Ana 03 imas li kakvih novosti?
Snupi, držimza neku lijepu veliku brojku u pon!
Linalena, samo odmaraj i čuvaj svoje mrvicu! Saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svih 9m sve bude odlično!!!!! Drži se!
I ja sad pomalo imam osjećaj da sam već dugo trudnano kaže jučer dr da sam prst otvorena pa se nadam da baš nećemo prenijeti preko termina... No, kako mala dama bude htjela... Mene baš i nitko ne pita
![]()
Frajerice, evo od 5 folikula, 5 j.s.!
Malo se bilo zakompliciralo, nije mogao punktirat zadnji f, dok nije skužio da je igla zaštopana...Bolilo je (prva 4 ne strašno, za izdržat ok), samo taj zadnji...Uh!Trajalo sve preko pola sata, završila ja i u sobi sat vremena! Inače, imala si pravo što si mu rekla da mi ne daje voltaren, nebi mi pomogao, samo bi se skljokala od igle, opet!
Kako je rekao, znam, bez igle, već su mi rekli!![]()
Frcka ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
Snupi pisni taj test!![]()
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ čekalicama bete,neka je lijepa taman kako treba!
A dragim tužnicama šaljem veliki hag...
Frćka,superNeka tulum počne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od žužy : 06.07.2013. at 13:00
Vatra
I ja kažem, Snupi
Sara, Nestrpljivko, Ana03i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika222![]()
Frćka bravo za punkciju, malo si se namučila, al nema toga šta mi nećemo izdržat za naše male mrve, jel tako!!
SUPER za 5 js-a![]()
![]()
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + na testu (malo trpi pišanje, da se koncentrira) i beturinu u ponedjeljak
Frćkaza tvojih 5 komada. gdje si ti u postupku??
pusa svima
Frćkice bravo~~~~~~~~~za 5!!!!!!!!!Daj Bože da se lijepo podijele, možda i koji smrzlić bude~~~~~~
![]()
Frćka navijam za tulum u labu!!!!!!mmmmmmm koliko će to dječice bit čista 5-tica!!!!!!mora ona nešto značit!sretno!
Frćkajupppppppppiiiii! Nek se js lijepo druže s dečkima u labu!
snupirazveseli nas!
snupi ajde pisni test
drzim fige za veliku betu i da nas bude puno trbusastih u nasem malom susjedstvu
uh, kad navalimo u trudnicku ambulantu![]()
frćka, navijam od sveg srca, prvo za jakooo dobar tulum u labu, onda za vraćanje kvalitetnih embrija i kao šlag na kraju, npr. 13dnt trocifrenu betu...eto, sve sam smislila
snupi, sara, anka, ana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturineeee...
Hvala žemske evo Snupi malo mi je lakše s tom boli u stomaku danas je 8dnt pa nekih simptoma nema osim što mi je napuhana stomak i uvijek spavam na njemu A sad od nekog pritiska ne mogu. Tebi želim taj plus na testu... Uz tebe smo A trudnice naše do kraja sve školski vam želim
hvala ti Ane, ja mislila piskiti test ali mouz ne da , veli ak si sve ovo mogla cekati dosad, mozes izdrzati jos sutra do bete!
Nadam se bude i tvoja ankinam frčkina i sarina beta pozitivana!
snupi, sara, anka, ana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturineeee!!!!!!!
Željkice, Muma, Snupi, Mostarka
Mostarka ljepo si ti to meni osmislila, sviđa mi se jako!
Kaže mi kolega, idem sad po malu, pliva na bazenu, a ja njemu, idem i ja po svoju dječicu u utorak, plivaju i oni u svom bazenčiću!
Sara, Snupi, Ana, Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za bete!![]()
Hvala vam cure za vaše želje, vibre i podršku....
Snupi, nestr. anka, ana03, Frćka nadam se da će nam biti sretan ovaj srpanj...
Snupi držim ogromneeeza sutra za betu!!!!
Meni danas 8 dnt i nemam baš nekih simptoma, sve ovo što neke od vas spominju: napuhnut stomak, pospanost ili nesanica ili buđenje po noći i u rano jutro, grčevi, ja to ništa nemam. Al nedaj Bože glavobolje, većeg prištića ili jake afte što su mi sigurni znaci menge... Još malo![]()
Curke pozdrav svima
Kao prvo svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete, aspiracije, transfere......
Ja sam od danas na estrofemu, od sutra pikalica
Uživajte u danu
Ma opalio se i on smijat, zna sve, još kad sam mu nadodala da moji već ovako rano teniraju, šta će bit kad narastu ko njegova mala! Direkt na olimpijadu!![]()
evo i mene da se malo aktiviram, nakon tuznog razdoblja, i odličnog godišnjeg, vratila se iz mračnog dijela...![]()
~~~~~~~~~ svima kojima treba...![]()
tina_julija žao mi je što ti se dogodiilo ovo što vidim u tvom potpisu, a drago što kažeš da si se vratila iz mračnog dijela. Da li možda planiraš uskoro novi postupak?
Pozdrav svima i puno ~~~~~~~~~~~~~ za uspješne stimulacije, što bezbolnije punkcije, transfer dobrih embrija i velike bete!
Moja punkcija je bila jučer i dobili smo 7 js. Više nego sam se usudila nadati i još je punkcija prošla relativno dobro. Transfer će biti 5. dan, u četvrtak. Nadam se dobrom tulumu!
Mala korekcija: punkcija je bila prekjučer, u subotu. Nisam ni skužila koliko je sati!
Piki pa to su super vijesti? ~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum i neka bude i smrzlica..
jutro
nadam se da ste se naspavale uz zvukove kiše, izgleda da su gužve po gradu manje pa svima koje moraju van želim brzi promet
tetama po bolnicama veliki pozdrav i držte se komadi, Bab, Milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve bete, punkcije, transferere i posebno srčeka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro¨!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba cure drage!
Linalena jutro!Da se beta podupla!
Piki bravo! Za dobar tulum u labu i da se sve ljepo oplode!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
snuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara10, trenutno prikupljam info sta mi sve treba, onda napadam socijalnu pa onda humanu...nadam se 9mjesecu da cemo krenuti... Piki neka bude odlican tulum u labu~~~~~
Super mi je zagreb u ovom razdoblju svugdje stignem puno brze...![]()
Linalena,thanks sto mislis na nas
~~~~~~~~ milijon za duplajucu betu danas
Snupi ~~~~~ za divnu betu..
Svima u postupcima zelim velike bete..
Mi brojimo jos 10 dana do termina,koda sam se jucer pikala,proletila mi trudnoca..
U bolnici sada vec 4 tjedna,ali vikendima s doma pa lakse izdrzavam..
Budem se sad posluzila linaleninom kavicom,bas mi treba nakon budenja u 5 ujutro..
linalena za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
snupi da ti i ovdje pozelim ogromnu betu
Ja sam od danas pikalica![]()
Samo navratih da prvenstveno zavibram za dragu Linalenu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,
a onda i za sve vas ostale hrabrice![]()
Ja se vratila iz setnje, kod nas toplo i sparno ko u paklu, nema kise ni za lijek
Linalena, snupi jos malo ~~~~~~~~~~~~~
Ljubica ajde da se i ti sada spikas po zadnji put pa da nam budes trbusasta ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina julija nadam se da budete isli u 9 mj ~~~~~~~~~~~~ da ti vrijeme brzo prodje