Lottos, da se obje oplode pa da za koji dan čuvaš svoje 2 mrvice!!!!!!!!!!!!!!!! I hvala bogu da znamo za što pretrpimo tu bol! Sve za naše srećice!
Lottos, da se obje oplode pa da za koji dan čuvaš svoje 2 mrvice!!!!!!!!!!!!!!!! I hvala bogu da znamo za što pretrpimo tu bol! Sve za naše srećice!
Jutroo !
Mary za transfer danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
mary, legal, hannah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke hvala na vibricama..evo ja jedan dio odbrojila...sada brojim do bete...šaljem veliki pozdrav iz Petrove i obavještavam vas da sada čuvam dvije blastociste...![]()
bok curke!!
ja danas vadila betu.... i toliki sam pehist da je u baš danas u bolnici krepao aparat koji očitaba hcg u krvi... tako da čekam nalaz do ponedeljka........
Hvala curke na vibricama, navijamo za tulum u labu
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i molimo za veeeeeliku betu
Sirena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tebe a i sve kojima su vibre potrebne
Kisi kisi svima
Pa sta je ovo, popodnevni spavanac
Posluzite se sa kavicom poslije rucka, mmmm meni pase
Dr. me jos nije zvao pa neznam za transfer kada je, subota ili nedjelja, ustvari si sad razmisljam nije cekanje od transfera do bete , nego vec od punkcije do bete krece ludo cekanje, nadam se da ce tulum u labou donjeti lijepe vijesti
Sirena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !
LOTTOS ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odličan party i miran transfer!
sirena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku beticu!si radila kakav testič prije?sori ako mi je promaklo.
mali mimi jaoooo koje pre predivne vijesti.Čestitam od srca i želim ti lijepu trudnoću.... sretno sretno
Beta 574!
Jos ne plesem happy chicken dance jer poucena prijasnjim iskustvima znam da je ovo jedan uspjesan korak a treba ih jos odraditi puuno. Svejedno sretna sam.
Svima puno pozitivnih vibri za sve sto vam treba. I meni treba za duplanje.
Ti ne plešeš, ali ja ću za tebe i zapjevati. Bit će to OK, evo malo još trudničke prašine *********************
Wow legal, ovo je zavrijedilo prekid apstinencije
Neka je sretno do kraja!!
Wow Legal, krasna beta, cestitam! Vidis da je testic bio pospan, prerano si ga radila![]()
Ja stvarno ne kužim te testove pa kako se ta crtica nije bolje poznala?
Još jednom legal čestitam od srca!
Butterfly nadam se da ćeš nam se brzo pridružiti...što želim i još mnogim stpljivim čekalicama![]()
mi smo danas obavili sa 19+2 4D uzv i bili smo vrlo zivahni,ali mama je bila presretna gledajuci malog borca kako mase rukicama i nogicamadobili smo i CD pa ga samo premotavamo,imamo 22 cm i 337 gr i mama i tata su presretni
zelim svima od srca sto prije ovakav scenarij![]()
legal preprekrasna beta i još jedan dokaz da kolko testova toliko ćudi!
Bezbroj ~~~~~~~~~~~~~ i oblačina **************** za duplanje, kuckanjei najljepši susret za 8 mjeseci!
Naravno, istom mjerom i namjerom šaljem šakom i kapom i svim ostalim betočekalicama te onima koje će im se skoro pridružiti!
Vau legal odlicna beta, cestitam i vibram za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Legal beta je super. Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje, srce i urednu trudnoću do kraja!!!
Hope31, super za malenog pozera
I svima ostaim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 01.02.2013. at 21:36
Legal čestitam ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje !
Legalza svaku stoticu bete, hrabro i polako kako kažeš dalje al biti će lijepih jesesnkih bebača
pusa svima i velka vibra
Lottos - kad je transfer? Sretno!
Mary123 - kad je beta? Navijam na najjače!
sirena28 - strpljen spašen, želim ti najljepšu brojku u ponedjeljak!
legal alien - čestitam od srca, neka se beta podupla i bude sve ok do samog kraja!
hope31 - veliiika beba, bravo! Dečko? Jesi ti bolje, splasnuo kašalj?
Ummm beba hvala na kavi. Bas pase. Svima brdo ~~~~~za sto god vam treba
Posljednje uređivanje od anddu : 02.02.2013. at 06:44
beba, svratih na kavicu, pa ako i koji kroasan...
svima šaljem milion AltGr+1 za što god vam treba!!!
Jutro , može kavica i za mene !
beba hvala na kavici, prvo cu jednu tvoju, a onda jednu u RL-u
svima saljem pregrst ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i zelim ugodan vikend!
hvala svima na cestitkama!
ja cu sada polako step by step. nastojim emocije drzati pod kontrolom jer sam tip koji lako odleprsa u mislima...
svim cekalicama kojecega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
e da, pliz uzimajte testove s rezervom. da mi se nije dogodilo ne bih vjerovala. dobro mozda sam mogla kupiti neki skuplji od 50 kn... ali svejedno ako je bazdaren na 25 onda na ovoliku betu treba pokazati pravu crtu.
Jutro
Legal waaaaaauuuuuuu ja cagam umjesto tebe jos koj sat,
U 13 idem na transfer a onda mirovanje bar malo,
Zenske moje, nadam se da je to to, mislim pozitivno, i bit cu i ja trdnica he he he
Jutro curke....ja nikak da se naspavam....stomak me boli...koda sam radila trbušne mišiće....uh.....
Betu ću vaditi 13.2.dan prije valentinova....oće mi biti radno ako mi je 15.2 14 dnt
Lottos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mary mislim da bi ti beta mogla pokazati vec tada ali neki manji broj..tako da mozda da pricekas? mislim cisto da si ne grizes zivce dok onda za dva dana odes opet pa opet..cisto moje misljenje..
pogledaj si tu http://www.roda.hr/article/readlink/2157
Posljednje uređivanje od jejja : 02.02.2013. at 09:51
Mary nije ti to rano još su kod tebe blastice tako da slobodno možeš izvaditi betu 2 dana prije
Mali mimi sta se kod blastica pokaze ranije? mislim kolika je razlika u danima izmedju transfera 3 ili 5 dan? mozes i neki linkic me uputiti da ne objsnjavas. hvala![]()
evo jejja imaš sve na ovom linku
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...fera&Itemid=76
eh da na toj stranici ćeš naći i objašnjenja kad se najranije može napraviti betu, vrijednosti itd.
Lottos, sretno danas na transferu!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice ugnjezde baš kako treba i da nam za cca 2 tjedna možeš tu napisati neku VeeeeEEEEELLLLLLLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIII IIIIIIIIIIIkKKKKKKuuuuuuuuuuuu betu!!!!!!!!!!!!!!
Mary, da čim prije prođe bol u trbuhu i da imaš najsretnije valentinovo sa velikom betom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!