Hvala svim curama na čestitkama.
Svima u postupcima, čekanju bete i za sve što treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaista ste divne. Čitala sam ovaj forum duže vremena, ali priključila sam se tek prošle godine. Pružate stvarno lijepu podršku.
Hvala svim curama na čestitkama.
Svima u postupcima, čekanju bete i za sve što treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaista ste divne. Čitala sam ovaj forum duže vremena, ali priključila sam se tek prošle godine. Pružate stvarno lijepu podršku.
Jutro !
I moj test negativan, a krenuo sinoć spoting.
Bubi vibram do neba za najljepšu betu u ponedjeljak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stena, kaniš li je ponavljati?
Lotta81, čestitam od srca na divnoj beti, ibram da sve tako divno i ostane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami2, žao mi je zbo testa
željkica,hop za novi postupak~~~~~~~~~~~~~~~~
koga sam preskočila, a garant nekoga jesam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibram za šta god treba...
Hvala cure naTako smo jadni trenutno....jer svaki put je sve teže i teže prebroditi ove neuspjehe....
Ostalim curama želim ljepši scenarij ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MAMI 2![]()
Posljednje uređivanje od Stena : 23.02.2013. at 11:21
mostarka86 Ako do ponedeljka ne procurim ponovit ću ß,pa šta bude. Mada po noći sam opet imala kap smeđe krvi i to pomješano s ostacima gela na papiru,vješticu bi morala dobiti u pon.
Curke šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba....ljubim vas i držite mi se
E cure drage....samo da javim..počela sam krvariti,to je to...ode i ono malo nade...
U pon zovem da čujem šta ćemo dalje,ja bi sad probala u prirodnjak,koliko mjeseci trebam čekati za prirodni postupak?????
Lotta od srca cestitam na predivnoj beti!
stenane znam ti reci koliko ces cekati do prirodnjaka, mi smo do feta cekali da prodju 2 ciklusa izmedju - stimulirani je bio u 10/11, a fet u 2 mj. saljem ti puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
mostarka![]()
pozdravi svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!
ja sutra prvi uzv...i jedva čekam da vidim šta se događa!!!!!!
postupak je dugi stimulirani i glava mi se raspada već tri dana, je li netko imao kakve nuspojave od gonala?
Pozdrav curke!
Već dugo čitam, ali ne javljam se. Bila sam na ivf. Beta mi 25.02. Danas napravila testić i jako jako blijeda crtica(clearblue compact).
Ima li nade??
lina2, koji dan transfera si uradila test, kojih embrija, koji dan?
naravno da ima nade, možda je implantacija bila kasnije ili si test ranije uradila...sve je moguće, ali nade treba biti, jer ovdje ima dosta cura, koje su imale malu betu, a sada se maze sa svojim mrvicama...nemoj se sekirati, obeshrabrivati, odmaraj i vibram da će ponovljena beta biti trocifrena![]()
Bili su trodnevni, 16dpt. Zato me i frka jer jer mi se to čini dosta kasno i da bi se trebala bolje vidjeti.
Sutra ionako vadim betu pa ćemo vidjeti.
lina2 beta ti je jedini pravi pokazatelj. Bilo je tiliko cura s negativnim testovima a lijepim betama tako da~~~~~~ za betu sutra.
A nema mi druge nego sačekat betu, drugi test neću raditi sigurno.
Hvala vam cure!
lina2 ~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Lina za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Lina naravno da ima nade pa imas pozitivan test, drzimo fige za sutra![]()
Hvala vam cure!
Sutra se javim!![]()
lina~~~~~~~~~~~~~~~~
obavljen prvi uzv, i da...ima puno malih folikula i jedan se već izdvojio na 16 14, 7dc!?!?!?!?!?!?! ima netko kakvih iskustava s preuranjenim folikulom??? nadam se samo da neće taj jedan zeznuti cijeli postupak...
Dr kaže, dođite vi opet sutra, pa ćemo vidjeti šta ćemo...samo se nadam da neću morati svaki dan ići do 14dc, kad mi je inače ovulacija..
pozdravi svima i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~!
Lina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
pozz...evo mene opet i sada sam već polako jakooo![]()
Kao što sam jučer bila napisala da krvarim..počelo je s nekoliko kapljica i stalo,danas ništa....pa što je ovo???????
Lina ~~~~~~~~
kamelon~~~~~~~~
Stena ponovi sutra betu za svaki slučaj.
A neznam,ponovit ću tu betu pa šta bude
bubekica ~~~~~~~~~~~~ za sutra
kameleon, zna se dogoditi da u stimuliranim postupcima ovulacija (odnosno u ovom slučaju aspiracija) budu ranije nego li ti je u prirodnim ciklusima, tako je meni u dva postupka punkcija bila 10dc, iako su mi ovulacije u prirodnim ciklusima bile oko 14dc.
stena ponovi betu, ali moguće je da ti i zbog progesterona nije krenula m
Posljednje uređivanje od anddu : 24.02.2013. at 13:15
A vidiš o tome nisam razmišljala,sigurno je od progesterona a još ga apliciram vaginalno u gelu...ma.....![]()
Anddu hvala ti na odgovoru..
sutra ću valjda biti malo pametnija!!
stena ~~~~~~~~~~~
bubekica za betu do neba ~~~~~~~~~~!!!
kameleon, stena hvala!
sutra puno suborki vadi betu, od srca svima zelim lijepe velike brojcice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kad dodjem doma i razbistrim glavu, objavljujem novu listu, nadam se s puno novih trudnica!
svima šaljem puno zagrljaja i puno poljubaca te žeilm da vas negativne bete i testovi ne obeshrabre ..premda čitam da ste sve opimistice sa velikim naglaskom na IDEMO DALJE!!!!- tako i treba ~~~~~~~~~~~~~~~~svima!!! a pozitivnim beticama jedno veeelikoo BRAVOOOO!!! čekalice -strpljivo i laganini bez napora , svima držim fige!!!!
Drage moje dame, eto nije me bilo par dana pa ne mogu baš sve poloviti, no svim curama sa lijepim vijestima moje čestitke, a svim tuznicama veliki zagrljaj...
Vidim da još nitko nije poslužio kavu, čaj i slično, pa poslužite se.
Svim curama koje danas vade betu puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za barem troznamenkaste bete i kroz par dana kucajuca srceka!!!!SRETNO
ja prijavljujem biokemijsku
iduci pokusaj je fet u travnju, sto ce biti jako jako brzo.
saljem puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
dan je prekrasan, saljem jednu suncanu popodnevnu kavicu!
bubek,fala na sunčanoj kavici!
Travanj je začas tu,super!
bubek moja draga hvala na kavici i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~šaljem za tvoj dobitni travanj!![]()
Cure moja beta 18dpt 85,9.
Dr kaže da trebam ponoviti za 2 dana!!
Jeli netko imao sl.situaciju?
bubiza stav
Bubi drž se!!!
Bubek - respekt za stav!!!!!!!!!!!!!!!
Lina - ~~~~~~~~~~~~~ - da na kraju sve bude superička!
Bubek herojino naša , travanj tu za začas!
bubi,brzo će travanj
lina2 držim palčeve da se beta dobro,dobro podupla
Posljednje uređivanje od hrki : 25.02.2013. at 13:47
Bubek, grlim
Lina ~~~~~~~~
beta ti je dosta niska, al za dva dana ce biti sve jasnije, izdrzi do tad
Moja beta: 13 dpt; 105.37; dr. rekla da je relativno niska.
Krvarenja nema tak da čekamo srijedu i ponovljene rezultate.
lina2 neka se lijepo dupla!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se ove bete poduplaju
Ja bila jucer na uzv i ovaj mjesec cemo u prirodni IVF nema cekanja idemo dalje, dok odmaramo od stimulacija probat cemo prirodno, na uzv smo vidjeli jedan folikul pa sad drzimo fige, sad se treba puno keksat , veli dok da od keksa rastu folikuli, he he he a i moramo nadoknadit