Stranica 18 od 155 PrviPrvi ... 816171819202868118 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    wtf??? nesto smedjkasto pomjesano s utrogestanom na ulosku. panicking. ne mogu opet reprize.
    ujutro zovem doktora. sad horizontala i nema posla vise.
    jel' ima netko sa slicnim iskustvom a da je sretno zavrsilo?
    psmtr više i tome!

ja imam iskustva s time i previše
    i smeđe i crveno i prava menga
    oba puta rođene savršene curke
    horizontala draga, horizontala, ne mrdaj i nek te dvore

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aha, hvala na kavi

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da zakljucim od jucer. AMH u Steli je 350 kn, ceka se do mjesec dana,ovisno kako upadnete i kad salju uzorke.
    U Breyeru je 450 kn, ceka se desetak dana

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo me, folikuli na desnom jajniku 11,12,12, i ljevom 12,13,13,14, i nekoliko manjih cca 10 mm, na desnom je i cista koja nije narasla od prije dva dana, povećao mi dozu na 4 ampule menopura i u četvrtak ponovo uzv.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

miruj, miruj i miruj...ima svega a moje iskustvo je takvo da sam u 7 tt prokrvarila al baš u pravom smislu te riječi. u glavi mi je nastala panika, ludilo, a prva i najgora pomisao koja nam se u tom trenutku javila bila je da je došao krajjj našim malim mrvama. istu večer uzv i sve u redu (kasnije se jedan prestao razvijat al to nije imalo veze sa ovim), hematom poludio i napravio svoje, a nakon 8,5 mj rodila živog i zdravog mišića. zato hrabro, ima svega, a i ako je tvoj slučaj jedinstven ko kaže da ne možeš biti prva. želim ti svu sreću i najljepši mogući ishod!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

legal alien ovaj moj zadnji post bio je namijenjen tebi!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vrci labor je 260 kn i cekas dva tjedna!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

samo miruj i sve bude ok!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda u krivu si. S cistama ne puste u postupak i daju kontracepciju da rjesi ciste. Zato je meni odgadan postupak, zbog ciste, i dobila jasmine, i nakon njih ostala T spontano jeeeeeej.
    tako mi dr rekao....samo sa čistim uzv-m bez cista mogu u kontracepciju...i tada sprečavaju daljne pojave ciste....imam i napismeno....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jbg tako mi dr rekao......kada sam trebala prije postupka prvo na kontrac...pa sam imala cistu.....pa mi odgodio i tako mi baš piše na amb listu.....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da salju na kucnu adresu, 10ak dana. najbolje da nazoves i pitas. besplatno je, ako nista drugo.
    ja sam čekala 10-dana baš kako si i napisala...poslala uzorak za vv i došao nalaz za 10-tak dana

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    jbg tako mi dr rekao......kada sam trebala prije postupka prvo na kontrac...pa sam imala cistu.....pa mi odgodio i tako mi baš piše na amb listu.....
    to onda valjda ovisi o dijagnozi.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala cure. iscackala sam cijeli forum. ima stvarno toga dosta sa sretnim ishodima. moja prijasnja iskustva nisu bila dobra pa sam mozda malo istraumatizirana i dramim. ginger nadjoh i tvoje stare postove. tvoje me iskustvo tjesi.
    vjerujem da ce sve biti dobro ovaj put.
    sad lezim. uzela slobodne dane kad ih vec imam. sutra ponavljam betu.
    sretno svim cekalicama. ~~~~~~~~~~~~

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Legal alien, kakvo je danas stanje, nadam se da se smirilo, miruj i mazi svoju bebicu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    to onda valjda ovisi o dijagnozi.
    pa može biti ili ovi u Osijeku stvarno onda nemaju pojma....to mi je dr iz osijeka rekao..napisao
    legal alien nadam se da je sve oki,a ostalima sve najbolje želim.....novim trudnicama i čekalicama,ma svima

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Eto i mene cure... ovako bila danas u Petrovoj....
    napravili uzv, na lijevom cistica, desni super, uterus super... Kaže da nema smisla čekati da se riješimo ciste, idemo u postupak... dobila odn. piše dugi protokol... Prvo sad pijem Yaz kontracepcijske 24 dana (kako bi se probali riješiti ciste), onda decapeptyl od tog 24 dana i onda gonali, od 2-4 DC po 3 gonala, od 5-7DC po 2 gonala i 8 DC uzv... pa ćemo vidjeti dalje. Lijekove nisam uzela jel mi glupo tak rano, kaj ću s njima doma, pa sam se dogovorila sa sestrom Irenom da dođem iza 25.02. po lijekove. To je to cure.. krećemoooooo ... mm nije uopće svejstan, ono kao ok, ali nema baš neke reakcije, baš mi je smiješan

Da li neka od vas zna da li bi mogla dobit Yaz ovak samo s papirima iz bolnice, jel mi kao treba privatni recept za njih (i da plaća se oko 120kn, grrrrr) a meni se sad neda kod gin. po taj recept....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

poslala bi ti ja femodene ali sam ih poklonila jer imas sličan protokl kakav sam ja imala u Mbu!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Legal samo ti miruj i sve će biti super

Sanda jučer sam bila na uzv i oba jajnika su čista ko suza,veli dr. savršeno sve.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Legal,lezi i to je jedino sto mozes napraviti..
    Ja sam se donedavno mucila sa izlhevima krvi i evo bebica je tu,raste ko prava..
    Cuvaj se..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Legal, lezi, odmaraj i čuvaj mrvicu, a drugi neka te maze i paze!!!!!!!!!! Sretno!!!!!!!!!!!!!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

u horizontali sam cijeli dan. smirilo se bez povecavanja doze utrica ili uvodjenja duphastona. danas nista.

hvala svima na potpori.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Legal bit će to sve ok ! Samo horizontala ! evo malo čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure na kojoj veličini folikula se ide na aspiraciju, odnosno kad se daje štoperica ?

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj libicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Eto i mene cure... ovako bila danas u Petrovoj....
    napravili uzv, na lijevom cistica, desni super, uterus super... Kaže da nema smisla čekati da se riješimo ciste, idemo u postupak... dobila odn. piše dugi protokol... Prvo sad pijem Yaz kontracepcijske 24 dana (kako bi se probali riješiti ciste), onda decapeptyl od tog 24 dana i onda gonali, od 2-4 DC po 3 gonala, od 5-7DC po 2 gonala i 8 DC uzv... pa ćemo vidjeti dalje. Lijekove nisam uzela jel mi glupo tak rano, kaj ću s njima doma, pa sam se dogovorila sa sestrom Irenom da dođem iza 25.02. po lijekove. To je to cure.. krećemoooooo ... mm nije uopće svejstan, ono kao ok, ali nema baš neke reakcije, baš mi je smiješan

Da li neka od vas zna da li bi mogla dobit Yaz ovak samo s papirima iz bolnice, jel mi kao treba privatni recept za njih (i da plaća se oko 120kn, grrrrr) a meni se sad neda kod gin. po taj recept....
    Ej. Pošto sam farmaceut...pa iz prve ruke...u principu trebaš privatni recept za Yaz i koštaju oko 130 kn. Ali ak nemreš nikak do ginekologa...probaj sa papirom iz bolnice,možda ti prodaju i na temelju toga.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure - pliz help
    danas mi je 11dc, od proslog ponedjeljka pijem estrofem u sklopu pripreme za fet. danima imam sluzi, a sad sam primijetila malo sukrvice. ima netko ideju? panicarim li bezveze?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja mislim da ako pijes estrofem ne mozes dobiti menstruaciju . Neznam od cega bi mogla biti ta sukrvica....Mozda ipak da pitas dr?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    u horizontali sam cijeli dan. smirilo se bez povecavanja doze utrica ili uvodjenja duphastona. danas nista.

hvala svima na potpori.
    legal cestitam na trudnoci i zelim ti sve skolski do kraja

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro rode, evo pridruzite se jutarnjoj kavici, caju ili kome sta odgovara.. :coffe:

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubek - ~~~~~~~ da je ta sukrvica samo bezazlena nuspojava!
    Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 06.02.2013. at 08:04

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala svima!
    Jutros nema nista, a buduci da sam sutra kod doktora, necu ga danas gnjavit.
    Hvala na kavici!
    Svima saljem altGr+1

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro uspjela dobiti Yaz samo s poviejsti bolesti bez problema... i time su započele naše pripreme već odbrojavam danas još 22

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bubek zlocesta sukrvica nek se ne pojavljuje vise...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    legal cestitam na trudnoci i zelim ti sve skolski do kraja
    alma_itd jel to nama netko jučer imao prvi ročkas?! Čestitke B.!!!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    alma_itd jel to nama netko jučer imao prvi ročkas?! Čestitke B.!!!
    Jeste Mamin lutak je sad jednogodisnjak Hvala Snekica
    Posljednje uređivanje od alma_itd : 06.02.2013. at 12:14

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mirno je nesto tu, evo curke, ja polako odbrojavam, a dani kao godine, uzasno sam napuhnuta, kao da sam 6. Mjesec trudnoce, neznam jel to od gonala, estrofema, utrica, bravectida(jucer) decapeptyl( danas)
    Pusa i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koliko vas ima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kruca i tina29 dobrodosle u klub trudnica sijecanj 2013.!

PROSINAC 2012. (9)
    anabanana, VV, IVF
    Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
    deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
    kismet, PFC Prag, IVF
    nana 72, PFC Prag, IVF
    anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
    Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)

SIJEČANJ 2013. (5)
    luc, PFC Prag, 1. AID
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
    sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
    hannah8, PFC Prag, 1. IVF 29.01.
    Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 15.02.
    jejja, Ri, 1. IVF 19.02.
    Nela84, SD, IVF (nakon 2xAIH)
    Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF) 08.02.
    elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
    hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF) 13.02.
    bmaric, PFC Prag, 1. AID
    LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF) 18.02.
    kleopatra, SD, IVF

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD); clematis, VV, 1. IVF; NinaDrv, VV, 1.IVF;

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
    ljubilica, Petrova, 1. IVF; Lotta81, Vg, 1. IVF; sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); piki, VV, IVF (nakon 1xIVF),

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    MAMI 2, Petrova, 1. IVF; Bubimitika81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); tina_julija, VV, 1. IVF

ON-GO
    1/2013 ~~~~~~~~~~

Črkica, Petrova, IVF
    DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
    ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)

02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; barkica, Petrova, IVF/ICSI; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); magy7, Ri, sekundarni IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 1xIVF); mima32, SD, 1. IVF; pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)¸ prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu);
    03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
    04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
    06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, kameleon, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim be

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

drage moje!
    ivka13, medeni.angel ne znam citate li nas ovdje, ali saljem
    inana puno puno ~~~~~~~~~~~~~~ za probudjene uspavane ljepotice!
    svim curkama koje danas i sutra cekaju punkcije na VV od srca zelim da budu sto manje bolne!
    i jos malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bubekica zlatna si,hvala!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

svim curkama koje danas i sutra cekaju punkcije na VV od srca zelim da budu sto manje bolne!
    i jos malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve![/QUOTE]

xxx!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konačno lista da pokušam uloviti korak sa svijetom Bravo bubi, ide to tebi perfektno, nikada nisam ni sumnjala

Kako mi je drago vidjeti neke nove cure, koje sam tek stavljala na našu listu po prvi put, trudnicama, a pogotovo one koje sam zbog neuspješnih trudnoća morala "skidati". Bravo drage moje, školski i dosadno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi smo već polako na pragu 31. tjedna, malo sam se vucarala po bolnici prošlih mjesec dana, a ovih dana sam puna optimizma da ću ove svoje puzavce prenijeti (nema šanse, ali kaj me košta maštati)...

Svim curkama u postupku puuuno lijepih želja za pozitivne ishode, našim betočekalicama strpljenja i hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    I da nam se lista trudnica puni kao nikad, naprijed naši!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke moje, u petak punkcija, folikula 6 po 16 i 17mm, endić 9mm
    svima puno AltGr+1 za sve što vas čeka

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

O-ho znači danas štopaš?! Sretno u petak!
    tina29

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ajmo cure, sve od reda, da zaposlite bubi da vas stavi na listu trudnica u veljači... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I još malo vibrica za drage cure sa našeg brda (čitaj:VV) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmo cure, sve od reda, da zaposlite bubi da vas stavi na listu trudnica u veljači... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

BigBlue šta već 31tt? Curka i dečko! kako slatko! Pusu vam šaljem najveću.

i ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Beta 455

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

edina cestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje i skolsku trudnocu do kraja

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čestitam edina!
    alma sretan rodjendan malom slatkišu!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala Sonja 29

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Edina čestitam!!! Neka se lijepo dupla i da brzo srceko kuca!!!!!!

Evo, nudim kavu, kakao, čaj, vruću čokoladu... ma što god vam srce poželi!
    Uživajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •