Snupi i linalena, kakve divne vijesti! Sretno i školski do kraja!![]()
Snupi i linalena, kakve divne vijesti! Sretno i školski do kraja!![]()
čestitam trudnice vatrasnupi
linalena
kakve divne vijesti!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ostale čekalice postupaka, beta i ostalog!!!!!!
![]()
frka, kad god vidim ovaj tvoj avatar, uvijek me nasmije![]()
ta nam je slika na svim wc-ima (i bit će vjerojatno dok gospodična ne uđe u pubertet i pošizi jer je sramotimo pred frendovima
).
Evo mene sa dogovora ET, imamo od 5, 4 oplođena, jedan 8-stanični, dva 6-stanični, jedan 5-stanični! Čekamo četvrtak ET u nadi da će nas dočekat bar jedan!
Malo sam u banani jer sam možda trebala ipak danas na ET...
Utrići od danas ili ne? Ništa mi ne rekoše...
ćao frćka.
Nebi te htijela bedirati ali da sam na tvome mjestu ja bi inzistirala 3 dan ET.
Danas sam srela curu koja je prošli mjesec imala punkciju kad i ja,imala je 5 embrija 3 dan i zahtjevali su da čeka 5 dan,vratili joj blasticu i nakraju nije ostala trudna.
U zadnje vrijeme vidi,da su trudnice većinom imale ET 3 dan
utrice do transfera pijes 2x1(ujutro, navecer) tak je u petrovoj, nakon transfera idu 3x2 vaginalno!Sretno draga moja frćkice!
Ma kad sam ja htjela da mi vrate dva, a koji od ova dva 6-stanična, nisam se usudila birat...Ok, šta je tu je, sad mi je gotovo! Znači danas počinjem pit utiće 2x1, one iste koje stavljam poslje vag? Hvala, Snupi, Paty![]()
Frćkice za utriće govorim iz vlastitog iskustva. Kad je stimulirani ciklus uvijek sam stavljala 3x2 kako bi mi dr. rekao (znači jutro, popodne i večer po dvi vagionalete), a kad je fet onda 3x1.
Frćka držim najveće figeeeeeza četvrtak!!!
Možda da nazoveš sutra humanu da pitaš za utriće!!!
Frcka, ja sam u prosloj trudnoci, tj. tom postupku imala 3 oplodjene, jedna je odustala, a docekale su me dvije blastice 5.dan
ja sam zapravo htjela da mi vrate jedan, al tad je bio milijev zakon i nije bilo zamrzavanja pa smo na kraju ipak vratili obje
nisam bas ocekivala da ce oba zametka biti odlicna...
a sa danasnjim zakonom trazila bih SET, drugog bih zamrznula
Sarice drži fige! Ma meni je do sad bilo 3x2 vag od dana transfera, ali šta sad do transfera, ova dva dana?
Ginger da me pogodi sreća bar, bila sam sigurna da znam šta hoću jutros, ali sad paničarim, vidi se iz potpisa koliko stanični su mi bili do sad, pa nekako sad ne vjerujem da će i jedan doć do blastice...Gdje mi je bila pamet jutros!![]()
Frćka nemoj da te to sekira jer ako neće preživjeti do 5. dana u labu neće ni u maternici, inače bi svima vraćali 3. dan da je to strašno bitno.
Ja sam uvijek bila za to da se ostavi do 5. dana pa mi masu puta nisu htjeli jer ih je bilo premalo, sad ćeš bar vidjeti koji imaju nekog potencijala 5. dan bi trebali biti blastice ili bar morule
Mala Mimi nadam se da je tako, jer na pitanje gdje im je bolje za razvoj, kod nas ili njih, dobila sam odgovor da odgovora nema, jednostavno kad ih je više rađe čekaju 5.dan, a kad je manje 3.dan pa šta bude...Ovo pa šta bude vrijedi u oba slučaja!![]()
Frčka eto dosta si mi blizu po godinama, no koliko vidim nemate nikakvu dijagnozu, jesi ti vadila AMH?
Meni su embriji često kasnili sa razvojem i eto sada čuvam jednog mališana - meni u izglda 3dn transferi bolji jer sam ih dosada imala 3, od čega 1 biokemijska i 1 trudnoća
držte se komadi
Zima šta je tu je, čekam!
Linalena blizu sam ti ne samo po godinama, nego i po poslu i nama je bila zadnja sjednica!Nisam nikad vadila AMH, dok nisam pročitala neki dan na forumu nisam znala ni šta je to...
iskreno Frćka, 4 puta inseminacije a da ti nisu rekli izvaditi AMH
što ste dosada uopće napravili od pretraga?
Moji su nalazi stari skoro dvije godine, hormoni 3. Dan, progesteron i hormon stitnjace i to je to!![]()
Pardon, hscg da, prije dvije god, briseve da, svakih 6 mjeseci, spermio par puta prije nego smo krenuli, bio los, od kada smo u postupcima, normo...
Linalena, ne salju bas u kbc Ri da se vadi AMH... Mislim da nisu nikoga poslali... Ja sam na svoju ruku i amh a ostale nalaze preko dr. Radoncica.
Frcka lipa moja brkica..ja imala 5 j.s. I to sa cistom ,ostao jedan embrijic i eto pozitivan, mislim da ovi postupci "zbrda zdola" imaju uspjeha..a sad lipo izvadi svoj optimizam i onu veselu Frcku iz ladice i ne sekiraj se.ja mislim da ces nam za 15 dana biti trudna a jos ti saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i **************************
![]()
Frćka, dobro si napravila, ja se slažem s Mimi. Bit će i preksutra nešto za ponijeti.
Utriće stavljaš normalno, 3x2 od trećeg dana (tj. danas) nadalje.
Frcka nemoj se brinuti, bit će to sve dobro i bit ces nam sretna na kraju kad ugledas super betu, sretno.
Sara draga moram opet u cetvrtak na ultrazvuk nisu mi nista posebno rekli samo da estradoil nije baš najbolji a mislim da mi i endometrij tanak za 11 dc neznam nagadjam, bit ćemo pametniji u cetvrtak., citam i Splitsku temu ponekad i želim ti svu sricu i da ti ovaj FET bude uspjesan.
Frćka draga, iste nas brige more! I ja strepim kao i ti do četvrtka i nemam pojma što će me dočekati kad dođem na transfer. Zadnja info koju imam je da su se oplodile više od dvije, dalje ništa. Pokušavam misliti pozitivno i veselim se svojim mrvicama koje mi dolaze na čuvanje i maženje!
Inače mi na VV utriće stavljamo vaginalno već od punkcije, 3x2.
I ja sam kao i ti i Linalena u istoj branši. Jel nam to dođe ko profesionalna deformacija problemi s začećem![]()
jutroajme što mi paše par gutljaja kavice
pa sendvič. uff a onda na registraciju s tutonjom
kolegice moje drage, ovaj put sam s stimulacijom počela negdje oko 6.6 a punkcija mi je bila 18.6 taman kako je završila nastava, i eto 2 tjedna bez brige (malo jesam bila blaža na kraju pri zaključivanju, posebno dvojki - a šta ćeš kada sam matematičar), i upalilo.
sve, kojih god profesija bile, zaposlene ili nezaposlene, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas što manje briga muči i opterećuje
Jutro!
Frčka - U svakoj klinici druga praksa: u Petrovoj se od dana aspiracije do transfera Utrogestan uzima oralno 3x1 (da ne budu tragovi Utrića u rodnici na dan transfera), a poslije transfera Utrići se uzimaju vaginalno 3x2. Tako je barem bilo kod mene - vidim da je Snupi do transfera uzimala samo 2x1.
Jutro, evo i ja s! Vatrice, evo našla ja u ladici...
Tonkice, Piki, za četvrtak!
Profesionalna deformacija!
Argente, Mimi, Zima, Ginger, Paty,Snupi spremno naspavana čekam sutra!
Saraaaaaaaa za betuuuuuu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anka i Sarice~~~~~da beta bude troznamenkasta...
Piki i frćka~~~~~ za lijepe zametke...
Ja sam privatno svaki puta utriće stavljala 3x2 odmah od punkcije. Kod L-a mi je rekao da na dan transfera popijem te dvije, a u B+ su rekli da mislim večer i jutro prije transfera popijem po 1, tako nešto. Ne pamtim sad točno
jutro!!!
ja danas strganaaaaa...uopće ne znam kak ću funkcionirat na poslu
srela sam našu snupi i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju
ja sam inače, u svim postupcima, utriće stavljala vaginalno 3x2 od dana punckije
ovaj put sam bila na crinone gelu i njega sam stavljala 1x1 od dana punkcije
utriće sam pila u ono vrijeme dok sam krvarila (u prve dvije trudnoće) i meni je to bilo koma, ko nadrogirana...u ležećem položaju sam padala u nesvjest, užas!
Curke, kod mene je tempica porasla & baš sam happy zbog toga!!!!!I dalje: zatezanje, pritisak, bolne grudi, svako jutro me leđa bole, lijepi grafić, nema traga M a u prirodnom ciklusu mi je lutealna maks 13 dana, a danas mi je već 15. dpo. Eto - to su moji simptomi!!!!
AAAAAAAAAli - svjesna sam da je lako moguće da je to sve rezultat stimulacije & Utrića...
Prekosutra vadim Betu pa bum vidjela! Pouzdana jesam![]()
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
inače, temperatura ti baš ništa ne znači dok si pod terapijom progesteronom
a moje iskustvo u 3 trudnoće pokazuje da su mi svi simptomi prije bete, a i neko vrijeme nakon nje, točno nula bodova...
Svjesna sam utjecaja progesterona na tempicu, aaaaaaaali koristila sam nekoliko mjeseci Duphaston i nisam primjetila nikakav utjecaj na temperaturu - grafovi su bili nalik onima kad nisam koristila ovaj lijek. A i sada kada koristim Utriće - tempica mi je uobičajena - dakle u drugom dijelu 36,6 - 36,8 - a tako je bilo i u 20 prijašnjih ciklusa.
Naravno - hvatam se za slamku!!!!!!!! Priznajem!!![]()
dan ja cekam svoju ponavljajucu betu, zato sam se i srela sa Ginger na putu do laba.Anka i Frčki biše od svega vam zelim velike bete.Ako vas doktori ne posalju idite same vaditi AMH. Da nema ovog foruma ni ja neka stvari ne bi nikad izvadila.
AMH nije neka standardna pretraga i nju se vadi obično kad nalazi ukazuju na smanjenu rezervu j.s. što dr. može pretpostaviti po nalazu FSH ili po antralnim folikulima.
Ubijte me transfer je bio 29.6 ja sam betu jutros otišla izvaditi betu u Petrovoj... Čekam rezultat i da napomenem u prvoj trudnoći smo imali transfer 3dan i to su se razvile u 3 blastice nakon 3dana(čuda se događaju.) vraćene su mi sve tri uz objašnjenje da mogu očekivati blizance ako ne i trojke i da sam već trudnica. Uz puno naravno moga (podsmjeha) 14 dan beta je pokazala 163. Po meni izgleda da stvarno nema pravila niti oni imaju puno pojma nego... Nego je nama kako je. grah pao tako će nam biti
![]()
bravo snupi!!!!!! sada laganini i uživaj!!!
Anka i Ana zelim vam od srca veliku betu, Snupi super, uzivaj u trudnoci.
hvala!!! već me trta![]()