Jutro... ja ću kavicu još jednu, ne mogu se razbuditi
ja za točno 3 tjedna počinjem s pikanjem ....
edinaza lijepo duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro... ja ću kavicu još jednu, ne mogu se razbuditi
ja za točno 3 tjedna počinjem s pikanjem ....
edinaza lijepo duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutroo !
Može i meni jedna kavica, iako sam već popila.
Bila na uzv folijuli i lijevo i desno 16,17,18, i večeras štoperica u subotu aspiracija.
Super Mamiu kakvom si protokolu... dugom, kratkom? s čim se pikaš
![]()
cure, evo da vam se i ja pridružim među čekalice...
AID u PFC-u bio 03.02.13, dr. rekla da test napravim 24.02.13, ali ja ću to malo ranije odraditi
svim čekalicama želim da vam što prije vrijeme čekanja prođe, a najviše da rezultat bude pozitivan!
Posljednje uređivanje od bmaric : 07.02.2013. at 10:06 Razlog: ...
"jutro" svima!
alma pridruzujem se cestitkama, s malim zakasnjenjem!
edina divne vijesti! stavljam te vec sutra na listu trudnica. mozes li mi molim te napisati detalje o postupku (moze i na pp)?
mami, ljubilica ~~~~~~~~~~~~~
bmaric vec si ti meni na betocekalicama - samo nisam znala koji datum da pisem za testic~~~~~~~~~~~~~~
123beba thnx za kavicu!
ja sam jutros obavila kontrolu - sve je ok - u utorak je transfer - ciste vise nema sto objasnjava sukrvicu od prekjucer.
Edina supac, bravo, cestitam!!!!!!!!
Kod mene isto, jos napuhnuta, trbuh boli, nemam pojma, bas se ne sjecam da mi je tak bilo u prosla tri postupka
![]()
cestitam edina!
i evo za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mali Mimi, poslala sam ti jucer pp, ne znam da li si videla
edina lijepa beta puno ~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Svim curama koje čekaju punkcije isto puno altgr1 da prođu što manje bolno. Ja to pod utjecajem današnje punkcije (moje treće) pišem jer je bila stvarno užasna i najgora do sad i još uvijek me sve boli. Ali nema veze, sretna sam. Dobili smo 4 js!!! Stvarno se nadam da je jako dobar tulum u labu i da se već dijele![]()
Dugo me nije bilo,pa da vas sve skupa pozdravim,cestitam friskim trudnicama,svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~.
I zamolila bi da se na listi ispravi,ja bi trebala u postupak u 5mj, a na listi sam i z 4 i 5mj
Jutro mojim najdražim Rodicama.
Ja sam ko zombi budna od 3 ujutro pa reko da i ja skuham jednu kavicu, čaj...šta god vam paše, pa se ponudite.
Svima šaljem tonu altgr+1 za uspješne postupke, urnebesne tulume u labosima, veeliikee bete i mirne trudnoće.
Jutro , ja ću kavu !
O Piki, tek sad vidim da baš i nije bilo lijepo na punkciji, no imaš 4 js, a bol će proći... Ja sam se nakon svoje oporavljala čitav dan i još i iduci osjetila bol no vrijedilo je! Drži se! Jel možeš zvati lab ili su vam rekli da dođete samo?
Bab hvala! Ja bih najdraže doručak u krevetu, no čeka me lijek pa tek onda...nadam se da će te ipak popustiti nesanica! Iako, ja sam u jednoj takvoj noći prvi put osjetila bebu pa sam bila sva sretna (i neispavana)
![]()
Jutro
I ja ću kofi ....
Piki a di si ti, u kojoj bolnici? Jesi dobila nešto prije punkcije? Za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure! Bab je vrlo ranojutarnji tip! Kava definitivno za mene!
Hvala na vibricama. Zovem lab iza 10.
Ma sad hrabro kažem nije bilo tak strašno na punkciji (general poslije bitke) Ponovit ću ja to opet ako treba! Dobila sam koktel droga prije, za opuštanje i protiv bolova, ali su mi prve dvije punkcije očito prošle super pa me ova malo iznenadila. libicaa na VV sam.
Čekamo dobre vijesti piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zvala lab, ima više oplođenih js, tak da će transfer biti u utorak na 5 dan
Možda bude nešto i za zamrzavanje![]()
Posljednje uređivanje od piki : 08.02.2013. at 10:15
![]()
![]()
super vijesti, čekaš blastice.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek bude i smrzlića
piki divne vijesti!![]()
vidimo se u utorak, ja cu doci vec u 7:15, dr. me zeli pogledati prije transfera zbog te sukrvice.
![]()
![]()
to Piki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo neka rastu!!!!!!!!!! za utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure, sad sam sva vrloIdem sad još malo raditi, kad dođem u školu klinci budu samo profitirali jer sam stvarno super volje!
Bubekica nadam se da bude do onda sve prestalo! Mislila sam da već je.
Piki za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Cure jeste li prije punkcije pile kavu ?
Ja uvijek, osim s totalnom anestezijom![]()
Posljednje uređivanje od anddu : 08.02.2013. at 11:11
joj mene strah baš toga natašte.. mogu sve al ne mogu biti natašte.. padam u nesvijest... tak da ne znam šta ću... a kao trebala bi doći s mm ujutro i onda smo slobodni 2 sata... ma mialim ima da crknem od gladi...
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF 29.01.
Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 15.02.
jejja, Ri, 1. IVF 19.02.
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF) 08.02.
elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF) 13.02.
bmaric, PFC Prag, 1. AID 24.02.
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF) 18.02.
kleopatra, SD, IVF
mima235, VV,1. IVF 12.02.
inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD)
Lotta81, Vg, 1. IVF;
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); clematis, VV, 1. IVF; NinaDrv, VV, 1.IVF; piki, VV, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); ljubilica, Petrova, 1. IVF; marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
MAMI 2, Petrova, 1. IVF;
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); tina_julija, VV, 1. IVF; krojachica, IVF Centar, 1. AIH
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; barkica, Petrova, IVF/ICSI; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); magy7, Ri, sekundarni IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 1xIVF); mima32, SD, 1. IVF; pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)¸ prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu);
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zv
Piki ~~~~~~~~~~~~~ za tulumisku u labu
MAMI2 i ja sam prije punkcije svake popila kavu ( anestezije nisam imala niti sam ista od lijekova pila)
Danas mi je 6 dnt i nista jos 10 dana aaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Bubekica hvala iza listu
Ja sam ti čekalica punkcije negdje tamo za Valentinovo![]()
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 08.02.2013. at 11:32
samo da pošaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama bete !!
Bok curke!!
Krasne vijesti čitamsvima koje čekaju šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
Meni je danas 21dpo i beta je 2395!!!u ponedeljak idem na UZV. Ne znam dali će se već vidjeti srce?!
Curke zašto tako često vadite bete? Jel to dr. traže ili onako na svoju ruku? Ja sam mislila da obično traže 2 vađenja bete...
Meni su rekli da vadim da se vidi kako se dupla, kao da isključe vanmaterničnu T prije prvog UZV....
Pa to baš nije neka garancija za vm trudnoću... meni se jako lijepo duplala... pa je bila vm...
meni je bila bhcg 87,2 pa 349,5 pa oko 866 pa 2600 i nažaloast je bila vm... ali kod mene loši jajovodi bili tako da .... sigurno će biti sve super.. kad je uzv?
Ma plavuša (nekad bila), nisam ni skužila ovu listu dok nisam malo prije vidjela kod bubekice poziv da se pridružimo na odbrojavanju.
Uglavnom, niš od bete, tj.bila je 1,0
Sad čekam 4.mj. za novi pregled, pa krećemo u stimulirani u 4. ili 5.mj., ovisno o cistama i da li će mi trebati mjesec dana kontracepcije prije postupka. Iako sam čak bolje odreagirala na ''prirodni'' jer sam dobila sa klomifenima 5 jajnih stanica, a sa menopurima 4, dr. hoće da ipak idem u stimulirani.
ma znam, ništa nije garancija, uvijek treba imati malo sreće. Meni se isto prvi put školski duplala, sve za 5 bilo, pa sam imala spontani u 10tt. no nećemo o ružnim iskustvima.... UZV je u ponedeljak, ne znam dali će se već vidjeti srce... Dali netko zna kolika bi trebala biti beta otprilike kada se vidi srce?!