bubi to je on mislio na neke druge dlake pred očima, nema on brkove
bubi to je on mislio na neke druge dlake pred očima, nema on brkove
Linalena sretno s bebicama
Marincezg, žao mi je, izgleda da ću i ja morati pauzirati ovaj ciklus, dok se drugi muče s pretankim endometrijom, moj je predebeli
![]()
Zasto mi je nakako cudan forum na mobitelu? Inace sam stalno na forumu preko moba, ali sa ne kuzim nista???
za Linalenu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Frcku i njezinu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja sam stvarno bila skepticna prema 4-stanicnom embriju 3. dan, tim vise ~~~~~~~~~~~~~~~
za sve ostale cure i decke puno vibrica za sto god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i evo opet nudim rakijcuza kavu je mozda malo kasno.. kome nije neka s posluzi
![]()
Potpis na Kadunu!
Ja bih jednu pivicu, al s obzirom da ne smijem, onda cu domaci sok od bazge
Pusa svima!
Linalena SRETNO, neka ti ovo bude zadnji i dobitni postupak
Frćka za tvoju betu sutra, neka bude lijepa brojčica i da raste pravilno![]()
Linalena sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobitan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frćka za beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel smijem potpisivat kad sam i ja u postu? Hihi, Sara, Kadauna, Ginger, Željkice hvala na
Opet pomislim da sam nešto umislila, nadam se beti sutra! Uh!
Sara, koja je faza kod tebe, ne vidim šta je bilo u četvrtak? Malo sam ja pogubljena, evo napokon sad čitam šta je bilo ovih dana!
Linalena za tvoje borce!![]()
drage moje eto vratila se među žive, rigala 3 puta od anstezije punktirano 5 js.
snupi nek se sve oplode
tko ti je bio na punkciji?
snupi, znaš sve!!!!![]()
snupisad odmaraj dok se tvoje js lijepo oplođuju!
![]()
jutro, ja bi vas ponudila kolačićima al nemam doma ni komada, ni trune trunine, čak ni čokse osim one za kuhanje
i konačno se malo lakše diše, pesonje odmah živnule - zadnjih dana smo curu morali nagovarati da jede, baš onako ko djete valjda - jedan za mamu, jedan za tatu, za dedu, baku
ups begam tam i car ide s novinama pod rukom
jutro i od mene...na ovakav dan što drugo
nego jedna fiiiiina i mirišljava kavica
drage moje,
želim svima puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od amazonka : 24.06.2013. at 08:13
Jutro svima! Amazonka hvala, paše kava!
Frćka za veliku betu!!!
Linelana ~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrve!
Snupi za plodan tulum u labu!
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite![]()
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrve..
Ostalima sta god treba ~~~~~~~~~~~~
Mi danas brojimo 8 dnt, i sve vise me frka...
jutro, žene drage!
svima kojima treba šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Mene isto hvata me neka nervoza,test mogu raditi tek u srijedu
Vatra, Zima - joj znam kako vam je... ja danas 4 dnt i krenula je šiza :/ samo hrabro, sve će biti pozitivnooo![]()
![]()
Mogla bi nam bubi listu okacit da vidimo koliko nas je...na prosloj nas je bilo puno on-go..
draga frćka,ne preostaje ti drugo nego da pričekaš petak kad ti je i službeno beta.
želim ti punoooo sreće da beta raste i da bude sve ok.
ne znam koji si test koristila da ti je pokazao + na tako niskoj beti
Ne stizem sve pohvatati pa nebi nabrajala vec vam saljem kolektivne vibre
Lina zeljno cekamo tvoju objavu TNadam se da ce ovaj postupak biti uspjesan!
Frcka hoces li ponavljati betu?
Frćka nadam se da će tvoja beta još puno pravilno rasti i da će sve bit ok![]()
Sad cu ja biti baba roga ali mislim da je bolje da budem izravna.... Frcka beta je premala za 14. dnt i najvjerovatnije da se radi o biokemijskoj. I meni je u predzadnjem postupku test pokazao + ali sam prokrvarila 16. dnt pa nisam ni radila betu. Ako ne prokrvaris do 28. svakako ponovi betu. Drzi se!
Cure svima ~~~~~~~~~~~~~~~ (nije me bilo pa da nekog ne preskočim)
Frćka ja potpisujem Sonju29, iskreno mislim da ti je kad si radila test bila veća i da je sad u padu, drži se draga
Očigledno je beta bila veća u četvrtak kad je test bio pozitivan, a i u petak! Vjerovatno je biokemijska i sad beta pada! Ne nadam se previše...svejedno ću vadit betu ili prekosutra ili u petak, još ću vidjet! A u p.m.!![]()
Ma lipa moja Frćka, uh kako je to tesko...saljem ti hugcinu!
Definitivno ste u pravu, biokemijska je, radila sad isti onaj test koji je dva puta bio pozitivan, nema crte sad!![]()