evo mene odradjena prva folikulometrija.
ima jedno 5-6 folikula veličine 10mm. dobila sam puregon i slijedeći uzv u ponediljak
evo mene odradjena prva folikulometrija.
ima jedno 5-6 folikula veličine 10mm. dobila sam puregon i slijedeći uzv u ponediljak
danas mi je tek 5 dan ciklusa valjda zato tek u ponediljak.
jesu li za 5dc dovoljno veliki folikuli-10mm?![]()
Hvala bubekica i ja mislim da je ok.
do sad mi je uvik punkcija bila 12 dc a sad bi tribala onda u četvrtak
Bok curke, evo samo da vas sve pozdravim i pustim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ za plodnu jesen!!! Ja brojim sitno, i jedva čekam upoznati svoju malu mišicu.
Ljubim vas sve!!!
Oću ja prva otvoriti sezonu? Prijavljujem punkciju u ponediljak
Tina_julija kad je tebi punkcija?
Posljednje uređivanje od Loly : 30.08.2013. at 17:21
Loly , tina_julija sretno u ponediljak
ja ću za vama![]()
Sretno nam!!! Mislim da ce mi folikuli sami pocet izlazit van ak ne odem na punkciju uskoro...![]()
danasnji dan je totalno krivo krenuo, prvo s cetrotidom onda na svaki krivi pokret imam melodiju u jajnicima, spremni su za party...
danas se zafrkavam, plakat cu sigurno do ponedjeljka...
![]()
Pozdrav curke!
Evo da se i ja prijavim ovdje.
09/2013 Pronatal,Prag,IVF (do sad 1xIVF,1xFET sve Pronatal)
Neznam jer još što moram napisati?
Svima puno sreće želim!
Cure sretno! Meni ce punkcija najvjerojatnije u srijedu biti. Bas se kuzi da je pocela sezona![]()
Tikki srijeda je tvoj dan.. Sretno svima od srca! Stoperica danas, ponedjeljak je dan d!![]()
sretno cure da septembar vam bude sretan
tina julija sretno za ponedeljak , vidim da imamo istu dijagnozu, pa se nadam da ce biti uskoro i isti potpis.
ja ću vam poslat trudničke prašine da vam donese sreću ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** i da imamo veselu jesen!!!!!!!!!![]()
Helou,!
Loly,tina_julija,lara39+,tikki,za punkciju,neka prođe što bezbolnije i što rodnije!
monika2208,sretno u novom postupku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za open sezon!
Ja krečem sa prvom fm tam negdje za tjedan dana...idemo po smrzlića,nadam se da nas čeka!![]()
željkica,posebnatebi! mi smo se pratile u prošlom postupku,bila si dan ispred mene,baš sam sretna zbog tebe!
curke koje idete u Petrovu- daj nazovite za stanje, ja sam trebala ici na pregled u utorak pa sam jucer zvala i rekli su mi da mog dr nema jer od ponedeljka nema jer štrajkaju!
Ja bum svakak zvala u četvrtak jer mi prva fm pada za vikend.Onda sam i mislila pitati u vezi izbivanja doktora zbog simpozija,da nejdem badava.A bome sam zabila na štrajk,fala na podsjetniku snupi.
žužy hvala na lijepim željama!
Svim curama želim puno uspjeha u postupcima!![]()
Svim curama koje su u postupku puno sreće.
Svima koje čekaju postupak, da ga što prije dočekaju. Nadam se samo da ovaj štrajk neće biti razlog za još odgoda.
Loly mislim da sam tebe vidila u četvrtak kod dr.P
Lara ako si vidila plavusu u crvenoj haljinici to sam bila jaSteta sto se nismo prije skuzile mogle smo u Virusa na kavicu
![]()
StrašnaCure sretno, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim da si to onda bila ti?!
baš šteta mogle smo popiti kavicu.
ja sam danas cila nikakva.sve me boli, a i stomak mi se nekako čudno ponaša.
ujutro prvo vadit estradiol i onda popodne uzv.
Loly, tina_julija, tikki sretno cure![]()
Hvala! Trenutno sam u stadiju guzda mene je struh..jos si nisam nista pripremila, sve odgadjam ali morat cu uskoro...
![]()
Hvala ti, draga!moram priznat da mi je dragi smireniji od mene, prosli put je bilo obrnuto..
![]()
Fala svima i puno nam sriće sutra!
Posebno tebi tina_julija, moja azoo suborko
Ni ja nisam nešto spremna, uopće nemam osjećaj što me ujutro čeka, ali bit će ovo duuuuga noć!
Ja sad u kadu, srediti priju i prije spavanja betadine vaginaletu i u zoru via Split![]()
Loly, tina_julija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cure sretno danas!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{