Ginger nakon koliko si ostala trudna s drugim djetetom, nakon godinu dana?
Ginger nakon koliko si ostala trudna s drugim djetetom, nakon godinu dana?
curka je imala 15,5 mjeseci kad smo krenuli u postupak koji je bio i uspjesan
a prestala je cikiti sa 14, sama od sebe -to me inace brinulo, al samo se poslozilo
jest da sam ja skoro dva tjedna plakala jer ona vise nece i nije pomagalo sto me muz tjesio da sad mozemo mirno u postupak![]()
Ginger lijepa je ova tvoja priča, 3 dječice stvarno je predivno imati. Nadam se da će se i nama osmjehnuti sreća u postupcima.
Veliki pozdrav svima
Napokon se godišnji bliži kraju, pa će ove naše stranice "živnuti"......nadam se da ste se odmorile,skupile snage i strpljenja.....i da krećemo u nove pobjede
Svima![]()
i puno sreće
Mi čekamo vješticu (kraj mj) pa se vidimo -veselimo,radujemo,isčekujemo....
Citam vas stalno, ali nazalost listu ne mogu keljit s moba, ocekujte je tek 26.8. Mi isto cekamo m, negdje u prvoj polovici 9mj i startamo!
Saljem puno pusa iz Francuske!
bubekica pusti sada listu i odmaraj(zaslužila si
)
a sad kad krenemo i nagužvamo se imat ćeš i previše posla s praćenjem i sastavljanjem novih
sretno curke koje pocinjete sa stimulacijom!
Eto mene samo da uletim i pozdravim...bila danas na VV kao na pregledu prije FETa....planirala sam ga idući ciklus....
ali sve je proslo ok, tako da me doktorica ubacila odmah. Danas sam i krenula s Estrofemom pa cemo vidjeti u slijedeći ponedjeljak![]()
Jedva cekam 9 mj da ovdje opet postane veselo!!
Strasna ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan fet!
oživjet će opet tema! Sretno cure!!! Nek jesen urodi plodovima!
Strasna sretno! Nadam se da ce fet biti uspjesan
jutro komadi
strašna za fet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da se brzo brzo užari tema
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude uspješno!!!!!!!!!!!!
Lijepi pozdrav svima,konačno i ovdje malo života!
Prvo jedna kratka za živjeli,a potom kavica za ugodan dan
!
I puno,puno sreće našoj Strašnoj,![]()
Poslužujem seživjeli......
može može....
Strašna nek ti ovaj put bude dobitni.....
pratim te....pa onda tvojim stopama (a i zanima me koliko se ide često na pregled od 1dc do FET)
Strašna da ovaj put bude sretno![]()
Pozdrav svima nakon dužeg vremena!
Godišnji je gotov, a jesen mi je još iz školskih dana ostala kao novi početak. Pa nadajmo se da će nam svima biti sretan! I da ćemo zatrpati listu novim, urednim trudnoćama!
Moj plan je krenuti u postupak za cca mjesec dana, nakon što obavim obradu i dobijem nalaze.
Sonja, žao mi je zbog 19=O
Strašna ~~~~~~~~~
Bubekica, uživaj u F!
Vidim da Linalena dobro gura, i neka tako i nastavi!
Svima ~~~~za sve što trebate!
drage moje.
svimaza sve šta vam treba.
ja malo odmarala,uživala u moru i kupanju,sad čekam da dobijem mengu i da krenem sa stimulacijom.
jedva čekam
nadam se i molim da nam jesen bude sretna
Hvala vam svima, a orhideja. ja sam bila na pregledu 3DC, rekla mi je da dodjem na 11DC i da ce mi onda rec kad ce bit tranfer..ako sve bude ok![]()
Evo i nas s godišnjeg. I krečemo dalje lagano. Prvo konzultacije pa čemo onda vidjeti dalje...
Strašna sretno
kako sam ovu kratku danas promašilau to ime nova runda....
Cure, za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iako mislim da i ovdje još jednom moram napomenuti da situacija u državnim klinikama stvarno nije bajna, nadam se da će se i u tom pogledu situacija poboljšati.......... inače nam se nažalost nastavlja ona "loše nam se piše".
Para je sve manje, liječnici nažalost uglavnom šute, lijekovi se slabo dijele, stimulacije su sve slabije, manje je jajnih stanica, manje embrija i samim time nažalost manje trudnoća...........................
Posljednje uređivanje od Kadauna : 20.08.2013. at 16:29
Strašna sretno u FET!
Ja čekam M sad svaki dan (do kraja tjedna bi trebala doći) i onda počinjemo s postupkom...
Još nisam lijekove kupila, to se spremam sutra malo istražiti isplati li mi se do Slovenije ili tu kod nas u ljekarni. Jel netko možda nedavno kupovao puregone, pa ako ima neka saznanja?
Po Puregone se isplati u Sloveniju, bilo je upola jeftinije. Osim ako su ovi naši snizili cijene nakon ulaska u EU, što mi se ne čini vrlo vjerojatno.![]()
Tikki ja sam nekidan u Cito kupila puregon od 900 i platila 2400 kn.
u Sloveniji je puregon od 900 IU 210 eura, jedino moraš prvi put doći, naručiti i ostaviti polog, a nakon par dana doći po njega. ovdje piše malo šire o tome
http://forum.roda.hr/threads/62220-G...i+najjeftiniji
bok cure!
evo mene s jednim problemom! spremam se za fet 9 mj. i sad mi je otkrivena hiperaktivna štitnjaća dali neka od vas zna dali to smeta za fet'''?????? inaće nalaz mi je t3-normalan ,t4 -povišen29,9 a TSH ful nizak 0,01 ako neka ima iskustva molim odg.
Suzy.s ja nemam pojma.s.tim hormonima ali ima ovdje dosta cura s problemima stitnjace pa ce se sigurno javiti
Tina julija ~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!!
Polako se tema budi, postupci pocinju i bit ce luuuuudilo!!!![]()
pozdrav cure.
vidim da je veselo ;
Strašna - sretno!!!
tina_julija - drzim fige..
cure sretno sretno sretno,nek nam jesen bude plodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popila u nedjelju zadnji duphaston, čekam vješticu a nje nema ni blizu
pozdrav svim, i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretnu i plodnu jesen
Bok cure, želim svima sreću i uspjeh koje se spremaju u postupak!! Neka jesen bude plodonosna!!!
Imam jedno pitanje, pabi molila da mi odgovore one koje znaju : ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?
Jutro! Prvi gonali odradjeni..~~~~~~svima pogotovo da pozurimo menge i da sve budemo trbusaste!!
![]()
Jutro drage moje,vidim da je krenula jesenska lavina,pa saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~za najplodniju jesen!!! Ja jos na moru al vec mi se povraca od pomisli da cu na briseve,i vec sada znam da u meni ima bestija...i muka mi je od svega,i sam Bog zna kada cu i da li ikada vise u postupak,a samo nova trudnoca bi mogla ublaziti ovu nesnosnu bol....!Puse s prekrasnog Peljesca![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 22.08.2013. at 09:33
Mury draga,prvo veelika pusa tebi na zbilja prekrasnom Pelješcu!Mi bili predlani u Vignju,jako jako lijepo...
A onda ti šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za više pozitive!da beštija nema i da mirno ideš u ovaj postupak!A onda ćemo nastaviti s vibricama za miran transfer,za lijepu beticu,za jako srčeko,što bezbolniji porod...
Sad uživaj još malo na odmoru!
Svim curkama koje su krenule,šaljem puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da popunimo taj dugo čekani jesenski vlakić sreće!