Stranica 13 od 155 PrviPrvi ... 311121314152363113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja imam zesci pms a boobies su malo ispuhale, manje bole. sinoc mi je zvonio alarm za utrice ja sam ga samo poklopila i nastavila spavati. probudila sam se u 4 ujutro u panici kako nisam uzela ljek i sve je gotovo. naravno nakon toga sam imala nocne more kako dobijam m. uzas. bas sam nervous wreck. jutros sam rezala na sve. ne mogu se prepoznati. najradje bi spavala do bete.
    sad idem u jednu duzu setnju da se malo skuliram.

mami sretno!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nije ti za utrice bitno da su bas u isto vrijeme. Ja sam stavljala ujutro,popodne i navecer,ali ne tocno u sat. Neki puta izmedu proslo vise,nekad manje vremena

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hope sta kaze doktor za kasalj?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Legal mogu si mislit kako ti je, ja sam već sad lagano živčana a tek sam na početku.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

i ja sam koma i nervozna....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

legal pa šta ti usred noći stavljaš utriće i još budilicu navijaš?
    Ja sam si namjestila prije spavanja znači oko 23, onda obično piškit ujutro oko 6,7 ili 8(ako prespavam) pa ih stavim i onda oko 15-16 sati popodne, nikad ne navijam budilicu radi toga. Kontam da to nisu antibioticima da moraju biti točno u isto vrijeme

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

legal, rekla sam ti jučer za boobies...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

legal, meni se nisu ni napuhale

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja utrice u 7,15 I 23. Ali sam sinoc zezla te u 23. covjeku pri zdravoj pameti je jasno da par sati nece uciniti nista. Ali zena na hormonima... E to je druga prica. Sad mi je setnja razbistrila mozak. idem zvati svih na koje sam ispalila danas. sestra me zvala da pita kako sam I u najboljoj namjeri kaze jel' se cuvas? A ja kao iz topa iznervirano, kakvo je to glupo pitanje, cega bi se trebala cuvati... Vukova? Srecom to mi je sis I nista mi nece zamjerit. Ali svejedno, malo samokontrole ne moze stetiti.
    Posljednje uređivanje od legal alien : 28.01.2013. at 16:53

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nikad ne znas di te vuk ceka, i ja sam jednom prespavala te vecernje i probudila se u noci, i nikom nista

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Legal, tako si me nasmijala pa naravno da se čuvas vukova kad su na svakom čošku ali ne brini ništa za utrice, i ja sam 2 puta skroz preskočila i ništa se ne može dogoditi.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ne znam ni od kuda bi pocela... nisam se javljala poduze vrijeme... od straha...
    a sada se javljam sa najljepsom vijesti na svijetu... u cetvrtak nam je dosla jedna mala curkica na ovaj svijet... donesena do punih 40 tjedana, 2850 g i 47 cm... sitna ali dinamitna.
    to je bio treci stimulirani icsi u 4 mj prosle godine...

eto, mi se uhodavamo, i svima vama hrabrim zenicama zelim ovakvo jedno cudo!

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čestitamooooooooooooo! ! !

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zeena čestitam na princezici!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

zeena, čestitam na maloj princezi!!!!! Došlo je vaše vrijeme da se upoznate, mazite, pazite i volite! Uživajte!!!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam ni od kuda bi pocela... nisam se javljala poduze vrijeme... od straha...
    Stvarno se dugo nisi javila
    Sve najbolje želim, čestitke sretnim roditeljima i obitelji, a djevojčici želim predivan dug život!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zeena,cestitke!!!
    Legal,sto se cica tice moje se tek sada napuhuju i pocinjem ih osjecati,ne da me bole,nego vise teske...a danas sam 15+2 blizanacke trudnoce.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zeena čestitam na maloj mrvici, dobro nam došla

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo cure dugo me nema....ali čitam vas redovito...sam da vam se javim...jučer sam imala punkciju...izvadili 8 komada...jupiiii....danas zvala lab al kaže sestra zovite sutra da vidimo oće transfer biti u srijedu ili petak....možda dočekamo bastociste....
    Imam problem sa gnojnom upalom kanala zuba koja je prešla na kost nepca...velika panika jel smijem piti antibiotik...doktor koji je bio jučer dežuran i moj doktor kaže da smijem i da je to dobro..da to pospješuje veće mogućnosti....
    Svima puno ~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba...kissy

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mary, za odličan tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti vrate predivne mrvice, dok čekaš betu da riješiš problem sa zubom i onda dobiješ i predivnu bojku bete!!!!!!!!!!!!!! Sretno!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroo !
    Kavicaaaaa! Ima li koga ?

Jučer se prvi put piknula, nije bilo strašno , veća mi je frka bila hoću li ja to dobro smiksat nego se piknut.

Nisam nikog pitala, niti je mene itko tražio dopunsko, jel nam treba to za postupak, odnosno jel se nešto plaća ako nemamo. Ja imam privatno preko firme pa ako nešto moram platit onda mi oni refundiraju novac a za ovo sada ne znam.

Prvi uzv mi pada u nedjelju, jel se moram kome javljati ili samo dođem, i gdje idem kad je nedjelja?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga mami2 u kojoj si bolnici?

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala na kavici...
    zeena cestitam!

mary123 slusaj doktore oni znaju sto rade. nadam se da ne boli previse. zeznuti znaju biti ti kanali.

mami, zovi danas sestru irenu i reci joj da ti je u ned 8. ili vec koji dan pa ti mozda kaze da dodjes dan iza ili cak u pet. mozda te ostavi i za nedjelju ali svejedno mora pripremiti tvoju "kosuljicu". meni je recimo 8. dan bila subota pa mi je rekla da dodjem u petak. iako je svaki vikend netko dezuran ali isto oni imaju interne dogovore tko cije pacijentice pokriva. ili mi se to samo cini. ides tamo lijevo gdje je sestra iva i ako dodjes prva nadjes fasciklu sa kosuljicama svih koje imaju folikulometriju taj dan. inace sve vezano za petrovu pitaj na pdf-u petrova da ne krshimo pravila.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jutro!!!! Evo upravo se poslužila kavicom... Hvala!
    Što se tiče dopunskog, ne treba ti jer ti je sve vezano uz postupak pokriveno osnovnim zdravstvenim osiguranjem. Ja sam isto o tome razmišljala prije nego smo krenuli u sve i dobro da nisam ništa uplatila... Na kraju sam samo kod endokrinologa morala platiti jednu participaciju cca 60 kn, ali to nije direktno vezano uz postupak vec uz moju štitnjaču pa ne ulazi u oslobođenje. Sve ostalo je bilo pokriveno.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jutro svima!
    zeena iskrene cestitke!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    hope sta kaze doktor za kasalj?
    joj draga moja srednja zalost nista pijte puno caja i limuna i sto vise lezite...ja lezim vec mjesec dana pa nista,al evo sad pijem opet sirupe pa cemo vidjeti,nadam se da ce bit bolje

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

zeena cestitke mami i tati a princezi dobrodoslica i da bude sretna i vesela

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hope31, probaj ispirati grlo čajem od kadulje, meni pomogne. Ali nemoj piti čaj, nego samo ispiri grlo više puta na dan uvijek svježe pripremljenim čajem.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    hope31, probaj ispirati grlo čajem od kadulje,
    meni pomogne. Ali nemoj piti čaj, nego samo ispiri grlo više puta na dan uvijek svježe pripremljenim čajem.
    Mury bas sam jucer kupila caj od kadulje,da li se treba ohladiti ili bas odmah skuhan

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zeena čestitam

legal
    tak sam ja bila u onom postupku kad sam ostala drugi put trudna
    i inače sam malo živac, al ovo je bilo ajmeeee

hope ja sam isto u drugoj trudoći imala stravične napadaje kašlja
    bila sam sigurna da će mi izazvati prijevremeni porod, a ništa mi nisu htjeli dati
    kod mene je bila u pitanju alergija na ambroziju, al to smo shvatili tek nagodinu kad se sve opet ponovoilo (do tada je nisam imala)
    držim fige da prođe što prije

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da vam se i ovdje javim..zvala lab...sestra rekla da je sve dobro ali da opet sutra zovem da vidim kad će biti transfer...sigurno je u petak...blastociste...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bravo Mary123 i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

a sad stvarno odoh raditi.... već sam opako u zaostatku....

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

zeena čestikte na maloj dinamitnoj mrvici
    Mary123 ~~~~~~ nek se zub sredi čim prije da možeš mirno čekati betu nakon transfera!
    Ja sam od jučer pikalica, pa Bubi kad radiš novu listu prebaci me! Upravo sam se sama piknula prvi put i nije bilo tak strašno. Ruke su se umjereno tresle,a igla je ušla sama, lakše nego sam mislila, ni osjetila nisam. Evo da i špekec na trbuhu nečemu služi
    Puno altgr1 svima kome treba!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mary123 bravo~~~~~~~~~ za dalje
    Ginger nadam se da ce uskoro prestat kljukam se sa svime sirupi cajevi sad mi je Mury rekla i za kadulju nadam se da ce uskiro prestat,meni je muz neki dan rekao da cu se porodit koliko kasljem...cak sam i ja posumnjala na neku alergiju jer dugo jako traje

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure hvala na ~~~~~~~...nadam se da bude zub ok...pijem antibiotik tjedan dana pa ću već i tada moć natrag do zubara...ovaj put sam odlučila odmarati par dana nakon transfera a onda malo u šetnju,kavicu,do nećaka.....i uživati malo.....
    I ja vama šaljem puno ~~~~~~~ za šta vam treba...Piki sretno sa pikanjem.....

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hope31, a da nemaš bronhitis - tako sam ja mahnito kašljala s bronhitisom? Stvarno predugo traje

Jel ti prostor u kojem boraviš dovoljno prozračan, imaš li neki ovlaživač zraka, da nema vlage u zidovima?
    Ili si možda alergična po novom na nešto? Jastuci od perja? Neka hrana? Prašina?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

BTW mlaka kadulja je super i za usnu šupljinu, navečer prije spavanja a nakon pranja zubi, za ispiranje zubnog mesa..
    naročito u trudnoći kad smo sklonije upalama, krvarenjima desni...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zeena čestitam na maloj princezi!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    hope31, a da nemaš bronhitis - tako sam ja mahnito kašljala s bronhitisom? Stvarno
    predugo traje

Jel ti prostor u kojem boraviš dovoljno prozračan, imaš li neki ovlaživač zraka, da nema vlage u zidovima?
    Ili si možda alergična po novom na nešto? Jastuci od perja? Neka hrana? Prašina?
    Pa nemam pojma draga kad je dr samo rekla puno caja i sirupa i samo lezanje,ali stvarno predugo traje,a za alergije nisam sigurna kad se nisam nikad testirala,a sobe uvijek zracim i kad idem spavat obavezno je otboren prozor inace bih se ugusila...mislim ja da cu ja na hitnu

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Probaj negdje nabaviti/posuditi mjerač vlažnosti zraka za stan, mislim da je idealno oko 50%.
    Ili ako nisi od nekih investicija - posudi od nekoga na dan-dva ovlaživač zraka da vidiš hoće ti biti bolje. Kod mene zna ispariti do 3 litre vode dnevno u zrak. Otkad imam taj ovlaživač nemam bronhitis.
    Puštanje hladnog zraka u stan ne znači nužno ovlaživanje prostora. Iako se tebi (i svima) čini da je hladan zrak = vlažan zrak, nije baš tako.. on je često suh i dodatno pogoršava situaciju. Naravno - treba otvoriti i pustiti kisik u stan, ali kažem - mislim da samo prozori ne igraju dovoljnu ulogu u stanu ako tebe muči bronhitis.
    Nađi nekog dobrog liječnika da te pogleda, posluša pluća i da dobru dijagnozu, jer ne može kašalj bezrazložno trajati mjesec dana
    Čuvaj se.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Mury bas sam jucer kupila caj od kadulje,da li se treba ohladiti ili bas odmah skuhan
    Neka ti bude mlak, da te ne opeče ( ja si šalicu stavim u hladnu vodu da se brže ohladi), i dok je mlak ispirem. Nadam se da će ti pomoći.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo i ja cu se tu javiti, blastica u buši, čekamo betu, razmisljamo ju radit ranije nego sto je dr. napisao jer mi je to daleko i tako... ~~~~~~~~~~ i tu curama za sve sto vam treba

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Helou zenske
    Nije me bilo neko vrijeme(odmor od neuspjeha) tesko mi popratit sto se sve tu izdogadalo, zato sve cestitke novim mamama, i onima koje ce to uskoro postat, tuznicama ah, samo naprijed i veliki veliki zagrljaj
    Ja sam opet u postupku i u cetvrtak idem na punkciju
    Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lottos, sretno
    hope, drži se

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Krenula je sezona? Neka, nek je beba, što više!

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja cu se tu javiti, blastica u buši, čekamo betu, razmisljamo ju radit ranije nego sto je dr. napisao jer mi je to daleko i tako... ~~~~~~~~~~ i tu curama za sve sto vam treba
    Tek 19.2. beta? ja ne bih izdržala dotad, napravila bih barem tjedan dana prije.. a ti kako hoćeš
    Sretno!

Citiraj LOTTOS prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam opet u postupku i u cetvrtak idem na punkciju
    Sretno draga Lottos, neka punkcija bude što manje bolna, a beta velika!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala
    Danas bi si trebala sama dati stopericu pa je sad frka panika

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moe i ja nagovaram jejju na punoooo ranije vadjenje bete
    Lottos sretno!
    Hope si bila na hitnoj?
    Ja zaboravila prijavit - mi krenuli s pripremom za fet, od jucer sam na estrofemu, kontrola iduci cetvrtak. Uzbudjenje i nervoza na maksimum

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj LOTTOS prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala
    Danas bi si trebala sama dati stopericu pa je sad frka panika
    Ja se i dan danas sjetim davanja stoperice. Nisam mogla sama, pa sam zamolila frendicu. Ona je sirota bila u tolikoj panici da je zaboravila zamijeniti igle... Da, ubola me iglom za izvlacenje lijeka. Prekasno smo obadvije shvatile, ja puno bolnije.
    Da ne nabrajam poimence-sretno svima.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

moe, bubek idem danas do svoje gin pa cu je namoliti da mi da dve uputnice da jednu iskoristim 12dnt a drugu na taj daaaleki 19.02. u kbc RI inace daju kasno vaditi betu, nisam jos otkrila zasto.. valjda da budu sigurni da se ulovilo.. ono sto manje znas manje boli i to..
    lottos a da se zaletis do nekog doma zdravlja? ili na hitnu? ja si stopericu ne bih usudila dati sama..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~ tako sam i ja radila, 9-12dnt, i onda -ako treba- ponavljanje na zadani dan ali svaki put sam dobila drugi datum, od 16 do 20dnt! Mislim, čovjek bi još i pričekao 14dnt, ali 21dnt blastica, evo ja sam se baš osjećala da me prave glupom. Oni kažu da je to radi sigurnosti i psihičkog mira, ali mislim da je i radi uštede.
    Kako je to kod vas koji ponavljate betu, da li dobijete jednu uputnicu na kojoj piše "bhcg 2x", čini mi se da sam to negdje pročitala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •