Evo da se "prijavim": odradjena aspiracija, transfer 2 8stanicna embrija I sada cekam betu. trebala bi vaditi krv 3.2. ali tesko da ci izdrzati pa mislim vaditi koji dan ranije. Nakon ovoliko postupaka strpljivost mi nije vrlina.
Sretno svima!
Evo da se "prijavim": odradjena aspiracija, transfer 2 8stanicna embrija I sada cekam betu. trebala bi vaditi krv 3.2. ali tesko da ci izdrzati pa mislim vaditi koji dan ranije. Nakon ovoliko postupaka strpljivost mi nije vrlina.
Sretno svima!
Legal alien, želim da ti vrijeme do bete proleti i da te dočeka neka lijepa troznamenkasta brojka!!!
No worries argente. Imam namjeru upisati se na listu trudnica I ostati na njoj.
dobra večer dali ima koga?nova sam ovdje i malo u komi pa mi treba netko za razgovor???
Legal alien ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!!!
I ja vibram za veeeeliku betu nase legal allien~~~~~~~~~~~~~~
legal sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gledam tvoj potpis isti ko u mene ,samo sto je moj 4 pokusaj sekundarni bio bingo
ali ostalo sve isto
i sad se spremam na taj 6x ko i ti![]()
jos jednom SRETNO !!
legal alien sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piricemi ćemo zajedno...!
Legal - pridružujem se zajedničkom vibranju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!
Jutroo !
Ima li koga za kavicu, čaj ili kakao !
Legal ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu !
Sonja dobro došla !
Cure koje šprice da kupim, i koliko mi treba?
ja svakako za pićence, tj pićenca i to redom
noćas nisam spavala, i kaj sam radila, gledala TV, zapravo okretala programe
i na koje sam naišla, uff dobila sam neke ideje kako osvježiti one dane u sredini ciklusa
ak vas ovo ne razbudi , ne znam kaj bu!!!!!
Jutro! Hvala za kakao!
Linalena, izgleda da smo imale isti problem noćas... No ja sam se okretala po krevetu u mraku i činilo se kao vječnost... No zato sam sad još uvijek u krevetu![]()
hvala vam svima na vibrama
@crvenkapica - neka nam 6ica donese srecu do kraja! ja sam bas nekako pozitivna glede ovog postupka, zapravo kad bolje razmislim za svaki sam uvjerena da je dobitni pa ce sigurno jedan i biti. jedino u onaj iz sekundardnog icsi-a nisam polagala nade a tada sam prvi put ugledala pozitivnu betu.
lina, brzo na praksu
sestro po jajovodima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
legal i meni isto onaj sek.ivf donio poz.betu ali zavsilo tragicno u 21tj.
sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Legal i crvenkapice neka vam 6. postupak bude i zadnji, uspješan naravno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure moje drage, vrijeme je da i ja azuriram svoj potpis. Sutra ulazim u 12 tjedan i za sad je sve u redu. Jos uvijek sam u bolnici i bit cu tu jos sigurno 2-3 tjedna.
Svima saljem ~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba, a posebno strategiji!
Crvenkapice, Sonja, Lina ~~~~~~~~~~~ za vase postupke
Legal ~~~~~~~~~ za betu
S_iva, drago mi je da ste dobro! Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve do kraja bude školski i da uživaš sa svojom bebicom!![]()
drage moje da vas pitam nešto, muči me kašalj već mjesec dana, popila sam tonu sirupa, čaja, meda ništa nije pomoglo...sad kada kašljem već me boli trbuh dolje jako nisko i to me baš presiječe, mislila sam otić na hitnu..ne znam bi li me najurili zbog toga ali ne mogu više izdržat kašalj je nepodnošljiv
Hope ako ne mozes izdrzati do ponedjeljka da odes do svog dr onda idi,makar da ti poslusa pluca..a ako je ok onda na ginekologiju da vide jel sve ok, vjerojatno te to misici bole od toliko kaslja.zasto si cekala mjesec dana? Kad ti je ponovni pregled uzv? Drzim fige da je ipak sve ok i da ti taj kasalj sto prije prodje..
vatra86 slijedeci uzv mi je u slijedeci petak,a kod svoje dr sam bila i ona mi htjela dat antibiotik a ja glupaca odbila mozda bi mi do sada prestalo...nisam poslije isla jer kasalj se malo smiri al kad uhvati onda po 10 min kasljem i to jako...bojim se samo zbog toga sto me dolje presijeca jako da ne bi bebi naskodilo,a znam da ce mi na hitnoj rec sta sam cekala do sada..uppce ne znam al od jutros ne prestajem kasljat
I ja sam imala isti problem s kašljem pred mjesec dana i jedino što mi je pomoglo je čaj od korijena bijelog sljeza. Prestala sam kašljati nakon 3 dana. U ljekarni su rekli da to smiju piti trudnice. Imala sam suhi kašalj,a trbuh bolio od kašlja.
A onda je najbitnije da te doktorica poslušala,da nema ništa na plućima. A prije antibiotika, ja bih prije izvadila krv, da se vidi da nije viroza. Onda antibiotici stvarno nemaju smisla!
A sta ti je grlo upaljeno, jel imas gnojni sekret iz nosa, temperaturu... ne kužim zašto antibiotik ako nemas nista od navedenog, i svakako bi trebala pluća poslušati, odi na hitnu ako ti je ta tvoja dr. aljkava možda ti se potrefi netko malo pametniji
Nema me dugo... Pozdravljam sve rodašice i svima želim puuuuno sreće, dobre vibrice, zdrave bebice
Suosjećam s onima koje tuguju.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas
Hope- jel ti kasalj suh ili sekretoran.ako je suh mozes se malo inhalirati s kamilicom. Stvarno ne znam sta reci,svakako bi bilo dobro da te netko poslusa.ako ides na hitnu reci da ti je od prije dva dana.![]()
maco, hvala na pitanju, relativno dobro. Hematom se povukao, prekjučer smo odbrojali 3 mjeseca. Jedino me još poprilično boli trbuh, ležanje mi je skoro jedina opcija, ali nadam se da će i to više proći.
Vidim da me ti šišaš kojih mjesec dana i želim ti mirnu trudnoću do kraja. Meni je termin krajem srpnja/ početkom kolovoza.
Veče !
Ovdje neko zatišje, vikend pa se slabo tipka.
Prijavljujem 1dc i sutra kreće pikanje, planirala sam otić u Petrovu ali mislim da neću stići, gledam filmiće i nadam se da ću uspjet sama.
Mogu li vas davit sa nekoliko pitanja.
Ako punkcija i transfer padaju na vikend jel doktor kod koje si tamo ili to radi dežurni ?
Treba li u Petrovu nosit svoju spavaćicu za punkciju i transfer ?
U petrovoj u pravilu za vikend budu dezurni lijecnici na aspiraciji I transferu. Nekad ti cak I preko tjedna ne bude tvoj dr ako mu uleti nesto hitnije. Ovo iz mog iskustva.
Ponesi svoju spavacicu, papuce, ogrtac.
Sretno!
Hope31 evo ti jedan brački recept uspješno testiran na mm,kašljao je prestrašno. zakuhaš 3dl mlijeka, ubaciš par listova kadulje,svježe ili suhe,nakon 10min.ocijediš i staviš žličicu meda. Kašalj mu se odma smirio a za par dana i prestao,jedino kod kadulje je da je dobra prije trudnoće a u trudnoći je ne preporučuju.
Legal ~~~~~~~~~~~~ za pozitivu
Evo da se i ja napokon prijavim za 3.postupak u 3.mj.i sigurno 3.sreća
Hvala legal !
Kako si ti ?
Sissy sigurno će bit 3. sreća ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~