Stranica 113 od 155 PrviPrvi ... 1363103111112113114115123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,601 do 5,650 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za puregon, al ja sam gonale davala ukoso, otprilike 60 stupnjeva, u trbuh. Koliko god malo masnog imas ba trbuhu je najlakse uloviti kozu i piknuti ispod nje a da ne diras u misic. Samo je bitno da ustipnutu kozu pustis tek kad je iglica skroz unutra.
    X nemam ni ja trunke masnog na zalost skoro ni mesnatog ali lakse ti je ovako kako bubekica kaze.. stisnes kozu, upiknes pod kutem i pusts kozu . Meni su znale doc kvrzice i od gonala i iod decapeptyla ali protrljas kao i s voltarenom npr i splasne ubrzo.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bubek ne treba puštati dok sve ne istisneš, ja si dajem fragmine već 6 mj.+ ne znam koliko stimulacija i nikad mi nisu bile kvrge, vjerojatno ste previše površinski istisnule lijek

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a i možda je zbog mjesta uboda, ja si uvijek dajem u trbuh, u bedro sam čula da zna biti zeznuto i da znaju nastati kvrge (no više kad su fragmini u pitanju)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni su rekli da pustim i pridrzavam spricu lijevom rukom dok desnom polako istiskujem. Nikad nije nastala kvrzica. S fragminima nemam iskustva...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ja nisam nikad puštala ni kod ovih lijekova za stimulaciju sad ne znam više tko mi je to rekao davno je bilo...a kod fragmina u uputstvima piše da se drži s prstima dok traje ubrizgavanje

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

od jučer sam pikalica, uff ko prvi put s obzirom da sam dobila pen - no nek bude zadnji

jutro svima, grupni zagrljaj i slinava pusa
    i naravno pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eh i dok ja tipkala prošao voz za edit pa ponovo

Drage naše Mima i Strašna držte se cure, jako mi je žao i vjerujem da ćete se oporaviti brzo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam nekad puštala špekeca nakon uboda,nekad ne,ovisi kak sam se sjetila,nikad nije bilo problema.Samo jednom dok sam prerano izvadila iglu pa je nastala mala fontana...mislim da je samo bitno da lijek uđe
    Frćka još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mima32 žao mi je ~~~~~~~~~~~~~~~~za brzi oporavak

strašna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu

za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što vam treba

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod mene je funkcioniralo tako da piknem u nabranu kozu blago ukoso (cca 45 stupnjeva). Onda otpustim kozu i lagano lagano ustrcavam sadrzaj sprice (i do minutu). Kad izvadim iglu uzmem vaticu s alkoholom i lagano umasiram kruznim pokretima u/oko uboda da se lijek "rasporedi". Nikad kvrzice ni modrice.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je funkcioniralo tako da piknem u nabranu kozu blago ukoso (cca 45 stupnjeva). Onda otpustim kozu i lagano lagano ustrcavam sadrzaj sprice (i do minutu). Kad izvadim iglu uzmem vaticu s alkoholom i lagano umasiram kruznim pokretima u/oko uboda da se lijek "rasporedi". Nikad kvrzice ni modrice.
    Sve isto, osim one minute. Meni minuta treba od miksanja do trljanja uboda vaticom hehe. U zadnjem pikanju sam imala samo jednu malu modricu od x uboda i tad me zapeklo kad sam stavljala alkohol. Nikad ni prije ni poslije.
    Linalena sretno!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 07.06.2013. at 10:10

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Frćka SRETNO ti danas, uz tebe smo

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Frćka SRETNO ti danas, uz tebe smo
    Jutroooo!!! Hvala Sara, tako rano, a ti vec mislis na mene! I zatoo, jeeeee! Imamo js!!!Sad tulum u labu do ponedeljkaaa!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Hvalaaaa! Imamooo js! Jupiiiiii! Izgleda da ste jako cvreto drzale figeeee!!! Hvalaaaa!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    eh i dok ja tipkala prošao voz za edit pa ponovo

Drage naše Mima i Strašna držte se cure, jako mi je žao i vjerujem da ćete se oporaviti brzo
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nekad puštala špekeca nakon uboda,nekad ne,ovisi kak sam se sjetila,nikad nije bilo problema.Samo jednom dok sam prerano izvadila iglu pa je nastala mala fontana...mislim da je samo bitno da lijek uđe
    Frćka još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju!
    Evo proslooo! Moram priznat da je ovaj put i bolilo, ne jako, ali... Imamo js! Vrijedi boli!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Frćka odlično ma znala sam ja da ćeš ti dobit js-u, a sada ćemo čvrsto držati fige za oplodnju, a sigurna sam da će se oplodit

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Frćka odlično ma znala sam ja da ćeš ti dobit js-u, a sada ćemo čvrsto držati fige za oplodnju, a sigurna sam da će se oplodit
    Hvala Saraaaa! Uf, nadam se da hoce!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frcka ~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!

Ma ja imam ampule i inzulinske iglice..probat cu danas u trbuh..kvrzica se resorbirala u roku sat vremena..joj koja mi je to muka..ima toga 1,5 ml, sto za subkutano nije bas mala kolicina..vidjet cemo sta ce od svega toga ispasti..ne nadam se previse, a i sumnjam na folikularnu cistu..hvala vam curke na odgovorima..puse
    I svima ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam netko javi koju poz betu..

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sto se tice injekcija, mene je prvi put dok sam isla pikao veterinar pa sam imala cijeli jedan dio trbuha plavi, frćka držimo fige dalje za tebe!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

SIJEČANJ 2013. (6)
    luc, PFC Prag, 1. AID
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
    sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    edina, IVF (nakon 2xAIH)

VELJAČA 2013. (4)
    sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
    Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)

OŽUJAK 2013. (5)
    Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
    Pinar, PFC, 1.IVF gemini
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
    barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
    butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)

TRAVANJ 2013. (8)
    Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
    ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
    Vanesa, VV, FET trigemini
    corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
    amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
    leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
    magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
    Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)

SVIBANJ 2013. (3)
    Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI)
    karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
    inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
    pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
    Tomek, SD, IVF (nakon 2xIVF) 11.06.
    sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF) 12.06.
    nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
    malena2, Cito, IVF (trudilica za drugu bebu)

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF)

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
    sybylle, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI); Cvitaa, Cito, 1.IVF/ICSI

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF); ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); Daka, Vg, 1. AIH

ON-GO
    6/2013 ~~~~~~~~~~

Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
    ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID);
    bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET);
    Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH);
    mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
    nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
    roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH); Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF);
    sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET);
    Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
    snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
    Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)

07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 5xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF)

09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF)

10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )

11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, , marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, tonkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

broj trudnoca nam se smanjuje, a ne da raste...
    crvenkapice grlim...
    Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu JS!
    vatra sretno s pikanjem! znam da ti je frka jer je prva stimulacija, ali pokusaj gledati malo optimisticnije. stignes biti pesimist ako nesto zbilja krene u krivom smjeru.
    betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe velike brojcice!
    lara39+ kakvo je stanje kod tebe?
    linalena ~~~~~~~~~~~~~~ da je doslo tvoje vrijeme!
    pusa svima!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Frcka drzim debele fige za odlican tulum u labu, sretno, ma bit će to sve super vidit ces.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubi nasa vrijedna curo...evo u 6 mj.on-go nas je puno pa se nadam da cemo popraviti prosjek trudnica u ovom mj. Saljem

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo Frćka, za tulum u labu!!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra86, Snupi, Bubekice, Tonkice! Cure hvala vam puno! Nadam se da će se oploditi!
    Vatra86 sretno s pikanjem, samo nježno!
    Lara39, danas si vadila betu opet?
    Svima za sve što trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj paty prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Frćka, za tulum u labu!!!!
    Hvala Paty! najradije bi i ja tamo sad skakala s njima!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

[QUOTE=bubekica;2426643]broj trudnoca nam se smanjuje, a ne da raste...
    crvenkapice grlim...
    vatra sretno s pikanjem! znam da ti je frka jer je prva stimulacija, ali pokusaj gledati malo optimisticnije. stignes biti pesimist ako nesto zbilja krene u krivom smjeru.

potpisujem našu vrijednu Bubekicu!
    Eto ja se vratila sa VV ništa od postupka ovaj mjesec.Razlog je jako obilna M i malo predebeo endić.Sad sam do 07.07. na kontracepciji i onda bi konačno trebali krenuti.Pusa svima!
    Posljednje uređivanje od hrki : 07.06.2013. at 13:45

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Vatra86, Snupi, Bubekice, Tonkice! Cure hvala vam puno! Nadam se da će se oploditi!
    Vatra86 sretno s pikanjem, samo nježno!
    Lara39, danas si vadila betu opet?
    Svima za sve što trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X
    I nadodajem još i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Frćkinu js,nek sve puca od tuluma!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa dobro jel itko ovih dana na VV u postupku? samo vracaju zbog endometrija.

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo mene..prijavljujem da smo krenuli s pripremama za novi fet terapija estrofem i pregled dr. tjedan u srijedu
    pozdravi svima i dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Haha hvalaaa Žužy! Možda se i zaletim za vikend u posjetu u lab!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

pa dobro jel itko ovih dana na VV u postupku? samo vracaju zbog endometrija.
    Ja sam bila u subotu na VV i bilo je jako puno cura u raznim fazama postupaka samo su izgleda većinom inkognituše
    bubekica kod sljedeće liste možeš me dodati u 7 mj. ide novi stimulirani pokušaj (ako i mene ne vrate!)

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hrki! Hvala! Pusa i tebi! Žao mi je što sad nije bilo, al uskoro!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hehe, uvrijedile se moje "brđanke" s VV pa se krenule redom javljati
    curke sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

uuuuuu, koliko nas je u postupku ovaj mjesec . bit će beta krajem mjeseca u i 7. mj. svima

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Frćka, elen sretno cure!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve on-go u ovom mjesecu

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice injekcija, mene je prvi put dok sam isla pikao veterinar pa sam imala cijeli jedan dio trbuha plavi, frćka držimo fige dalje za tebe!
    i mene pika veterinar !!!!

Bubi ajd kod mene iza u zagradi izbaci one sekundarne, em nije vrijedno spomena em me deprimira - izbacila ih i ja iz potpisa, nema razloga da vučem tak dugi šlep

i da komadi moji, nemojte mi zamjeriti, ludnica mi je ovih dana na poslu a tak sam se zaželila forumarenja da kada gužva prođe nedam mira

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Frćka, elen sretno cure!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve on-go u ovom mjesecu
    Hvala Muma!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=hrki;2426700]
    broj trudnoca nam se smanjuje, a ne da raste...
    crvenkapice grlim...

potpisujem našu vrijednu Bubekicu!
    Eto ja se vratila sa VV ništa od postupka ovaj mjesec.Razlog je jako obilna M i malo predebeo endić.Sad sam do 07.07. na kontracepciji i onda bi konačno trebali krenuti.Pusa svima!
    heej Hrki,mi smo cupkale jedna za drugom u postupcima, vrijeme je da me stigneš.....

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nije me bilo par dana pa malo zaostajem
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice,za uspješne postupke ,za odlične js!
    evo i trudničke prašine da vam donese sreću ************************************************** *************

jel tko zna šta je sa Barbi???

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Crvenkapice, samo da ti kažem da me jučer jako ražalostilo kad sam pročitala ( nadam se da ćeš uskoro skupiti snage za dalje

Svim curama mnogo uspjeha u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Hvala Saraaaa! Uf, nadam se da hoce!
    ej Frćka, samo da pitam gdje se ti liječiš, vidim da su ti vratili u prvom IVF-u jedan petostanični embrij i to treći dan............
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i samo da i ovdje kažem.... nadam se da će lista trudnica za svibanj "doći k sebi", svibanj stvarno grozno izgleda (

ne mogu se uopće oteti dojmu da se mnogo toga promijenilo na lošije unazad pola godine u našim (posebno državnim) klinikama, grozno, grozno, grozno..........

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Crvenkapice, samo da ti kažem da me jučer jako ražalostilo kad sam pročitala ( nadam se da ćeš uskoro skupiti snage za dalje

Svim curama mnogo uspjeha u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

ej Frćka, samo da pitam gdje se ti liječiš, vidim da su ti vratili u prvom IVF-u jedan petostanični embrij i to treći dan............
    Hvala!
    U KBC-Ri! Šta se to ne radi inače?

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Linalena ~~~~~~~~ tebi i hrabrim ženama iz tvog potpisa!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U KBC-Ri! Šta se to ne radi inače?

Idealno bi bilo da je embrij treći dan 8-staničan.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nije me dugo bilo i nisam u tijeku,ali svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Danas potvrđujem neuspjeh , iako sam sretna bila kad sam vidjela da beta pada sa 150 na 40 nadam se da će se vratit na 0 (na sreću nije VM)
    Divim se snagi naših maratonki...bude se i ona meni vratila za koji dan, pa onda planiranje..u nove pobijede
    svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Danas potvrđujem neuspjeh , iako sam sretna bila kad sam vidjela da beta pada sa 150 na 40 nadam se da će se vratit na 0 (na sreću nije VM)
    Divim se snagi naših maratonki...bude se i ona meni vratila za koji dan, pa onda planiranje..u nove pobijede
    svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Žao mi je što moram reć dobro da beta pada! Orhideja, drži se! Za nove pobjede!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Frcka, napisala je vec Inesz, pozeljno je da bude osmostanicni 3. dan, 8-stanicni embriji treci dan daju najvece izglede za trudnocu odnosno imaju dobar "Implantation rate", dok ovi sporiji ili brzi imaju ipak daleko manji.......

Ti to ides samo u prirodnjake? bez stimulacije?

dobro jutro svim curama i deckima (rijetkim). nudim forumsku/virtualnu kavicu kao i zesticu raznu - pa tko hoce nek se posluzi

orhideja, zao mi je ali ocekivano, ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Svim curama u postupcima sretno a tuznicama big hug ,zanima me da li mogu bolovanje otvoriti sa danom punkcije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •