kući. Doma je ipak najljepše, pogotovo nakon bolnice. Odmori se draga Mime![]()
Mima ajde super da si doma...sad lipo odmori i skupljaj snagu..hug
Mostarka hvala za fige..i sama sebi ih drzim koliko me je strah..
Mima32, bravo draga!
Vatra86, hrabro, ne boj se!
Posljednje uređivanje od Ruthy : 01.06.2013. at 10:03
Vatra moraaa bit nes dobro, moraaa!!! ~~~~~~~~~~~ svima kojima treba
ehhhh drage moje....rekla sam da cu da vam javim rezultate...moja beta danas tj.12 dpt je 249...dakle hvala dragomBogu,trudna sam i uspjelo:-.....puno osjecaja se pomijesalo,prvo sam plakala
,ali sam i najsrecnija...nadam se da cete sve jednoga dana biti u mojo kozi...puno vas pozdravljam i ljubim...
berina cestitam!
berina, čestitam i sretno dalje!
Ruthy,Jejja hvala vam cure moje
Berinačestitam na T!!
![]()
hvala vam na cestitkama....drzim fige svakoj koja se nadje u ovakvoj situaciji,da jednog dana sve mi drzimo svoje bebe u rukama,ako Bog da...pozdrav
Tikki,kika222,kiki30,PetraP jako mi je zaogrlm vas sve redom..
Oprostite ako sam.neku tuznicu izostavila,nije namjera..
Zelim srecu svima u postupcima~~~~~~~
Svim tužnicama big hug
Berina prekrasna beta, čestitke
A za sve u postupcima nek budu dobitni![]()
Berina cestitam!!!
Berinacestitam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam krenu plusici i i lijepe bete, da su sva razocaranja i tuga iza nas![]()
nije me bilo par dana, samo da vam se javim.
Naime, dr je prosli pon bio skeptican jer mi beta nakon mtx nije padala pa mi je rekao da ako u sri ne padne za pol da cu dobit jos jednu dozu mtx.
U sri je pala za pol, nisam nikad ocekivala da cu se veseliti sto mi beta pada. A samo koji tjedan ranije sam bila jako sretna kad bi rasla.
Naime imam jedno pitanjce, sta se desava sa plodom koji je ostao u jajovodu, jel se to ocisti i kako, tijelo apsorbira ili izadje sa krvarenjem. Ja sam nekoliko dana krvarila, ali nekako mi se cini da to nije menga, jel moze bit menga ako je beta tako visoko?
A svim curkama puno ~~~~~~~~~ za sve +, bete, srceka... tuznicama velikidrzite se sutra je novi dan, doci cemo i mi na red.
Drage moje pocela Sam s gonalom, negdje Sam pokupila prehladu imam temp.nos curi,grlo upaljeno ,smijem li ista uzeti od lijekova help
Berina čestitam!! Napokon jedna lijepa vijest zadnjih dana!!
Clematis drago mi je da beta pada, nadam se da će se i kod tebe sve dovro završit kao i kod Mime!
Zima77 sretno u novom postupku, neka bude dobitni.
Bok cure! Prvo, želim vam svima da što prije vidite plusiće i šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~
Nova sam na forumu, nikako da se prije javim, iza mene je nekoliko postupaka i dva predivna bića.
Odlučili smo ići po treću sreću nakon spontane trudnoće i nažalost blighted ovuma, i na kraju kiretaže.Tako da za par dana krećem u postupak sa femarom i gonalima.
![]()
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (9)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (2)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu 05.06.
Bea, KBC Osijek, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Tomek, SD, IVF (nakon 2xIVF) 11.06.
sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF) 12.06.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF); ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH)
ON-GO
6/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID);
bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI);
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH);
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF);
riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI);
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF); dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 5xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI);
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF)
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, , marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, tonkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Drage moje hvala na lijepim zeljama uz vas je sve lakse svim curama u postupku zelim puno srece ,velike bete
jejja,kiki30,kika222, tikkii sve tužnice,zajedno sa mnom
bit ćemo i mi jednom trudnice
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi stimulirani!
za sve trudnice!!od onih s tek pozitivnom betom do već trbušastih!!!!
svima puno pozdrava!!!!!!!
vatra da malo poskočim za tvoj prvi (i nadam se zadnji za ovu bebu) stimulirani! Sretno!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Snekica : 04.06.2013. at 12:08
Hvala vam curke na vibr..puregoni cekaju u frizideru 2.dc..sad sam u mukama jer bi htijela da mi M dodje poslje 4 tako da mi racunaju sutra 1 dc.pa da ne moram na 1. Fm u ned jer radim a imamo nekog vaznog posla...he he..koje muke..![]()
Evo mene opet ubrzane! 1.folikometrija danas, sutra naveče štoperica (7.dan), u petak punkcija!!! Držite mi figeeeeeee!![]()
Sretno cure računam na vaše uspjehe da nam date malo snage za nove pobjede![]()
Frcka držim ti debele fige i svu srecu ti zelim.
Valiana, Tonkice hvalaaa!Već počinjem paničarit, nadam se da će sve biti dobro!
![]()
Zadnjih tjedana sam vas sve puno čitala i pratila ishode, ali sam malo pisala. Sad su se napokon i kod mene stvari pokrenule. Nakon 10 dana duphastona, počeli sam novi, polustimulirani ciklus. Danas je 8.dan kako uzimam klomifen i estrofem, i prvi dan merionala. Doc kaže da će punkcija tek idući tjedan. Već sam nestrpljiva
Svima držim fige da postupci budu čim plodonosnijiValjda će se napokon i vrijeme popraviti pa će sunce unijeti još optimizma
![]()
Frćka debeledrzim
Sybylle ~~~~~~~~~~~~~~~
I ja se nadam da ce sbili sada veeliki val uspjsnih postupaka evo nam malo ~~~~~~~~~~~~
Frćka sretno ti bilo draga~~~~~~~
Sarice samo hrabro~~~~~~~~
Orhideja~~~~~
Sretno svima~~~~~~
Ja dobila novi brojček, možda dođem na red do nove godine...![]()
Vatra86, Kika222! Hvalaaaa, držim fige i ja vama! I svima kojima treba naravno!![]()
Oooooo super Frćka, baš je darežljiv tvoj dragi...