Tigrice, čestitam![]()
I ja cu jos jednom za seficu nasu i njenog malog lavica![]()
Tigrice, jeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Baš si mi uljepšala ovaj dan!!!
![]()
za početakza tigricu i njeno
a onda svima ostalimaza dooooobro jutro!!!!
tigricalbravo za srculence!!! Nek je sve školski do dolaska smotuljka!
tigrice bravo
cure dobro jutroi ventilator na najjače, sladoled i lubenica se hlade, ručak se ne kuha jer je ostalo nekaj od sutra.
tigrice, veselim se! zelim ti skolski sve do poroda (i porod naravno)
tigriceza srce i najdivniju trudnoću!
eto, ošla nam još jedna maratonka... razrijeđujemo se, ha?!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 07.08.2013. at 11:30
Čuj Sneki, mi vanjske koje smo hodočastile u ZG na šetnju za plodnost smo većinom zatrudnile - iz RI nas 4, iz VŽ njih 2 - tako da nemaš brige![]()
Bogme da iz prošlogodišnjeg auta kojim smo išli na šetnju plodnosti od nas 5 sad su 4 trudne i to sve pa mogu reći maratonke, s tim da Lucija83 baš nije bila puno aktivna prošle godine
Tigrice, čestitam nai želim ti školsku trudnoću do kraja!!
tigrice draga, napokon, cestitam
ajme sta veseli kad maratonke pokleknu, poanta je da treba ici na setnju
cekam da sankerica rodi pa ce opet navecer tocit rakiju
Tigrice cestitam!!! Wiiiiii
Ja sam jucer vadila sve hormone,i 17.9 na konzultacije za postupak!
Svim curama puno ~~~~~~~~~
Curke, kakve su vam menge nakon neuspjelog postupka? Mene ova trenutno izludjuje. Prvo, jedva je krenula, pa je krenula kao iz kabla puna 3 dana. Za mene apsolutno netipicno, al ok popila sam skoro 3 kutije estrofema pa mozda nije ni cudno. Medjutim, danas smo se keksnuli (mislim da mi je 5dc) jer etoi kad sam kasnije piskila i obrisala se na papiru je bilo neka 2 ugruska
Sorry sto sam tako zorno predocila al eto, to mi je nesto novo![]()
Neka ste vi meni trbušaste sve nitko sretniji od mene, a za moju prošlogodišnju neaktivnost krivite moj posao jer stvarno me zeza u zadjne vrijeme, i da nikad neću zaboravit onu šetnju dan nakon punkcije, mislila sam da ću crknut od bolova ali svejedno sam išla, i srce mi kao kuća što se dogodilo toliko predivnih trudnoća da vam ne mogu opisati!
Sretno svim curama!!!
Bila na prvom pregledu, imamo jednu mrvicusve je u redu, nema još otkucaja jer je rano danas 5 tjedana i 5 dana, za tri tjedna opet. Pozdrav svima
evo jedne brzinske liste, nadam se da nema previse gresaka.
cestitam hannah8!
nema me do 26.8., bjezim iz hrvatske bez kompa, zelim vam svima ugodan ostatak ljeta i uspjesne postupke/cekanja/iscekivanja/spontane trudnoce. veliki
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
Čekalice bete~~~~~~~~~~
meki, PFC, IVF (nakon 1xAID, 1xIVF, 1xFET)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
zoki28, Cito, FET (nakon 3xAIH,2xIVF/ICSI, 2xFET);
ON-GO
8 i 9/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; arlena, VV, 1. IVF;
bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET);
lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET);
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET);
Loly, Cito, IVF /ICSI (nakon 4xIVF/ICSI, 1xFET);
MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
miny, PFC Prag, FET; mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); Noemi, VV, 1. IVF;
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); s_iva, IVF (nakon xxIVF);
saan, VV, 1. IVF; sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF);
sanjam, Vg, FET (nakon 1xIVF); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
tikki, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 2xFET; 1xsekundarni IVF/ICSI);
tina_julija, VV, IVF/ICSI/TESA (nakon 1x IVF/ICSI/TESA);
valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF)
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu); nova21, VV, 1. IVF; Dalmašica, VV, 1. IVF
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, Anna1, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, TinaB, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Bubekice sretan ti put! Mozak na pasu i uzivaj!![]()
Mare sta ne ide on na GO u 8 mjesecu?
Ha, ha , neznam jel smijem priznati, ali a haCuj nitko da krene iz one stare ekipe pa evo ja da probijem led.
Neznam kad je na go, nisam ga ni zvala. Cujem da nema neke navale kod njega pa se ne ceka, a meni se svakako ne zuri. Zanimalo me da li ima ko da se sprema pa da se sjetim kako to ide![]()
Jutro svima, evo dijelim kavicui rakijcu jutarnu
, pa neka uzme tko god đto želi ili može
Mare posaljes mu sms pa on tebe nazove..tako ide kod njega..
Kaduna ja sam na ocijedjenoj naranci i limunu..to mi tako pase ujutro..
jutrooo
he, Kaduna kad nudi, onda nudi pošteno
ja ću ipak samo kaficu
mare157, he, ima nas dovoljno ludih koji su išli i na treće![]()
Lijepo je ovdje vidjet staru ekipu, drage i hrabre ženice......
Pratim vas..... <3
Ginger drago mi je. Nedavno sam rekla prijateljici da cemo krenuti na drugo, a ona skoro pala na dupe. Pita da li sam luda. Kaze sta opet ces sve "ono" prolaziti?? A ja ne kuzim kako ljudi ne razumiju da nema drugog nacina da imamo djete osim "onog" i ako hocu dvoje ili poludim pa pozelim i trece, morati cu vjerovatno to napraviti uz pomoc MPO.
i onda mi mozak uopće ne radi i tek kad sam objavila post vidjela da je kavica i rakijica bila ponuđena jučer![]()
tetadoktor
mare157, znam o cemu pricas
oko nas svi padaju na dupe kad vide da sam trudna - ono, pa vi cekate trece?!
i padaju u sok od cuda!
a ti koji se cude niti ne znaju da smo za svako dijete morali ici na ivf
ja si mislim, e da samo znate...
a oni koji znaju se malo cude, al vecini tih je super da ne odustajemo unatoc svemu
a ima i onih koji znaju sve i misle da nismo normalni...
ginger,meni je to super šta idete na treće i neka vam je sretno!!!!!!!!!!ni mi nećemo stat na jednome,kad dođe vrijeme idemo u borbu za drugo ipak ih još 6 imamo zamrznutih a i da nemamo išli bi sve ispočetka! mare157 samo hrabro!!!!!!!!!!!!!!
Ginger i meni je super sta ste isli na trece..s obzirom da smo jos mladi nadam se da ce i nas scenarij biti takav, oduvijek sam govorila da bi tijela imati troje djece.. Tko zna...
I mi smo za troje djecice, samo da se nekako "odcepimo", da stigne prvo i onda imam osjecaj da ce sve krenuti po redu i programu kak se kaze
![]()
Ginger i meni super što čekate 3. al ja sam rekla mm da više ne želim ići po bolnicama mi smo potrošili skoro 10 godina da bi začeli 1. dijete, pa je to onda sasvim druga priča, previše sam vremena provela po odjelima humane, svaki put punkcije i stimulacije ispočetka jer nismo imali sreće sa zamrznutim embrijima...ako se desi prirodno možda nakon ovog super ako ne mislim da ćemo biti i više nego zadovoljni i s jednim dijetetom premda sam uvijek željela recimo dvoje djece.
Mali Mimi kuzim ja o cemu pricas
I uopce se ne cudim sto tako mislis
Ne cudim se ni ako netko ne zeli imati vise djece, a nije imao problema sa zacecem
Meni su smijesni oni koji ostanu u soku na spomen treceg djeteta (a niti ne znaju za mpo pricu, sto bi tek bilo da znaju)
Svjesna sam ja da smo mi imali srece, i to jaaako puno
Prva curka je dosla iz treceg pokusaja (drugog et-a), druga curka iz prvog
A ovo maleno sto me sada u buseku lupka se primilo iz drugog pokusaja (a prvog et-a)
I to sve u relativno kratkom vremenu
Tko zna kako bi bilo da je sve to duze trajalo i teze islo, jer svatko ima svoj prag i svoje granice
Ja sam za ovo trece bila spremna za jos jednu stimulaciju, ostalo bi u obzir dosli samo prirodnjaci
I eto, maleno se ulovilo iz prvog prirodnjaja![]()