vatrajbt fakat sam ih ostetila
Btw aspiracija u cetvrtak. Osjecam se nafilano kao laboratorijski mis
Sutra jos vadim estradiol i progesteron. Zakaj progesteron?
vatrajbt fakat sam ih ostetila
Btw aspiracija u cetvrtak. Osjecam se nafilano kao laboratorijski mis
Sutra jos vadim estradiol i progesteron. Zakaj progesteron?
Prozerpina žao mi je draga, odmori se i u nove pobjede! Ljube da ih bude sto vise!
β 21 dan 5624,25.- sad sam i ja šokirana!
ajme Snupi, nemaš se što šokirati zbog bete, ona se jednostavno lijepo razvija (to je 21. dan nakon transfera, dakle 24. dan nakon punkcije?)
nego do kada ti misliš vaditi betu? ja sam - priznajem - POAS addict (Pee On A Stick) a ti si beta addict)) iako sam ja od straha vadila vrlo, vrlo kasno još jednu betu - tad je bila preko 70.000 - ne pitajte.........
Cure za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a treba nam, više sreće nego ikada s ovakvim postupcima u državnim klinikama.............................
Prozerpina draga žao mi je što ni ovaj puta nije uspjelo. Drži se i samo hrabro!
Ljubilica ~~~~~~~ za četvrtak i puno zrelih stanica!
Snupi beta je ono mrak! Nisam ulovila, možda si napisala, a kad će kakav UZV? S ovakvom betom se već svašta može vidjeti.
Snupi super si! Mogla sam i ja tako, barem bi mi vrijeme brze prolazilo ovako cekam 3 tjedna od 1.bete. Jel imas neke simptome vec? Zima, sybylle, linalena, boss? Simptomi? Mene danas glava boli, od nespavalice postala spavalica i pocele mucnine i na svaki miris mi
se zeludac dize.
Ljubilice ne znam za progesteron, ali bitno da i dalje trosis drzavnu lovu.pusti malo za druge..
![]()
snupi će pratiti betu dok ne počne padati![]()
Mučnine su lagano počele od subote-kao što kažeš, puno toga mi smrdi i želudac mi se diže, ali nisam povraćala. Sinoć me glava rasturala i jedva sam zaspala i opet se probudila. Popila sam lupocet i nakon toga spavala do jutra. Ne znam kako vama, ali kao da mi se "termostat" pokvario-krenem u krevet u dugoj pidžami jer mi je hladno. Nakon cca 2h- buđenje jer mi je vruće pa se skidam u kratku piđamu, a pred jutro-opet hladnoI sva sam nekako bez energije...Prije mi je najdraža ljetna aktivnost bila vožnja biciklom po 20ak km dnevno, a sad se jedva odvučem u šetnju...
ljubilice, previsok progesteron smanjuje mogućnost trudnoće, onda bi se transfer trebao odgoditi za sljedeći ciklus. To se nažalost ne mjeri u svim klinikama![]()
Hvala argente ali ne hvala, dosta je vađenja krvi za neko vrijeme. Simptomi: zatvorenost i umor za sada.
Sybylle, i ja tako idem spavati u dugoj pidjami pa se skidam ponoci, ujutro opet oblacim..isto sva bez energije a do proslog tjedna sam mogla tulumarit.. Samo da na uzv bude sve ok..
Ljubilica molim se Bogu samo za tebe da ostanes trudna jer cemo fakat ostati bez ikakve stimulacije..![]()
Ima svakakvih vijesti ovih dana na forumu... Novim trudnicama čestitam, i neka vam sve do kraja prođe mirno. A tužnicama šaljem veeeliki![]()
i držim fige za idući postupak.
Ja čuvam od danas sva mala eskimića, beta (ili test) je iduću srijedu. Možda nas iznenade...
Snupi beta ti je vauuuuu! Kad smo kod testića, ja danas kupila, tek tako da se nađe!
Prozerpinažao mi je, al samo hrabro naprijed!
Ljubice za četvrtak!
Tikki, Piki za mrve da se prime!
Vatra za ultrazvuk, još malo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
Ah kak je lijepo čitati ove prave tudničke simptome! Za sve koje idete ovih dana na prvi UZV puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki za eskimiće da se drže mamice! Beta nam je isti dan.
tikki sretno
vatrasreća da je kratki protokol, hvala bogu da si i ti trudna-više si koštala naš bogati proračun
(lako se nama sprdati, baš sam se dobro nasmijala
)
Posljednje uređivanje od ljubilica : 15.07.2013. at 20:36
Bok drage moje evo i ja sam napokon odlučila da vam se pridružim u ovom najdužem odbrojavanju u životu.
Danas mi je tek četvrti dan a kao da je cijela viječnost već prošla.
Sretno svima u postupku, a posebno tikki neka ti ovaj postupak bude konačni, posljednji to ti od srca želim!
Ja isto potpisujem Saru, sretno svima, aTTikki posebno kad vidim tvoj potpis srce mi se stisne od srca ti želim da ugledas super betu.
Saljem zagrljaj svima.
hvala frcka nism znala....pa još i to![]()
jutro poslusujem vas sa kavom, cajem, nesom , cappucnom i sokicima, meni treba jedan sokic za probavu. Mona dobro nam dosla i da bude uskoro veellikka beettaa!!
Čestitam novim trudnicamai šaljem
tužnicama
Sutra idem na 1FM.... pa ćemo vidjeti što se događa
Cure za sve što vam treba, posebno čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikic tebe sam preskocila da ti je ovo zadnje i da tvoja bude velika!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ovaj put bude posljednji i da nas razveseliš sa velikom betom!!!
ljubilica tebi također~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno!
sandra sretno na 1fm!
ostalima želim isto velike bete i uspješne postupke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tužnicama veliki![]()
Tikki, frcka, mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalenaza srceko...
e da i rekla mi danas dokica da kaj nisam ponovo vadila betu - tak da Snupi viš da je dobr da si vadila![]()
linalena pa koliko puta se beta vadi? najbolje da i ja izvadim jos jednom..![]()
Linalena![]()
Zelim svima uspjesne postupke i velikee bete!!
Tuznicama velikiii
Mi idemo ponovno na inseminaciju ovog mjeseca..prirodnjak... treca sreca![]()
bravo linalena, a ha sad se mucite sa vađenjem beta, bitno da sam ja neki dan ispala crna ovca kaj sam vadila betu 4 puta!![]()
tikki, piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
ljubilica sretno u četvrtak!
Sandra,sretno sutra,drzim ti debele fige
sandra sretno na 1.fm i nek ovo bude dobitna kombinacija![]()
Linalena za maleno hrabro srce!!!
Sandra1971, sve vibre svijeta da si nam za 2 - 3 tjedna trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Snupi, sad je red da nam i ti objaviš srce/srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba!
Linalena za srce!!!
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Frćka i tebi za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!nemoj me ljutit,znaš da se trudnice ne smiju ljutit![]()
I ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!! !!![]()
linalenaza
Sandra, generacijo, mislim na tebe...
ostalima AltGr+1 za što god vam treba