Ruthy,hvalaaaa tiiii...haha ma bjezim od klime
Cure drage sretno svima i da vam bude uspješno.
Ja u petak na transferu, sestra kaze da sutra odmrzavaju jer su morule pa da do petka dodju do stadija blastociste, joj baš me strah neznam kako jeli ima slučaja da prilikom odmrzavanja ppropadnu, baš me strah ja se nadam da će biti sve ok., ma mora biti., big hug svima.
Tonkica drzim fige!
Cure kod mene promjena plana...ipak IVF-prvi put...u petak punkcija..ali samo jedna js...
Cure molim vas za savjet sto popit prije punkcije???
Didi bravo, nek je sa srećom!
Ja sam sat vremena prije punkcije pila jedan neofen forte i nije me bolilo, mali pik, malo pritisak, ali manje nego kad dobijem M!
Neke cure su uz to popile normabel!
Sretno još jednom!![]()
Tonkicada malci budu borci
DiDi ja nikad nis nisam popila, izdrzljivo je, sretno i ~~~~~~~~~~ da dobijete j.s.
Betocekalicama, curama na stimulacijama, punkcijama, transferima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve budu uskoro trudne
Ljudi ja cu stvarno poludit do ponedjeljka za taj 1.uzv..ko zna sta se desava u maternici, valjda je beba tu, nadam se da se razvija, da kuca srceko...joooj... Samo muke si zadajem..
DiDi446,tonkica~~~~~~~~~~~~~~~sretno u petak
nama betočekalicama,curama na stimulacijama,punkcijam na transferimapuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dido super, neka ti bude sretno i uspješno, ja nisam ništa popila jer sam dobila poluanesteziju pa nisam ništa osjetila osim neku nelagodu, ne brini nije strašno.
Vatra draga nemoj se briniti bit će to sve u redu, još malo i ponediljak je tu brzo će to proći.
Hvala vam na podrsci!!!! Lakse je uz vas!!
popit cu neki ibrufencic prije pa kako bude![]()
Vatra jos maloo izdrzi i ne brini..sve ce biti dobro!!!
Svima kojima treba ~~~~~~~~~~
DiDi446 a u kojoj bolnici si? nama u petrovoj daju neki apaurinček i onda nastupa nirvana
ja sam prije hsg-a popila na svoju ruku nrufen 500 i normabel. neznam kako je kod punkcija na svoju ruku
DiDi446 sretno s punkcijom! Ja sam oba puta popila ibrupofen i normabel (rekli su da smijem). Što se tiče boli, mislim da nije puno pomoglo-više je pomoglo tome da ne paničarim i da budem opuštenija. A bol je izdržljiva i kako god da bilo-prođe![]()
Vatra, zbilja ti se divim na strpljenju s uzvom!!! Mi smo u istoj fazi i ja sam već 2 puta bila i već me opet lagano kopka "da li je sve u redu", mogu si misliti kak je tebi...iako vjerujem da JE sve u redu i da će te uzv jaaako razveseliti kad vidiš srce/srca kako kuca(ju)![]()
Na sv.duhu sam...ma nitko mi nista nije reko,cak nisam ni skuzila na prvu da je IVF u pitanjuhahaha..bas su me iznenadili...ma ja cu neku tableticu popit pa da mi bude lakse ako nista drugo haha
Jos jedno pitanjceee ..jesam dosadna...danas mi je js 16mm,endo 7.....i veceras u 22 pikanje( ovitrrele) jel mozda prerano,da li je js dovoljno velika?
meni je u pon bila js 15,5, endo 8,5 (ak se ne varam) i sinoć sam dobila štopericu tak da smo tu negdje.
pa nazovi gore na humanu i pitaj za lijekove da ne bude ti popiješ i još ti oni daju dodatno
i ne zaboravi dragog povesti!nadam se da ste mislili i na apstinenciju
Posljednje uređivanje od ljubilica : 17.07.2013. at 11:13
Nazvat cu i provjerit za svaki slucaj!!!
hahahaha kakva apstinencija...od utorka do petka dovoljno?
![]()
A kod dragog spermio varira...mislim da je ovo ok...kako kazes taman svjeze![]()
Valjda ce biti dobro!!
DiDi sretno na punkciji! I mali ispravak, nije js 16 mm, nego folikul u kojem se nalazi js![]()
Za punkciju 1 JS vam stvarno ne treba nikakva tableta, čak je bolje ne piti jer vam može produžiti krvarenje nakon punkcije.
Tako sam ja u prvom prirodnjaku mrknula 2-3 voltarena, pa curila danima, drugi put nisam ništa - niti je boljelo, niti krvarilo.
što se tiče voltarena; kad je prije par god mojoj prijateljici pukao čir na dvanaesniku i povraćala krv, na hitnoj su ju prvo pitali da li pije voltarene i ketonale? naravno da je pila zbog bolnih menstruacija, al više ne pije. znam da su dosta jaki i da pomažu ali isto tako mogu pojačavati i krvarenja kao što i sama kažeš
tonkice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem za uspješno odmrzivanje i da se eskimići lijepo smjeste kod mamice!
DiDi, sretno na punkciji,neka bude kratko i što manje bolno i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stanica bude puna i lijepo se dijeli u nastavku!
Sandra,veselim se izvještaju sa prve fm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
ljubek,nek te dobro omame sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super duper stanice!
Dragim betočekalicama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mi danas bili kod dr,imam lijepog folikula od 18mm,ovulacija će uskoro...Doktor je predložio da možemo u FET ovaj ciklus ali mi je na knap s poslom,pa odgađamo za iduči ciklus.Još maaaalko i nama vračaju našeg eskimića![]()
Cure svima puno sreće
žužy znaš moje izvještajeja pitala jel ima što, kaže on ima, ima.....
eto![]()
sutra ujutro opet FM i vađenje krvi, al mislim da sam na punkciji u subotu.... to je kod mene u 10 dana sve gotovo![]()
sandra jesi u stimuliranom ili prirodnom ciklusu?
368 Beta 18 dnt
ana 03 beta se dupla, ali je i dalje jako mala. sto su rekli doktori?
Sandra,ma bitno da ima štoSretno kooooka!
ana,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaj veli dr?
Posljednje uređivanje od žužy : 17.07.2013. at 15:15
ljubi na klomifenima sam bila od četvrtka do jučer, danas ništa...
Sandra1971 želim ti puno sreće!
sandric navijamo za tebe! ana kaj su doktori rekli za betu?
marincezg sigurno se vidimojoš da znam koja si, jer nas je danas bilo dosta... (nas 16-ak sam prebrojala do 8,00 dok nisam otišla)
![]()
Ja je više ne vadim sigurno. Bila sam u ponedjeljak na uvz bolio me desni jajnik koji je povećan.
ništa sad stašno. Endometrij mi je 21 jedino sam to zapamtila. I uvz sljedeći tjedan... Šta dragi Bog da tako će nam biti. Samo meni ni u prvoj trudnoći betica nije bila ekstremno velika A blastice s bile... Vidiim da imaju nove čekalice kojim želim punooooo sreće i uspjeha...
sandra i marince ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ klubašice moje sretno
anao3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~onda da se sve sredi do sljedećeg UZV i pokaže točkica
Ruthy... B.nije bilo...doktorica je pogledala i samo rekla vidimo se u petak..kako to sve brzo ide tek kad sam izasla sam pogledala papire i vidjela sto pise...a trebo bit Aih...ne zalim sepopit cu svakako
![]()
Ana drzim fige!!!
Sandra puno srece!!
Ana sta reci, pa nije bas velika a dupla se..drzimda se sve dobro zavrsi jednim malim smotuljkom
Bubekiceeee???
Cure u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da rasturate i objavite trudnoce
I Sandra sreetno... da bude cim vise js!
Ruthy milaa hvala! Svakako cu popit jedno i drugo...bar necu bit nervoznai ja se nadam da ce bit super
![]()
ljubim
jutro komadisendvič i čaša jogurta
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled
čekalicama, pikalicama, onima koje će si danas malo prilegnuti i raskrečiti noge najviše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
pusa velka
Jutro! Evo tko moze nek mi se pridruži na kavi do 10,30castim i estrofemom od 2mg
![]()
Jutroo!
Ljubek,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro prejde danas!
suzy.s,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!
Sandra,taman fino polako dojdeš do Kc do pol 11 pa si moremo skup kavicu spiti!I svaka jenega estrofema![]()
Žužy bas bi mi godilo tvoje veselo društvo!!! :D ovdje na terasi 3,5 zuba i njih 4 svi duplo stariji od mene (osjećam se kao djevojčica)