Potpisujem Lottos kaj se natečenosti tiče. Ja sam imala taj feeling sa Menopurima i to čim sam počela sa njima, dok sa Klomifenima nisam, i to osobito u licu, a napuhana sam non stop (i od inekcija, tableta, vaginaleta, ...), ali to me više ne čudi.
Potpisujem Lottos kaj se natečenosti tiče. Ja sam imala taj feeling sa Menopurima i to čim sam počela sa njima, dok sa Klomifenima nisam, i to osobito u licu, a napuhana sam non stop (i od inekcija, tableta, vaginaleta, ...), ali to me više ne čudi.
Posljednje uređivanje od Nellie : 11.02.2013. at 12:35
ciao ekipa!!
obavila ja svioj prvi uzv. Vidi se GV i vidi se mala mrvica unutra, ali srce još ne kucka... Veli dok. da je to i normalno za ovaj stadij (5+3). Idući tj opet uzv.
Saljem vam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i za sve ostalo što trebate ,kissi!!!
sirena prekrasno! ~~~~~~~~~~~~~~ da ti cekanje iduceg uzv prodje mirno i brzo!
Bubekica i tebi puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrada fet prođe kako treba i da se mrvica čvrsto primi za mamu
![]()
Sirena, bravo za UZV, evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno srčeko!!!
Bubekice, sretno na FET-u, pa da i sebe staviš na vrh liste~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~!!!
Bubek sa sutra prođe sve dobro i da za dva tjedna bude velika beta!
bubekica sretno sutra. da sve prodje dobro.ja od jucer na menopurima i vec imam nuspojave. glava rastura i umorna sam za poludit.
i ja cu potpisat da nam Bubekica brzo dodje na vrh listice.
ja danas prijavljujem i tu betu na 13dnt 156, preksutra ponavljam da vidim da li se dupla,a sluzbeno ju vadim 19.02.
Jejja, bravo!!!! ~~~~~~~~~~ da se lijepo dupla!!!
Sirena, čestitam na uzv! Još koji dan i vaše srceko će kucati!!!!
Bubi, sretno sutra na našem brdu i tebi i ostatku ekipe! Ako sam dobro pohvatala sutra će biti poprilična gužva gore!~~~~~~~~~~~~~~ da vam svima bete za cca 2 tjedna budu do neba!!!!
Jejja čestitam od!!!
Nisam izdržala ...test kaže čorak...a jos dva dana do bete ...a da ja to stvarno odem izvadit sutra?
~~~~~~~~~~~~ svim curkama <3
jejja, čestitam!!!
drama queen, otiđi izvaditi betu, test može biti i lažno negativan.
želim svim betočekalicama velike bete, novim trudnicama mirnu i sretnu trudnoću, a svim ostalima puno strpljenja i dobre i plodne postupke!!!
Bubekica sretno sutra!!!!
Danas zvala Vg al lijekovi kasne tako da produžujemo kontracepciju na dva ciklusa i idem u postupak krajem 3. mj ili početak 4. ovisi kako M odluči doći![]()
bubekica sretno sutra i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivnu betu za 2 tj.
ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba,puse!
ja ne mogu dočekati svoj uzv 22.02.
Kava ili čaj za ovakvo jutro!![]()
Za cure koje danas primaju svoje mrvice k sebi ~~~~~~~~~~~~ da se ugnjezde!!! Sretno!!!!
beba, hvala na kavi za početak pa na uživanju uz čaj!!!
pridružujem se tvojim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve, a šaljem i posebno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za Bubekicu![]()
pase kava po ovom snijegu, hvala
bubek sretno
o da paše paše, i to dupla i trodupla
ja tek radim od pol 12, pa će se do tada malo razčistiti
i da znate već mi je dosta snijega, i blata, i da je sve mokro, i da mi treba pol sata za obuć se
uh eto kada sam se malo istresla, da pošaljem finih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima trebaju
ja inače svoj postupak za ovaj mjesec prebacujem na sljedeći, nećem hodat po snijegu i nećem (opet ja, *****ti a nisam garant u PMSu)
fala na kafici
ja ću i čaj, neka viroza me ulovila
meni je baš lijepi ovaj snijeg
bljak mi je kad se počne topiti
bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe mila
linai
![]()
i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja ću kofi
joj i ja obožavam snijeg... ja bi da stalno pada
baš me uzrujalo ovo što nema lijekova u Vg....
Jutrooo...ja ću se poslužit kavom...
Uh nikako ne volim snijeg kad ujutro u 6 moram na posao a ralici ni traga
Što se tiče lijekova u Vg-ne znam što se događa i gdje je zapelo i ljuta sam jako jer sam zbog ove stimulacije propustila prirodnjak koji sam komotno mogla odraditi da sam znala da će biti ovako. Probat ću zvati još jednom na kraju mj. pa možda i uspije nešto.
hvala svima na vibricama, cuvam blastocistu i morulu, beta 25.2.![]()
i meni bi pasala kavica
bubek ogroman alt gr1
bubek, navijam!
tesko mi citati da stednja u zdravstvu ide preko mpo pacijenata, nadam se da ce se stanje uskoro popraviti
Evo i mene, transfer odrađen, vraćen je 1 zametak, rađen je icsi zbog lošeg spermiograma.
Bubekica sretno.
Meni jučer vratili dva osmostanična i sad čekam. Toplo se nadam da ću ovaj put bar dočekati betu.
Svim curama evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=jejja;
ja danas prijavljujem i tu betu na 13dnt 156, preksutra ponavljam da vidim da li se dupla,a sluzbeno ju vadim 19.02.[/QUOTE]
Ne kuzim, jucer si vadila betu na 13 dnt, a trebala bi tek sluzbeno 19. 02. Zasto tak kasno
I da, bravo za betu jejja
Curkama koje su radile transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeelike bete i da vam sto prije produ dani do bete
Meni prolazi katastrofa sporo, danas mi je 10 dnt
E jejja se primala kaj poslije transfera, ja sam primila 3. i 8. dnt brevactide i 4. dnt decapeptyl
Curke koje čekate bete alt i gr.Bravo bubek za morulu i blastocistu!
Lottos jejja je iz rijeke....a tam se beta vadi kasnije nego kod nas....a jučer ju je vadila čisto radi sebe...
Meni je danas 12 dnt...
Mary123 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeiradila testic , simptomi , nesto ? Ja samvec luda od iscekivanja
da i tu malo zavibram bubekici i ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima do neba i nazad!!!!
jejja toooooo, super čestitam!! Kod kojeg si dr. u Rijeci?
Bubekica super za balsticu i morulu
i svim čekalicama želim da i vas iznenadi beta
Mary zar nisi ti trebala danas isto vaditi?
Testić radila u nedjelju...i nije bilo ništa...samo jedna crtica....
Ne ja rekla da neću pišat više nego čekam betu koja je u petak...ma ništa od simptoma..samo kaj beckam iza svega šta stavim u sebe....trebala je m bit jučer al joj nema neke naznake...a vidjet ćemo u petak betu...ma ubi to iščekivanje,da...
Čini mi se da kod mene neće biti ništa, imam blage bolove, sigurno će m doći ovih dana.
Jesi ti primila sta poslije transfera , brevactile , decapeptyl ....
Lottos, kome je upućeno pitanje?
Mary jel beckanje znači podrigivanje? To je dobar znak ako je tako
bubekica,mami,lotta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za veeeliku betu!
Pitanje je bilo za Mary123
Usput Mary123 sad sam se do suza nasmijala, za to tvoje beckanje, (podrigivanje) citala sam kako si to opisivala neki dan
He he he he
bmaric ne mora značiti i ja sam mislila da ču svaki tren dobit a kad ispalo suprotno,držim,lottos također!!!
hvala tina29, ipak postoji tračak nade![]()
bmaric~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su bolovi pozitivni s završetkom od dvije crtice na testu!![]()
Tina29 za tebe juhuuuuuskakanje do neba
Bmaric ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da m nedode jos mmmmmmm barem 8,5 mj