lottos
~~~ za dobitni postupak.
je li ovo prirodnjak?
lottos
~~~ za dobitni postupak.
je li ovo prirodnjak?
Drage moje dame, toliko je novosti u jednom danu da ne mogu niti pohvatati na brzinu sve...Jako sam sretna što su sve lijepe novosti, što kreću novi postupci, što je tulum u labu bio odličan, što ste mi tako hrabre i pikate se bez problema... Ma vi ste zakon!!!!!!
Draga Piki, tako mi je drago da si konačno dočekala svoj stimulirani postupak!!!!!!!!!!! Želim ti predivnu, veliku betu u veljači!!!!!!!!!!!
Svima vam šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mislim da kasno šalju da budu sigurni da je sve uredu i da ne šalju da se vadi svaki drugi dan bespotrebno jer npr. 14 dnt mogu biti dobre bhcg i oko 100 al opet i nemoraju ovako ako te pošalje za 19 dana onda mora biti bhcg već dosta visoka da bi bila uredu sve ove male odmah ukazuju da nešto nije kako treba i onda ih treba ponavljati svaka 2 dana.
Ali naravno mi to teško možemo izdurati i rađe ćemo vaditi nekoliko puta nego čekati 19 dana
Jutrooo !
Kavica!
Hope kako je , jesi li išla na hitnu ?
Sijecanj je zasad jos prazan, u to ime saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ dragim luc i hannah8 za duplanje bete!
Curem ako imate ikakve info o ikome na listi, slobodno mi pisete na pp. Trudim se pohvatati sto vise, ali cini mi se da neki predugo stoje na istom mjestu na listi...
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
luc, PFC Prag, 1. AID 28.01.
hannah8, PFC Prag, 1. IVF 29.01.
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 04.02.
inna, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 01.02.
medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) 03.02.
jejja, Ri, 1. IVF 19.02.
Nela84, SD, IVF (nakon 2xAIH)
ivka13, Vg, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF); kleopatra, SD, IVF¸ bmaric, PFC Prag, 1. AID
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); kleopatra, SD, IVF; inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD); piki, VV, IVF (nakon 1xIVF), MAMI 2, Petrova, 1. IVF¸ ljubilica, Petrova, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI); bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); clematis, VV, 1. IVF
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Anemona (VV)
Bubimitika81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
Lotta81, Vg, 1. IVF
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
mima32, SD, 1. IVF
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); magy7, Ri, sekundarni IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 1xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly,, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Hvala na listi..evo transfer je u petak..očito me čekaju blastociste...![]()
zeena, čestitam na maloj princezi!!!
Mary123 sretno!!!
Bubiza listicu!
Htjela bih samo reci da je dosadasnja praksa bila da trudnice idu na listu trudnica sa pozitivnom betom. Neke cure vade betu samo jednom, neke vise puta, i mislim da se nije cekalo ponavljanje, osim ako to sama forumasica zatrazi. Neka me ispravi netko ako sam krivo napisala.
~~~~~~~~~~~~~ svima da lijepo i kontinuirano punite liste trudnica![]()
maco znam, ali to su curke koje se ni ne javljaju ovdje, a cekam i zelje na ceskoj temi... nisam htjela na svoju ruku, strah me negativnog copranja... na iducoj ih definitivno stavljam gore!
bubekice možeš me sad izbrisati sa popisa Hrabrica i čekalica koječega sad sam napredovala
Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala na brizi,nisam bila na hitnoj bila sam opet kod svoje dr i ne moze mi dat nista rekla je da nastavim sa sirupom i cajem i
naravno morala sam je pitat jel bi mi pluca poslusala jel to njoj nije palo na pamet samoj i rekla je da se cuje kako hraplja dok disem al ona musli da je to od sekreta...nista nastavljam sa sirupima i nadam se da ce proc sto prije
svim pikalicama,betocekalicama~~~~~~~~~~~ za velike bete i ostalima za sve sto vam treba
MM jel mi vjerujes da sam to primijetila cim sam okeljila listu (nakon 2min doduse), al sam vec promijenila u svom dokumentu
hope31 ~~~~~ za ozdravljenje!
Bubi hvala na listi, kak je to lijepo, vidjeti se tak negdje,
Usput , jucer mi frendica dala stopericu, nisam nis osjetila , nadam se da bu sve ok
Hope pa ta tvoja dok, baš i nije normalna, da joj samoj ne padne na pamet poslušat te , koma.
Mary za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja na listi
Zvala danas petrovu, u nedjelju u 7 i 15 na uzv.
Hope- ne vjerujem da te ne zeli poslusati,pa ti si trudnica...hellllooouuuu??? A i da nisi, mozda stvarno trebas neku terapiju..ja bi trazila neko drugo misljenje...predugo ti to traje.. Zelim ti da sto prije ozdravis..saljem hug
Bubi- lipa ti je lista! Puno nas ima koji cekamo postupak, bit ce veljaca puuuuna trudnica!!
Pa iskašljat ćeš dušu draga
Ne želim te plašiti, a što ako imaš upalu pluća, bronhitis, bilo što što se može prevenirati/liječiti a ti na čaju.
Možda ti je liječnica vrhunska stručnjakinja, al baš da te ne pošalje ni na kakve daljnje pretrage nakon mjesec dana mučenja, da ti presluša pluća tek jer ti inzistiraš na tome... meni to nije jasno.
(Zvuči mi kao i ona šlampava liječnica kod koje si išla pa ti rekla da beba nije dobro)
Imaš li neku vezicu u nekoj bolnici (možda i izvan Vukovara, neki stručnjak, ili privatnik), da ti da svoje mišljenje.. pored mišljenja tvoje liječnice. Ili u konačnici možda suprugova liječnica primarne prakse (ako nemate istu), ili od roditelja, ili susjede. Bilo tko
Samo što prije ozdravi, ljubim, grlim!
joj hvala ti draga puno na tvojim rijecimapa kod nas je iskreno zdravstvo koma prvo imam sokove sa ginekologivom koja me jos ni jednom nije poslala vaditi krv a ulazim u 20 tjedan,a ono da ne spominjem sto je bilo.u petak idem na pregled pa cu je bas pitati,jer sad na uzv idem privatno u Vk..a za ovo isto strasno nije mi ni grlo pogledala a za pluca sam morala pitat da li bi mi htjela poslusat,sad bas pricam s muzem i rekli smo ako do petka ne bude bolje idemo na hitnu..a sto kazes vec sam dusu iskasljala
![]()
Ajme Bubek oko sokolovoDodjem se prijaviti , a ono ti već stavila listu i mislim si kako sam zakasnila.. A ja već gore
U petak prva FM
Hope nadam se da ćeš se čim prije riješiti ovih problema ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svim ostalim rodama želim da su čim prije medju trudnicama, ako već nisu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Jutro svima
Evo da i ja jednom posluzim nesto kavica,kakao,sve vrste caja pa se posluzite![]()
Jutro !
Ja ću kavicu !
Hope kako je ?
Lootos za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Cure koje ste već duže u postupcima, kako to ide sa vraćanjem zametaka, tko odlučuje koliko se vraća ?
[QUOTE=MAMI 2;2331185]Jutro !
Ja ću kavicu !
Hope kako je ?
Evo draga kao da je jutros malo bolje,vidjet cemo jos,malo kao da se smirio kasalj al najgore je nocu onda me najvise muci
Jutro! Hope hvala za kakao!drago mi je da ti se bar malo smirio kašalj... Nadam se da će stvarno brzo prestati.
Bubimitka, neka sutra već na fm sve bude odlično, a onda i dalje... Sve do velike bete!!! Sretno!
Lottos, za što manje boli i što više lijepih js!!!
I svim curama za sve što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro draga hope31, a dobro i divno jutro i svim curama na ovoj temi.
Hvala na kavici, baš paše
Liječnik predlaže a ti i dragi se složite ili ne složite![]()
Ja to zamišljam ovako:
Možete inzistirati na vraćanju manje (npr liječnik predlaže 2 a vi želite jedan - ne može vas odbiti, mora prihvatiti vaš prijedlog), ili možete inzistirati na 2 (a on predlaže 1 - tu bi već mogao odbiti ovisno o vašoj dijagnozi, situaciji, zdravlju)
Tako jeeee!
Sretno!
Evo me
Prezivjela, bilo je bolno znate vec i same, dobili smo dvije js, zvat ce me kad cemo na transfer, subota ili nedjelja je rekao,
Lottos~~~~~~~~za tulum i da sto prije prodje bol
A nadam se, ak se oplode obe stanice vracamo dve mrvice , e sad se molimo
Hvala curke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Pusa
Evo da svima posaljem trudnicke prasine************* i puno pozitivnih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~
Hope~~~~ da ozdravis cim prije
LOTTOS ~~~~~~~~ za tulum u labu i plodan vikend!
lotos sretno-
i naravno svim curama za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()