snupi bravo!!!
Bravo snupi
Curkeee mene muci opet sluz... I prosli mjesec eggwhite i nije bilo O , evo danas opet a 7dc mi je.. totalno sam zbunjena..trenutno ne uzimam bas nista od ljekova.. sigurna sam da je ew jer ju do prosli mjesec nikad nisam vidjela pa sam proucavalai fuul je rastezljiva.. i sta da ja sad mislim?? Zasto i kako tako rano u ciklusu a O nema.. bas sam neki zbrkani slucaj totalno..
Snupi bravo
Ana nestrpljivo čekamo
Bmaric & Anka sretno cure ~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Snupiiiiisuper duplanje!!!
Linalena isti smo dan pocele sa stimulacijom!!
Frcka drago mi je da si bolje volje
Anka ti si trudna, bas imam neki feeling
Anaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Osrtalim betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke, hvala na pozitivnim vibrama!!
Vatra - uzdam se u tvoju trudničku intuiciju!!!!!!!!!!! I budući da ne navijaš sama, nego zajedno s tobom i tvoj bebač, pa onda beta u petak ne samo da će biti troznamenkasta nego četveroznamenkasta(nadam se duplićima - to je san no1 MM i mene, a i moje mame koja si je uvijek željela imati blizance)
Ana ~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snupi čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~ da trudnoća do kraja bude školska.![]()
snupima bravo! super beta!
a koga ti to žicaš da tako rano imaš nalaz? he he
snupi
Sviiiiiiiiim betočkalicama sipam trudničke prašine, nadam se da je ekstra zarazna ************************************************** ****************
Bravo Snupi!!!
Morali bi voditi i statistiku profesije; možda ispadne da većina žena zaposlenih u obrazovnom sektoru treba MPO, pa da žene znaju na vrijeme: radiš u školi ideš na potpomognutu ako usprkos svemu viđenom želiš dijeteŠala mala, meni je lijepo raditi s klincima u školi!
Snupi prekrasno duplanje![]()
Posljednje uređivanje od sybylle : 10.07.2013. at 14:38
Hm... Ako se dan transfera broji kao 0ti dan onda je meni danas 11dan A ne 12 dnt (29.6) sad... I obzirom da sam s blasticom imala 14dnt betu 164. Danas je s četverostaničnim pokazala 24.23. Šta sad? Nadati se?
naravno ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, to je tvoje dosta rano. A koji si dan imala transfer, drugi ili treći?
Ana mislim da se mozes nadati za cetverostanicne...jel vadis opet u petak? Drzimda se podupla!!
ana 03,naravno da se nadati!Beta je pozitivna,malko si uranila..ipak se radi o četverostaničnim,rano je.Kad ponavljaš?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
snupi,![]()
Petak sam mislila u Petrovoj ili subotu privatno... Da upravo to... Vidjet ćemo
ana drzim ti fige za dalje da uspije , nase dvije suborke iz Petrove su obje negativno prosle!
Nadam se samo iz razloga što su trodnevni i jako su slabi od početka...
Trudnicama, tužnicama, betočekalicama i svima ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok, sad počinjem opet paničarit, nije da smo valjda sve u istoj branši?
Sandra, nadam se da si ti bar u prosvjetnoj inspekciji!![]()
ILina
snupi bravo!!! (imas pp)
Frćkice nisam u prosvjetnoj inspekciji
radim u jednoj školici![]()
ako je ovo tjedan "prosvjetničara", onda bi ja mogla sačekati s betom do sljedećeg tjedna. možda je sljedeći tjedan val visokih beta za turističke djelatnike![]()
Onda imamo problem, još kad dodam ove moje koji su prije išli u postupke, ove koje su sad...Auuuuuuu! Nadam se da je slučajnost inače ja idem u prosvjetnu!![]()
dogovoreno!![]()
E, drage moje, ja sam u petak na Vuku Vrhovcu da vidim što ćemo ovaj putkak izgleda da ovo ide, sad bi se mogla početi i nečemu nadati
![]()
O Sandra, super! Držim ti fige, jako!
Bmaric za betu isto u ponedeljak! Neka sezona turističkih djelatnika počne!![]()
frćka, ode ja sutra po betu, da malo skratim tjedan ovim prosvjetničarima![]()
Može, pogodi nas sa dobrim rezultatom, znaš kako to volimo!![]()
... vjerojatno ću ja sutra prekinuti niz velikih beta (bar takav osjećaj imam)
bmaricza veliku betu, neka te osjećaj vara
Frćka![]()
Pa evo još uvijek u komadu... Zadnjih par dana mi je sve puno teže tako da se nadam da ću se uskoro maziti sa svojom curkom... Iako, stalno sam dosta u pogonu, ili nešto radim ili nekud idem pa eto... Sve u svemu super sam! Sutra je termin pa idem čuti sto kaže dr.
Nadam se da će tako vrlo brzo sve cure s ove teme!
A ti svakako javi što kaže dr. A.
Joj, još tako maloprekrasno
samo bar malo i odmaraj, ne pretjeruj!!! Javi se sutra ako stigneš![]()
![]()
Ma evo, danas malo odmaram, malo ribam po kuhinjisvakako se javim sutra
![]()
ja nisam prosvjetar , ne uklapam se u vase veselo drustvo, smrc!
Želim ti svu sreću ovoga svijeta i bezbolan porod, jer to će sad stvarno jakooooo brzo![]()
snupinaravno da se uklapaš svugdje pa ni ja nisam
uopće prosvjetar!
![]()
Snupiti si definitivno prava trudnica, nema više sumnje!!
Ana03 držim fige za dalje...bit će sve ok.
bmaric za sutra, za veliku betu, da nastaviš ovaj pozitivan niz
nestr. anka za petak
Meni je danas 11dnt i još![]()
![]()
FRĆKA za najljepši mogući scenarij sutra, za tvoje mrve neka te dočekaju i prime se što čvršće![]()